Vegán anyagból készült mezítláb cipő gondozása

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

A vegán anyagból készült ZAQQ mezítláb cipőnk szuper könnyen gondozható és látható, az anyagtól függően a bőr cipő zavaróan hasonló. Az Ökotex 100 szövet ZAQQ -jainkkal mindenki azt hitte, hogy velorbőr.

A vegán anyagok előnyei nyilvánvalóak. Nem kell őket olyan intenzíven gondozni, mint az igazi bőr, és egyetlen állatnak sem kellett szolgálnia az anyagok előállításához. A funkcionális tulajdonságok legalább annyira jóak, ha nem is jobbak, mint a valódi bőrnél. A legjobb okok arra, hogy közelebbről megvizsgáljuk a vegán cipőnket!

Itt hasznos tippeket adunk a vegán mezítláb cipő tisztításához és gondozásához.

 

Mezítláb cipőnk vegán anyagból készül

Zaqq mezítláb cipőnk vegán anyagokból készült 

Ebben az ápolási oktatásban csak a szintetikus anyagból készült vegán cipőnkbe kerülünk. Természetesen a pamut kötőcipőnk szintén vegán. Ennek gondozási utasításai a "Textil mezítláb cipő gondozása" alatt találhatók.

Számos vegán mezítláb cipőnk van. Csak itt kapjon áttekintést. 

 Gondozó vegán cipő

 Quintic téli vegán rács

Tisztítsa meg a vegán anyagot

Ha a vegán mezítláb cipője csak enyhén piszkos, akkor a port egy száraz rongy segítségével könnyen eltávolíthatja. A makacs szennyeződésekhez, amelyeket nem lehet szárazon eltávolítani, használhat nedves ruhát. Kerülje a takarítás során túl sok nyomást. Finoman óvatosan vezeti a piszkos területeket többször. Ha a szennyeződést nem lehet eltávolítani, ezt javasoljuk neked Szelíd tisztító gél vagy ez TisztítóhabEz nagyon hatékony.

vegán cipő 

Prequel téli vegán fekete

Impregnáló vegán anyag

Gyakran azt állítják, hogy a vegán anyagot nem kell impregnálni. Ez nem helyes, mert a vegán cipőknek olyan varratok is vannak, amelyeken keresztül a víz behatolhat. Az impregnációval védőfilmet alkot a cipőjén, amely nemcsak a vizet tartja, hanem megvédi a Zaqq -ot is a szennyeződésektől. Csak a rendszeres impregnáláson keresztül hosszú ideig élvezheti a mezítláb cipőjét.

Feltétlenül használjon impregnáló spray -t zsír nélkül a szintetikus vegán cipőjéhez. Ezt javasoljuk Szénlabor védekező spray -tól a kolloniltól.

A spray -t egyenletesen alkalmazzuk kb. 30 cm távolságból. Ezt követően az impregnáló ügynöknek jól meg kell száradnia. Javasoljuk, hogy ismételje meg ezt a folyamatot többször, hogy hatékony védőfilmet hozzon létre a ZAQQ -kon.

Szintetikus cipők tisztítása

 Sqill hamu

Vissza a blogba
1 / 3