A Veloursleder Mezítláb cipő gondozása (kiemelő)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Veloursleder (Rauleder)

A VelourSleder ideális anyag a cipőhöz, mert nagyon lélegző a nyitott -parkoló szerkezete miatt. Ehhez azonban sok gondoskodás szükséges ahhoz, hogy hosszú ideig szép és stabil maradjon.

Itt adunk néhány tippet arról, hogyan lehet a legjobban megtisztítani és gondozni a Zaqq mezítláb cipőjét. 

 

Mi az a velúr bőr?

A Veloursleder általános kifejezése kiemelt. A sima bőrrel ellentétben a felület durván van, csakúgy, mint a megnevezésből. Ez azonban nem durva, hanem bársonyos.

Nyelvtanulva, a velúrot gyakran mondják a Raulederről. Szigorúan véve, ez nem helyes. A vad bőr vadállatokból származik, és rendkívül ritka a cipőiparban. Egyszerűen túl kevés állati bőr van a játékpopulációból.

A velúr a kiemelkedő alfaja. A külső állati bőr sima (sima bőr), a belső oldal a hús felé néző (velúr). 

Róla-cipők

Iqon velours fekete

ZAQQ mezítláb cipő, Velourslederből

Különösen szeretjük használni a velúrot, mert lényegesen több légzési aktív, mint a sima bőrhez képest a nyílt -por szerkezete miatt. Tehát tökéletes sport- és kültéri cipőkhez vagy nyári cipőkhöz.

Felismerheti a velúrot első pillantásra? Talán a múltban ez volt a helyzet. Vannak olyan vegán anyagok, amelyek elképesztően hasonlóak. Tehát ellenőrizze röviden, hogy a cipője valójában velúrból készül -e a megfelelő ellátás kiválasztásához. Látja a cipő részletes leírása alatt megadott anyagokat. 

Felesleges gondozás 

Pikáns Velors szürke

Veloursleder tisztítása és karbantartása

A legjobb, ha puha kefével vagy szivaccsal tisztítjuk a velúrot. Gyengéd, hogy teljesen kiszáradjon a cipőt. Tehát ha nedves cipővel jön haza, hagyja, hogy jóval megszáradjon, mielőtt megtisztítja őket, és gondozná őket.

A ... val Nubuk doboz klasszikus szivacs vagy a Vegytisztító kefe a kollonilból Megtisztíthatja a mezítláb cipőjét óvatosan és kiegyenesítse a velúrot. Tehát jól felkészült a gondozásra.

 

Miután a cipőt szárazon tisztították, vigyázni kell. Ezt ajánljuk neked Biológiai bambusz krém- Nem csak a tápanyagokat és a nedvességet biztosítja, hanem a makacs szennyeződéseket is. A permetezés után könnyen leveheti a szennyeződést. A krémnek jól kell száradnia, mielőtt impregnálja a mezítláb cipőt, hogy megvédje a víztől és a szennyeződésektől.

Impregnálja a mezítláb cipőjét, amely velúr bőrből készült

A velúrcipő tisztítása és gondozása után még egy utolsó lépésben impregnálni kell őket. Ez erre alkalmas Rendkívül hatékony mélység és felületi impregnáló spray nanopro Különösen jó. 

Róla-gondozás

Sparqle ragyogó velár fekete

Mindig permetezze meg a cipőjét kívül vagy jól szellőztetett szobában. Ügyeljen arra, hogy a velúrot egyenletesen permetezze be kb. 20 cm távolságra. Ezután hagyja, hogy a cipőt egy védett helyen szárítsák meg. De soha ne használja a hőt a folyamat felgyorsításához. Ennek eredményeként csúnya foltok merülhetnek fel, másodszor pedig az impregnáló szer nem tud behatolni a bőr legbelső részébe. A velúr csak a víztől és a szennyeződésektől védett, ha a nanorészecskék mélyen behatolhatnak a pórusokba. A legjobb, ha a ZAQQ -k egy éjszakán át kiszáradnak.

Miután az impregnáló ügynök beköltözött és megszáradt, a velúr puha kefével vagy puha szivaccsal dolgozik. Ez ismét a tipikus bársonyos felületet adja.

A Puha moha gumi szivacsok, amellyel megtisztította a cipőt, felhasználható a velorbőr befejezésére is.

Figyelem: Mielőtt először viselt volna !!!

Természetesen, ha kiszabadítja a Zaqq -ot a dobozból, akkor nem kell megtisztítania őket, de ezeket impregnálni kell, mielőtt először viseli. Mindenekelőtt megakadályozza a finom szennyeződés -részecskéket a velúrba, másodszor pedig víz -repellenssé válik.

 

Vissza a blogba
1 / 3