Vadonatúj mezítláb cipőnk arany és ezüstben

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Új modelljeinkkel nyár végén valóban újra ragyoghat. Az arany és ezüst fűszeres mezítláb cipő minden ruhában fel van állítva, és bizonyíték arra, hogy a kényelem és a stílus tökéletesen illeszkedik.

Röviddel a boltban való kiadás után néhány méret már elfogyott, azaz gyorsan hozzáférés, ha nyáron szeretne profitálni ezekből a nőies mezítláb cipőkből.

Függöny a vadonatúj modellekhez: Qosmo pezsgő, Qoqet Osiris, Uniqe Silver és Katar White! 

 

QOSMO pezsgő-Mezítláb LOAFER stílusú

A klasszikus cipők túl polgárok számodra? Mint kozmopolita, értékeli -e a szokatlan stílust, amely még mindig elegáns? Akkor a Qosmo pezsgőnk az új kényelmes loafer! Az aranyat csillogó arany, mint a pezsgő, amely az üvegen villog, és a megjelenésedbe hozza a bizonyos csillogást. Majdnem elfelejthetjük, hogy egy kényelmes mezítláb cipőt rejtenek a csillogó homlokzat mögött. A QOSMO Champagne az új mezítlábas, amely garantáltan biztosítja a különleges pillanatokat!

Barfuss-Laafer-Qosmo pezsgő

A QOSMO pezsgőhöz - kattintson ide!

 

Qoqet Osiris - A csábító mezítláb szandál

Semey és csábító, Qoqetünk a nevének él! Ezzel a mezítláb szandálral megkapod azt, amit akarsz! 

Ennek a mezítláb szandálnak a különleges vágása hihetetlenül nőies megjelenésűvé teszi az egész megjelenését. A lágy Nappa bőr, amely egy fényes arany hangon, megteremti a többit. Aki azt mondja, hogy a mezítláb cipő nem tűnik hihetetlenül szexinek? A Qoqet Osiris titokzatosan csábító és mégis teljesen kényelmes.

Mezítláb szandál-qoqet-ozirisz

A Qoqet Osiris -hez - kattintson ide!

  

Uniqe ezüst - Az egyedi mezítláb szandálod

Az egyedi mezítláb szandál egyedi nők számára, az Uniqe ezüstünk egy álom a forró nyári napokon. A hevederek finomított folyamata különösen nőiesnek tűnik, és ugyanakkor biztosítja az optimális tartást. Az UNIQE nemcsak teljesen egyedi, hanem jó hangulatot is kimutat. Arra készteti, hogy ragyogjon a megjelenésével, és a nyári ruháit szemfogadóvá teszi.

Mezítláb szandál univerzális ezüst ezüst

Az Uniqe ezüsthez - kattintson ide!

 

Qarat White - A játékos mezítláb szandálod

Néha csak egy kicsit többnek kell lennie! Katar elbűvölő és egyidejűleg fenntartva a bőrbe keretezett drágakövekkel. Ezzel a mezítláb szandálral nyáron mindig jól öltözött, mert a játékos kialakítás miatt különösen nőies.

Mezítláb szandál qarat fehér

A Qarat White -hez - kattintson ide!

 

Most kérdezik tőled? Melyik új mezítláb cipőmodellt szereted igazán? Melyik mezítláb cipőt szeretne más színben? 

Kérjük, írjon minket a megjegyzésekbe. Csak akkor, ha tudjuk, hogy kívánságai, a jövőben mezítláb cipőt készíthetünk, amely megfelel az Ön ötleteinek.

Néhány meglepetés vár rád ebben az évben, egészen addig, amíg felgyorsítjuk az ujjainkat, és továbbra is keményen dolgozunk.

A ZAQQ csapata

Vissza a blogba
1 / 3