A Hiqe szabadtéri mezítláb cipő gondozása

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

A HIQE modellünk a mezítláb világ egyik legjobb szabadtéri cipője. Nem csoda, mert a maximális kényelem, az elegáns kialakítás és a nagy minőségű anyagok ezt a modellt egyszerűen verhetetlenné teszik.
A kültéri cipők aktív esetén gyakran nagy feszültségeknek vannak kitéve. Ezenkívül nedvesség van az eső vagy a nedves szubsztrátok és az erős UV -terhelések révén. A megfelelő ellátással a HIQE hosszú ideig elkíséri Önt, és még sok túra után is szinte úgy néz ki, mint az első napon.

Szabadtéri mezítláb cipő 9

Hiqe mezítláb cipőnk hálótartalommal

A legtöbb HiQE modellünk bőr- és hálószövet vagy vegán anyag és hálószövet kombinációjából áll. Mindenkinek azonnal van értelme, hogy a bőr gondoskodni akar. A többi anyag azonban legalább annyira fontos, hogy hosszú ideig élvezze a mezítláb cipőjét. A megfelelő tisztítással és gondozással elkerülheti a repedéseket vagy a törékeny területeket.

Szabadtéri mezítláb cipő 7

A hálószövet tisztítása és fenntartása

A fényszennyezés puha kefével könnyen eltávolítható. De hogyan mehetsz makacs foltokkal, amelyek nem olyan könnyűek, hogy elmossanak?

Egyszerűen használjon egy speciális tisztítószert, amely nemcsak a mezítláb cipőjét villám, hanem ugyanakkor fenntartja a hálószövetet. Javasoljuk, hogy ne használja a háztartási tisztítószereket vagy a mosószert, mert ezek törékenyek lehetnek.
A hálószövet tisztításához és fenntartásához a következő terméket javasoljuk a Collonil -től:

- Syncare Classic Care Faam -


Ha rendszeresen használja ezt a gondozási habot, akkor megőrzi a hálószövet rugalmasságát, és megakadályozza az anyag repedéseit.

Az alkalmazás gyors és egyszerű: rázza meg, permetezzen be habot egy ruhára, dolgozzon a szövetben, és ugyanakkor távolítsa el a foltokat. Aztán hagyja, hogy a gondozás behúzza és megszáradjon. Teljes!

Szabadtéri mezítláb cipő hiqe-red

A hálószövet impregnálása

Hiq -ek vízálló belső membránnal vannak felszerelve, de kívülről is kezelni kell őket, hogy elutasítsák a vizet. Így kímélik a felső anyagot annak érdekében, hogy a mezítláb cipőjét intenzíven használhassa a következő szabadtéri kalandon.
Az impregnációval a Hiqes nemcsak védett a behatoló nedvességtől, hanem szennyeződés is. Ez elég ahhoz, hogy röviden letörölje a mezítláb cipőjét, amikor piszkos, hogy újra megkapja őket.
Az impregnáláshoz a Collonil terméket javasoljuk:

- Carbon Pro -

Tisztítsa meg és tartsa fenn a vegán hiqe mezítláb cipőt

A vegán Hiqes gondozása és tisztítása egy gyermekjáték, mert a fent említett termékeket és lépéseket használhatja az egész mezítláb cipőhöz.

Tisztítsa meg és tartsa be a bőrből készült területeket

A legtöbb HiQE modellünk hálószövet és bőr keverékéből áll. A modelltől függően vagy sima nappa bőr vagy bársonyos velúr. Ezen utasítások szerint külön tartja fenn a bőrt:

Szabadtéri mezítláb cipő 10


A boltban a következő három modell is van, amelyek teljes egészében bőrből készülnek. Természetesen ezekre a bőrápolási utasítások is vonatkoznak. Mivel ezeknek a Hiq -eknek nincs mesha -tartalma, mentheti a fent említett gondozási utasításokat.

Jó szórakozást a következő turnén a Hiqes -szel
A ZAQQ csapata

Vissza a blogba
1 / 3