Qollins Brown - Az új Chelsabootom minden alkalomra

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Ügyfelünk, Stefanie elküldte nekünk ezt a gyönyörű tapasztalati jelentést a Chelsea Boot Qollins -ről. Nagyon örül annak ellenére, hogy előzetesen kevés tapasztalata volt a mezítláb cipőkkel.

Sok nagyszerű sétát kívánunk az új Qollins -szel.


Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor kérjük, írjon nekünk:
we@zaqq.de

___

Qollins-Cognac-6


Szeretem az új, Barefoot Boot Qollins -t, amelyet már 3 hétig folyamatosan használok. Egyszerűen csak mindent megyek, pontosan azt, amit kerestem.

Átmentem egy jó barátomon a Zaqq -on, aki szinte mindig viselte a Sparqle csizmáját, amikor találkozom vele. Még nyáron sem akarja megtenni nélküle. Sajnos 3 cipőméretünk van másképp, így be tudtam lépni a cipőjébe, de ezek túl nagyok voltak számomra. De legalább éreztem magam a Zaqq Barefoot cipő iránt.

Régóta gondolkodtam rajta, hogy meg kellene -e rendelnem ugyanazt a csomagtartót, de aztán jobbnak találtam egy másik modell kiválasztását.

Qollins konyak-4
Újra és újra a boltba rohantam a tavaszi csizmára. Hogy őszinte legyek, fél évbe telt, hogy végül felvegyem. Az egyik dolog biztos volt abban, hogy egy Chelsea hajónak kell lennie, amely mind sportos, mind nőies kombinálható. A Qollins Brown és a Qey West konyak a listám tetején voltak.
Qollins konyak-1
Mivel egy városi szünet volt egy városi szünetben, és nem volt megfelelő és mindenekelőtt kényelmes cipőm, a Qollins -en úgy döntöttem, hogy további ado nélkül, mert rövidebb tengelye van, és ezért melegebb napokon viselhető. Mindig minimális poggyászokkal utazom, és olyan cipőt akartam, amelyet bármilyen alkalommal viselhetek. És ez bármilyen probléma nélkül működik. Jól néz ki a farmernek, de csodálatosan is viselhetem a szoknyát, anélkül, hogy vastag lenne. Tökéletes!
A gyönyörű meleg szín is illeszkedik a ruházati stílusomhoz, és a bőrben lévő virágdekorációval a Qollins különösen nőiesnek tűnik, egyébként sportos érintéssel.

A megrendelés és a szállítás

Kellemesen meglepett, hogy milyen gyorsan érkezett meg a rend. Annak érdekében, hogy elindítsuk a csizmát, további 4 héttel a városi utazásom előtt megrendeltem őket. De 2 nap múlva velem érkeztek. Hú, ez tényleg egy flash szállítás volt.

Qollins konyak-3

A mezítláb csizmám első benyomása Qollins

Mit mondhatnék, az új Qollins Brown a csomagtartó álma !!! Már majdnem 3 hete viseltem, és az első nap óta izgatott vagyok. A talp csodálatosan puha és rugalmas. A lábujjaimnak a csónak nélkül van helye, túl kacsa -lábú, mint más mezítláb cipőknél. Éppen ellenkezőleg, még nagyon nőiesnek is tűnik, és ugyanakkor sportos érintéssel rendelkezik.
Ugyanakkor azt is be kell vallanom, hogy először meg kellett szoknom a csomagtartó kilátását. A mezítláb cipő nagyon másképp néz ki, főleg a felső nézetben, mint egy keskeny vágású cipő, magas talppal.
A barátaim nem vették észre a különbséget, néhányan még a gyönyörű csizmámmal is beszéltek. Valószínűleg hamarosan hamarosan lesz a baráti köröm, a Chelsea csizmájából származó lányok.

Qollins-Cognac-5lcr21gzjmgh

Az anyag és a feldolgozás

A csomagtartó nagyon jó minőségű. A varratok tiszta és nagyon robusztusnak tűnnek. Mivel csak néhány hétig viseltem, természetesen nem tudom megmondani, hogy a Qollins évekig is tart -e. De mivel van jó példa a barátnőmre a Sparqle -vel, feltételezem, hogy a Qollins is megtartja azt, amit ígér.
A bőr kívülről különösen bársonyos, szinte úgy néz ki, mint a szövet. De ez valójában finom velúr. A sima bőr belülről varrva van, csak a rugalmas betétek vannak ki. A belső talp sima bőrből is készül.
Az elején a Qollins még mindig kissé merev volt, de ez már az első napon volt. Mielőtt az első helyes kopást viseltem volna, az anyagot hátrafelé mozgattam a sarokba, hogy rugalmasabbá tegyem. És így már a kezdetektől kezdve nagyszerű futásom volt.

Érzés a kényelemben a Qollins -ban

Mint már említettük, a talp különösen puha. Mivel több mint 20 év után még mindig megszokom a mezítláb cipőket a "normál" cipőben, a puha talpnak megfelelő. Még az az érzésem is, hogy sokkal tompítanak, mint sok régi cipőm, annak ellenére, hogy a talp olyan vékony. Sokkal nehezebb vagyok a sarkon, ami mindig erős hátproblémákat váltott ki velem. Órákig tudok futni a Qollins -ben, és a hátsó problémák sokkal jobbak lettek. Lehet, hogy az is azért van, mert a szakaszom automatikusan alkalmazkodik, amikor mezítláb csizmát viselek. Valószínűleg kevésbé keményen, de az egész lábánál meglehetősen egyenletesen átjutok a sarkon a sík talpon.

Következtetés
A Qollins -szel találtam egy csomagot, amely megfelel a kényelmes mezítláb cipőre vonatkozó elvárásaimnak. Több mint elégedett vagyok, és korlátozás nélkül ajánlom a Qollins -t. Természetesen ez nem lesz az utolsó mezítláb cipőm, most, amikor megkóstoltam. A nyárra már szeretek egy pár Suqar balerinát, amely szövetből készült, és nagyon kedveli. A ZAQQ csapatának köszönhetően a jó munkáért egy új, rendszeres ügyfél biztos. Kedves üdvözlet Stefanie -t

Vissza a blogba
1 / 3