Vadonatúj mezítláb cipők modelljeink 2020 júliusában

Unsere brandneuen Barfußschuhe-Modelle im Juli 2020

Remek hírek!

Az elmúlt néhány hónapban nagy nyomás alatt dolgoztunk az új modellekre, és most végre bemutathatjuk új mezítláb cipőnket. Sok munka és idő ment az új modellek fejlesztésében. Az erőfeszítés teljesen megéri. Nagyon izgatott leszel, mert mi is vagyunk!

Függvény a Qusqo, a Qampion, a Zarqa & Co számára - az új mezítláb cipője a Zaqq -tól!

 

Új mezítláb cipőink és mezítláb futócipők

Friss, egyedi és modern: Ezek az új cipőink az online boltban:

QUSQO - A sportos mezítláb cipő a modern nők számára

Zaqq-barefoot cipő cipő qusqoA QUSQO a tökéletes társa a meleg nyári napokra. Erős színeiben ő is nagyon jó hangulatot készít. A sportos cipő nemcsak stílusos a mindennapi életben, hanem tökéletes támogatást nyújt a sportban. Mega -lüktetésű, fényvilágos és lélegző. Szüksége van még?

A QUSQO -hoz

Qampion - A sportos cipő a modern férfiak számára

Qampion mezítláb cipő

Qampionunk három különböző színű változatban kapható: fehér, barna és sötétkék piros. Melyiket szereted a legjobban? Mindháromnak van egy közös vonása, a név a program! Qampion biztosítja, hogy mindig elöl menj. És nem csak, hogy a cipővel teljesen divatos vagy!

A Qampion -hoz

Zarqa - toll -fényszóró cipő a hálóból

Zarqa mezítláb cipő cipő

Elegáns és abszolút lélegző háló, anyagi megerősítéssel a különösen érzékeny területeken - azaz a Fescher cipő Zarqa. Három különböző színben gyártottuk: vörös nőknek, valamint kék és fekete férfiaknak. A Zarqával az utolsó futás után várja a következőt. Könnyű, lélegző és stílusos!

A zarqának

Qontaqt - sportos unisex mezítláb cipő

Qontaqt mezítláb futócipő

Sportos, stílusos és mégis teljesen lefelé -a qontaqt -nál bemutatja magát. Vele garantált, hogy soha nem veszíti el a talajt! Az új mezítláb cipő gyorsan meghódítja a szívét, függetlenül attól, hogy sport vagy séta a városon keresztül.

A qontaqt -hoz

Qom-te új mezítláb csomagtartó

Magunk túlléptük az új mezítláb csizmánkat. Annyira meggyőződünk az új modellünkről, hogy öt különböző színben készítettük a QOM -ot. A mezítláb csizma finoman hátra van szürke, fekete és konyakban, és az erőteljes oldaláról piros és kék színű. Qom az első pillantásra a szerelem, az egyetlen kérdés, amelyben a színeket végzi, a kosárban van.

Qom mezítláb indítás

A Qom -nak

 

Az új modellek bemutatása után az előadás a bemutató előtt is zajlik. Hamarosan több új mezítláb cipőnk lesz a programban. Nem tart sokáig, ezért nézzen meg hamarosan újra. A ZAQQ -val mindig izgalmas marad!

Most nagyon izgatottak vagyunk, hogy megnézzük, melyik új mezítláb cipőmodell lesz elõször. Ne habozzon túl sokáig, mert mindig csak korlátozott számunk van raktáron.

Nyugodtan érezd, érezzük a ZAQQ -t!

Vissza a blogba
1 / 3