Gondoskodjon a szabadtéri, mezítláb cipőjének, zsíros bőrből

Pflege Deiner Outdoor-Barfußschuhe aus Fettleder

A zsírbőr a legmegbízhatóbb típusú bőr, és mindig használják, ha nagy terhelésnek van kitéve. Ezt is nagyon könnyű karbantartani. A ZAQQ kültéri és túracipőhöz használjuk. 

Mi az a zsírbőr

Már a nevében van, a bőrt egy zsírréteg borítja. Ez különösen ellenállóvá teszi anélkül, hogy elveszíti simaságát. Általában sima bőr, de használható Nubuk vagy velúr is, amely viaszolt. A laikus ember számára nehéz belátni, hogy kövér bőr. Ragyogónak tűnhet, milyen sima bőr, de Matt is, mint a Raeder.

A legjobb dolog, ha elvégzi a köröm tesztet. Vezesse a körmét a felszínen. Ha van egy tiszta vonal, akkor ez kövér bőr.

A zsírbőr a szüreti megjelenéshez is használható. A karcolások és a ráncok, amelyek könnyen beépíthetők a bőrbe, az anyag jellemzőnek tűnik a szüretre.

Gondozó kövér bőr

Quintic téli velebők barna vízálló

ZAQQ kültéri mezítláb cipő zsíros bőrből

Természetesen nem kell elvégeznie a ujjvert tesztet, könnyen megnézheti a megfelelő anyagi leírást. Megtalálja a zsíros velúrot és a viaszos nappa bőrt.

 

Tisztítsa meg, karbantartja és impregnálja a zsírbőr

A zsíros bőr cipő gondozása egyáltalán nem összetett. A legjobb, ha puha kefével vagy nedves ruhával tisztítja őket. Akkor a cipő impregnált. Ez a legmegfelelőbb erre Aktív biwax spray, amely már magában foglalja az ápolói viaszokat.

Ha még jobban meg akarja tartani a bőrt, vagy a karcolások vagy kopási pontok javítását, akkor szárítás után viasztartalmú cipőkrémet alkalmazhat. Ügyeljen arra, hogy színtelen gyógyszert használjon. Mivel a cipőkrém csak a meglévő zsírréteget javítja, az nem mélyen behatol a bőrbe, hanem védőfilmként marad a felszínen. Ha színes cipő polírokat használ, akkor előfordulhat, hogy a cipő a peremén színes.

Mielőtt az egész cipőt viasz -tartalmú gondozó krémmel kezelné, tesztelje azt egy kicsi, rejtett területen. Ajánljuk a Színtelen cipőápolás rusztikus cső.

Vissza a blogba
1 / 3