Csúsztassa be és jól érezze magát - a Zaqq mezítláb cipő roqq nyomvonal fekete

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Ez a tapasztalati jelentés komolyan küldött minket Svájcból. Minden alkalommal boldog, amikor a Zaqq mezítláb cipőjét felveszi. És mi annál is boldogok vagyunk!

Köszönöm komolyan a szavait. Szeretnénk, ha folytatja a nagyszerű túrákat a Black kültéri cipővel. 

Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor írjon nekünk: 

we@zaqq.de

Keresve egy könnyű túracipőt, amely magában foglalja a bokát, és kényelmesen szállhat meg nyári hőmérsékleten, a Zaqq Roqq nyomvonalat végeztem. Előtte kipróbáltam más szolgáltatók cipőjét, a megfelelő cipő nem volt ott. 

Megrendeltem 47 -es méretben. A "normál" mérete 45, az az érzésem, hogy a lábamnak körülbelül két év után több helyre van szüksége. 

A kézbesítés haladéktalanul volt. Mindig meglepődtem, hogy milyen gyorsan működik, mert Svájcban élek. Az első gondolatom, amikor kipróbálta, az volt, hogy "becsúsztatom és jól éreztem magam", ahogy egy cipővel kell lennie. 

Tapasztalat-zaqq-roq-3zgwbss5yyyyy8fsaTapasztalja meg a ZAQQ-RoQQ-2-t
Experience-zaqq-roq-1g6kw9y4vhe8ua

A cipő könnyű, nagyon kényelmes, és szó szerint megöleli a lábam. Az elmúlt két hónapban széles körben teszteltem, akár a Chiemgau Alpok kirándulásakor, Portugália belsejében vagy itt, Svájcban. Semmi sem szorítja vagy görcsöli a lábát, ez nem -slip és nagyon kellemes, hogy nyári hőmérsékleten viseljen. 

Biztonságban érzem magam a cipőmben. Kettős csomót csinálok a vezetés közben, különben a csomó örömmel oldódik fel. Nem vízálló, ami az anyaggal nem lehetséges. A cipőt könnyen gondozhatják, általában egy kefe vagy nedves kendő elég. Az impregnáló spray védi a nedves réteket, de nem órákig. 

Furcsanak tűnhet - minden alkalommal boldog vagyok, amikor felteszem a cipőmet.

Vissza a blogba
1 / 3