A textil (pamut, kötél) és báránybőrből készült mezítláb cipő gondozása

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Textil (Baumwolle, Strick) & Lammfell

Nyáron és a sporthoz a pamutból és más textilből készült cipők különösen praktikusak. Nagyon szellősek és lélegzőek. A kacsált ruházat gyorsan és kényelmesen behelyezhető a mosógépbe? De meg tudod csinálni ezt a mezítláb cipőnkkel is? 

Itt adunk tippeket a textilcipő tisztításához és gondozásához.

Zaqq mezítláb cipőnk pamutból, kötélből és más textilből készült

Számos mezítláb cipőmodell van a textiliparban a boltunkban. Példaként itt hívjuk a legnépszerűbb modelljeinket:

A miénk Bestseller mezítláb cipő qnit Pamut kötött szövetből és a mi Népszerű zokni cipő sooq Pamut elasztánszövetből készül. Van néhány téli cipőnk báránybőrrel. Mind a textilből készült mezítláb cipőnk, mind a téli csizmán lévő báránybőr területek megtisztíthatók a következő utasítások szerint.

CARE textil cipő

Qnit fekete

A textilcipő impregnálása az első viselése előtt

Impregnálás nélkül a textilcipője olyan, mint egy mágnes a por és a szennyeződés részecskék számára. A ZAQQ -k védelme érdekében a kezdetektől kezdve külön eszközökkel kell impregnálnia őket.

A legjobb impregnáló spray a Carbon Pro, amelyet nemcsak textilhasználathoz használhat, hanem sok más anyaghoz is, mint például a GORE-TEX® vagy a Sympatex®. 

A kezelés előtt a ZAQQ mezítláb cipőjének tiszta és száraznak kell lennie! Az impregnáló spray -t egyenletesen alkalmazzuk kb. 20 cm távolságból. Vigyázzon a szobában lévő jó szellőzésre, vagy menjen ki a friss levegőbe. A textilcipő impregnálásával szennyeződés és víztaszítóvá válik a légzési aktivitás szenvedése nélkül.

Pamutcipő tisztítása

Soqq fekete

Tisztítsa meg a ZAQQ textil cipőt

Soha ne tegye a ZAQQ mezítláb cipőjét a mosógépbe !!!

A Gentlest puha kefével tisztítja a textilcipőt. A szennyeződés részecskék nagyon gyorsan kiüríthetők. A szokásos kefe általában elegendő ahhoz, hogy a ZAQQ -k tisztán maradjanak. Még mindig letétbe helyezte a makacs szennyeződést A száraz kefével Nem lehet eltávolítani, Egy nedves szivacsn használat.

Miután a textilcipőt megtisztították és jól szárították, impregnálja őket. Csak azáltal, hogy rendszeresen impregnálja a ZAQQ mezítláb cipőjét, hosszú szórakozás lesz velük. 

Reinnigung-Weisse-Textile cipő

 Qnit fehér

Vissza a blogba
1 / 3