CSAPAT

A ZAQQ mögött meghúzódó ötlet

Természetesen ezt is tudod - ajándékot vagy új kiegészítőt keresel az Ön vagy barátai számára, konkrét ötletei vannak a tervezésről és a funkcionalitásról. Órákú keresés után azonban ki kell tudnia, hogy nincs semmi megfelelő - túl nagy, túl kicsi, túl vastag vagy túl vékony, túl kényelmetlen, rosszul feldolgozott vagy olcsó anyag.

Ha nincsenek olyan termékek, amelyek megfelelnek a saját elvárásainak, akkor csak maga fejleszti ki őket. Annak érdekében, hogy ne legyen fél dolog, nem függ a termelőktől, és a nevével kiállhat a minőségért, felépítheti a szükséges produkciót.

Kézműves, kreatív gondolkodás, a részletekhez való lojalitás és a tervezés lágy pontja - valami különleges létrehozásának akarata. A ZAQQ márkát együtt alapították.

Garantásunk az Ön számára: A tökéletesség párosítva, kivételes formatervezéssel, csak Németországban készül. Amit a nevünkkel állunk.

A Zaqq mögött álló emberek

Matthias (Diplom Kaufmann, Zaqq alapító) a Dublini Technológiai Intézet és a Lipcsi Egyetem nemzetközi menedzsmentjét és üzleti adminisztrációját tanulmányozta. Mivel néhány évvel ezelőtt először viselt mezítláb cipőt, izgatott volt. Matthias fejleszti a cipőmodelleket Michael -kel együtt, és beszerzési és marketingt szervez.

André (Diplom Betriebswirt, Zaqq alapító) az FH Worms Trade Management -en és a TU Dresden Industrial Engineering -en tanult. A mezítláb cipő iránti szeretet sok évvel ezelőtt kezdődött. André gondoskodik a termelési folyamatokról, a minőség -ellenőrzésről és a nehéz eszközünkről.

Christiane (Diploma Könyvtáros és Diploma Business Informatist) szeretettel gondoskodik az összes ügyfél -kérdésről - mind telefonon, mind e -mailben. Ez vezeti a megrendelés feldolgozását és a cipő szállítását. Van kérdése a cipőnkkel kapcsolatban? Mindent tud.

Helena (Kereskedelmi Mesterek) megtanulta a cipőtermelést a Pike -től. Nagyon sok szakmai tapasztalattal és kézművességgel hihetetlenül gyorsan és tökéletes minőséggel varrhat a ZAQQ cipőnket.

Andreas az informatikai szakértőnk. Gondoskodik az online üzletrendszer adminisztrációjáról és továbbfejlesztéséről.

Michael képzett grafikus. Számára teljesen új terület volt a cipő talp megtervezése és a cipőmodellek rajzolása. De túlélte. A cipő talpunk 16 változatát fejlesztettük ki vele, mielőtt mindannyian elégedettek voltunk és éreztük: ez a tökéletes!