Visszatér

Visszatérés és visszavonás 
A ZAQQ nagyon nagy a Service szolgáltatást! Ha nem elégedett az általunk küldött árukkal, akkor lehetősége van visszaküldeni a megrendelt tételeket.
   
30 napos visszatérési politika 
Felhívjuk figyelmét, hogy 30 napon belül visszaküldheti a cipőjét, és csak a fel nem használt cikkeket vonhatja vissza. Ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki és ellenőrizze a cipő lágy felületén (például szőnyegen). Kérjük, győződjön meg arról, hogy ne távolítsa el a cipőhöz rögzített címkéket, és ne szárítsa meg az elemeket. Kérjük, tegye a ZAQQ cipőt az eredeti csomagolásba, amelybe elküldtük a cikket. A következő lépésben kérjük, tegye az eredeti csomagolt cikket és a kitöltött visszatérő csúszdát a szállítási dobozba. Ehhez természetesen használhatja a ZAQQ kartonot.
 
Hogyan küldhetem vissza az árukat? 
Ha vissza akar küldeni egy cikket, vagy kicserélni őket egy másik, más méretű vagy színű cikkre stb., Könnyedén feljegyezheti, és a többit gondoskodhatjuk. 
 
Kérjük, ragasszon a visszatérő matricát a szállítási dobozra. Ha a ZAQQ kartonot használja, kérjük, győződjön meg arról, hogy a megrendelését elküldött címke már nem láthatja. Tehát szállítsa meg teljesen a szállítás előtt, vagy kérjük, fedje át a visszatérő matricát.
 
A csere Egy másik modellben vagy méretben lévő cipő velünk zajlik Ingyenes visszatérés A visszatérő portálról és az új új szállításról.
A teljes visszatérés (Függetlenül attól, hogy megválasztja -e a szállítási szolgáltatót vagy a visszatérési portálunkat használjuk) A visszatérítési összegből visszatérítési összeget vonunk be 3,90 EUR kifejezése el. Megőrizsz egyet A megrendelésed része És visszaküld egy részt, esést Nincs költségek összege És csak a már fizetett szállítási költségeket viselheti.
 
Kellene Németországon kívül Akkor nem fedezhetjük a visszatérő szállítás költségeit, és az Ön költségén lesz, kivéve, ha a visszatérést egy olyan hiba miatt teszik ki, amely az Egyesült Államok és az Európai Unió országaiból fakad. Ha ez a helyzet, kérjük, válassza ki a szokásos szállítást, mert az Express programok által okozott költségeket nem térítjük meg.
Kérjük, győződjön meg arról, hogy a saját érdeklődési körében a visszatérés nyomon követ. Ha a csomagot nyomon követés nélkül küldjük el, akkor nem vállalunk felelősséget, ha veszít.
 
Indokolt hozamok esetén, amelyek származnak Az Európai Unión kívül Sajnos nem térhetjük meg a szállítási költségeket.
 
>> A ZAQQ returenportal esetében >> 
 
Hogyan küldheti vissza a cipőt Ausztriából, Svájcból és más országokból? 
Sajnos nem fedezhetjük más országokból származó visszatérés költségeit. 
 
Hogyan kaphatom meg a pénzem visszatérítését? 
Amint a visszatérés megkapta és ellenőrizte, visszatérítjük az Ön összegét. A fizetési módszertől függően megkapja:
   
Előzetesen a Beterhing és a Sofortüberweisung közvetlen hitelképességet ad a bankszámláján
Amikor a PayPal fizet, akkor a PayPal számláján található jóváírás. Beállíthatja magát a PayPal -nál, hogy az összeg leáll -e a PayPal számláján egy másik vásárláshoz, vagy visszakerül a bankszámlájára. Nem befolyásoljuk ezt.
   
A visszatérítés a visszatérés kézhezvételétől számított néhány napon belül zajlik.