Új mezítláb cipő: Érdemes a gyors lenni

Neue Barfußschuhe: Schnell sein lohnt sich

Az ősz nem csak az összes levelet színessé teszi. Ez biztosítja a szekrény változást is. Már alig várja a meleg kedvenc ruháit, amelyeket hosszú ideje nem viselt? Lehet, hogy továbbra is a jobb és kényelmes mezítláb cipőt keresi, amely befejezi az őszi ruháját. Természetesen megtalálhatja kedvenc cipőjét a ZAQQ -n.

 

A hosszú távú égők és az új cipő trendek inspiráltak minket, és ma bemutatjuk Önt az új boka -nagy csizmánkkal és cipőkkel, amelyekkel felhőkre megy.

Színpadi ingyenes Daqota, Raqo, Parqer, Qody, Roqa és Cedriq számára. Izgatottan láthatjuk, hogy melyik mezítláb cipő lesz különösen a kereslet 2020 őszén.

A vadonatúj modellek mellett természetesen sok más cipőtervezést is találhat üzletünkben. Az új drágád nagyon biztos. Azonnal nézzen meg:

 

>> Minden mezítláb cipő nőknek - kattintson ide!

>> Minden mezítláb cipő férfiaknak - kattintson ide!

 

Nem hibázhat a boka -magas csizmával. Ősszel és tavasszal minden nap élvezheti a kényelmes bokacsizmát. Nagyon hideg hőmérsékleten szignifikánsan több védelmet kínálnak, mint a cipők, és a melegebb napokon kissé légitársabbak, mint a térd -magas csizmák.

Mivel a fenntarthatóság egyre fontosabbá válik, egy mezítláb cipője van, boka -magas csizmával, amelyet szinte egész évben viselhet. Ezen felül néhány kényelmes mezítláb cipő, mezítláb homok és hangulatos papucs és a szekrény befejeződött.

 

Daqota vízálló szürke nőknek és férfiaknak

Egy csipke -egyenes hajónak nem szabad hiányoznia ebben az évben! Nem is kell feltennie a daqotát. A rugalmas sávon keresztül könnyen kiszélesítheti a boka -magasabb mezítláb csónakot, hogy kényelmesen mászjon.

Daqota a rendkívül kényelmes, vízálló kültéri hajó, amelyre csak kell. A mezítláb cipő nemcsak kültéri tevékenységeket kíséri, hanem a mindennapi életet is. Modern, egyszerű kialakításával a félig magas csizma csak mindig illeszkedik!

A mezítláb csizma megtalálható mind a nők, mind a férfiak méretében.

 

Daqota vízálló szürke

>> A Daqota Grey -hez - kattintson ide!

 

Daqota vízálló fekete

 >> A Daqota Black -hez - kattintson ide!

 

Parqer nők és férfiak számára

A Parqer az elegáns szabadidős cipő és a kültéri hajó tökéletes kombinációja. Ezzel a mezítláb cipővel tökéletesen felszereltek a sétáláshoz és a túrázáshoz. A Parqer segítségével sok irigy megjelenést fog betakarítani - egy félig magas csizmát, amely a viharban meghódítja a szívet!

A csipke hajót a legtöbb méretben elfogyott, röviddel a kiadvány után. Nagyon örülünk annak, hogy ennek a kényelmes mezítláb cipőnek a kialakítása meggyőző. Ezért vagyunk elfoglalva a termeléssel. Még mindig szüksége van egy kis türelemre, amíg minden méret meg nem érhető. És akkor gyorsan el kell érnie a kedvenc hajóját, mielőtt valaki más megtenné.

Szeretné ezt a mezítláb cipőt más színben? Kérjük, írjon minket az alábbi megjegyzésekbe. Ha van elég igény, örömmel készítenénk más változatokat.

>> Parqer Brown -hoz - kattintson ide!

 

Roqa nők és férfiak számára

A Roqa a klasszikus a félig magas mezítláb csizmában. Csak időtlen a tervével. Csökkent és harmonikus kialakításának köszönhetően nagyon rugalmas vagy a ruhában. Mindig illeszkedik. A Roqa az új félig magas cipője, amely inspirál téged. Most csak három szín közül kell választania!

Izgatottan láthatjuk, hogy mely színt fogják el először eladni. A legjobb, ha nem habozzon túl sokáig, ha a hűvösebb szezonban a sajátját szeretné hívni.

Roqa fekete

 

>> a roqa fekete - kattintson ide!

 

Roqa felhő

 

>> a roqa felhőhez - kattintson ide!

 

Roqa szürke

 

>> A Roqa Grey -hez - kattintson ide!

 

Raqo-the Vegan Midcut cipő a modern férfiak számára

Vegan Raqo kényelmet, stabilitást és támogatást kínál, és még mindig hihetetlenül elegánsnak tűnik. A friss kialakításban lévő félig magas cipő mindig jó hangulatba kerül. Ez a tökéletes választás az őszre, mert a magas vágás miatt a lábad szép és meleg maradnak.

Raqo a vegán mezítláb cipő minden modern ember számára, aki többet akar az életben! Már viseled őt? Ha nem, akkor mire vársz még?

 

>> Raqo -hoz - kattintson ide!

 

Qody-az elegáns mezítláb cipő a férfiak számára

A Qody a modern és elegáns mezítláb cipő, amely minden alkalommal egyszerűen jó figurát vág. Nemesbarna hangjában elegánsnak tűnik, és még mindig ultra -odern. Nem számít, hogy az irodában vagy az alkalmi farmerben lévő stílusos nadrágról vagy a legjobb tanács a Qody -nál!

A Qody minden méretben még mindig elegendő. De a tapasztalat azt mutatta, hogy ez nagyon gyorsan megváltozhat. Ha ősszel szeretné meggyőzni ezzel a stílusos mezítláb cipővel, akkor most hozzáférjen.

 

>> a Qody -hoz - kattintson ide!

 

Cedriq - Vörös nők számára, kék a férfiak számára

A vadonatúj és a mega-alapú kialakításban a CEDRIQ a hihetetlenül könnyű mezítláb cipőnk, amelyet egyszerűen verhetetlen a viselés és a megjelenés. Egy dolog biztos - ezzel a cipővel sok pillantást vetsz magadra!

A Roter Cedriq már elérhető, a Blue Cedriq, amely férfi méretben is elérhető lesz, hamarosan megjelenik. De már elmondhatunk neked egy dolgot: gyorsan hozzáférés, csak néhány méretű raktáron van.

 

>> A CEDRIQ -hoz - kattintson ide!

 

Szeretnénk, ha pontosan megtalálja a cipőt, amelyet mindig is akartál: stílusos, kényelmes és fenntartható. Nincs probléma a ZAQQ -val!

Vessen egy pillantást az online boltunkba. Hatalmas választékunk van az egészséges mezítláb cipőből. A kedvenc cipője garantált!

Van kívánságod? Hozd tovább! Írjon nekünk a megjegyzésekbe, ha az egyik kényelmes mezítláb cipőnket más színű vagy más anyaggal szeretne. Mindig megpróbáljuk teljesíteni az összes ügyfél -kérést, és minden egyes személyt a kívánságlistánkba helyezzük. Tehát nyomja meg a kulcsokat, és kívánjon valamit!

Nyugodtan érezd, érezzük a ZAQQ -t!

Vissza a blogba
1 / 3