Nappa bőrből készült mezítláb cipő gondozása (sima bőr)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Nappaleder (Glattleder)

A Nappaleder egy különösen nyitott, lélegző és nagyon sima anyag. Ez az állati bőr külső oldala, és gyakran finom, sima bőrnek is nevezik. 

A bőrünkhöz hasonlóan a zsírok a bőrben vannak, amelyek simaak. Ezeket azonban az idő múlásával elveszítik, ha gyakran viselnek. Csak akkor, ha a bőr megfelelően zsíros és tápanyagokkal rendelkezik, akkor lágy és ellenálló. 

Finom sima bőrrel viselkedik, valamint a stresszes bőrrel. Nagyon sok gondozásra van szüksége. Amikor a kezed télen száraz, tejszínnel tejszínnel tejszínnel krém. 

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezze a ZAQQ -kat, tippeket adunk neked a mezítláb cipőjének gondozásáról.

 

Melyik Zaqq mezítláb cipő készül Nappa bőrből?

Különböző mezítláb cipők vannak, sima nappa bőrből. Megtalálhatja az egyes cipőkre felsorolt ​​anyaginformációkat.

Például a népszerű cipőnk az Pikáns nappa fekete vagy a mi Chelsea Boot Equity Black Finom sima bőrből készül. Az alján több mezítláb cipőt talál, amelyek felsorolt ​​Nappa bőrből készültek. 

 Nappa ápoló bőr

 

A Nappa vezető tisztítása

Az első lépés mindig a Nappa bőr vegytisztítása. A legjobb, ha ezt egy puha cipőkefével csináljuk. Ha még nincs ilyen, akkor a cipőjét száraz ruhával is megtisztíthatja.

A Kolloniltisztító kefe Nagyon ajánlhatjuk saját tapasztalatainkból:

Gondozó bőrcipő 

Nedvesség és zsír a Nappa bőr számára

Mivel a finom, sima bőr érzékenyebb a külső környezeti befolyásokra, például a napsugárzásra, a nedvességre vagy a kopásra, a tisztítás után elegendő zsírt kell beépíteni a nyílt -korpóró anyagba.

Annak érdekében, hogy a bőr optimális ellátást nyújtson, a 1909 Crème de luxe- Ez a gazdag cipőkrém nemcsak biztosítja a elegendő nedvességet, hanem frissíti a bőr színét is. Kiválaszthatja az 1909 -es crème de luxe színtelenséget, hogy megfelelő cipőkrém legyen készen az összes színváltozáshoz. De kék, világosbarna, bordeaux mahagóni, közepes barna és fekete színben is kaphatók.

A cipőkrém alkalmazásához vagy kefét vagy száraz ruhát használ. A cipőfeszítő biztosíthatja, hogy a ráncok zökkenőmentesen húzódjanak, hogy optimálisan elérjék ezeket a területeket.

Az ápolási krém alkalmazása után legalább egy órán át adjon a bőrt, akár hagyja, hogy a cipő egy éjszakán át pihenjen. Tehát a tápanyagok mélyen behatolhatnak a bőrbe. Helyezze a ZAQQ -kat egy száraz helyre, de soha ne napfénybe vagy fűtés alatt.

A bőr felülete matt néz ki a cipőkrémen keresztül. Ha azt akarja, hogy a ZAQQS ragyogjon, akkor lágy kefével kell csiszolnia őket. A Kollonil polírozó kefe, Ami valódi kecske hajból készült, nagyon jól fogod szolgálni. Ilyen módon hiányzik a mezítláb cipője. 

Ápolási utasítások és cipő-öblítő bőr

Milyen gyakran kell gondozni a Nappa bőrét

Nincs erre rögzített szabály, mert természetesen attól függ, hogy milyen gyakran visel a mezítláb cipőjét, és milyen időjárási viszonyok vannak kitéve.

Ha minden nap a cipőjével utazik, akkor a fent leírt utasítások után kéthetente tápláló tápanyagokat kell biztosítania számukra.

Tehát a Nappa bőr lágy, sima és kopás -rezisztens marad. Az ápolási krémmel biztosítja a ZAQQ -k színének frissítését is.

Sima bőr

 

Impregnáló nappa bőr karbantartás után

A Nappaleder nem vízálló a nyitott -parkoló felülete miatt, hanem csak a víz reprezentens. Ha nem akarja nedves lábát elérni, még akkor is, ha esik, akkor határozottan impregnálja a mezítláb cipőt.

A ... val Impregnáló spray "waterstop újratöltve" Jól tanácsos -e. Ideális mindenféle bőrre alkalmas, és tökéletes védelmet biztosít a nedvesség és az UV sugárzás ellen. De ne aggódj, a ZAQQ -k lélegző maradnak. A Nappa bőr nyitott pórusait az impregnáló spray nem ragasztja, ha helyesen használják.

Az impregnáláshoz azt javasoljuk, hogy menjen a friss levegőbe vagy egy jól szellőztetett helyiségbe. Cserélje ki a ZAQQ -kat teljesen kb. 30 centiméter távolságra. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a cipőt egyenletesen permetezi, és másodszor, hogy nemcsak a finom, sima bőr, hanem a varratok is van borítva egy vízvédő fóliával.

Kerülje túl gyakran használja a spray -t! 

A hüvelykujjszabály az, hogy a ZAQQ -kat csak a fenti takarítás és gondozás után impregnálja. Ha túl gyakran használja az impregnáló spray -t, akkor előfordulhat, hogy a pórusok felállnak, és a mezítláb cipője légzése szenved.

 

Jól gondoskodik ezeknek az ápolási alapelveknek, és hosszú ideig élvezni fogja a mezítláb cipőjét.

 

Vissza a blogba
1 / 3