A 4 évszak Zaqq cipőben

Die 4 Jahreszeiten in ZAQQ Schuhen

Eva -nak már nagyon sok tapasztalata volt mezítláb cipő viselése. Az új Expeq széles a 4. ZAQQ cipője, amelyet eleinte nem akart tartani. Az első kétségek után még mindig nagy szerelem volt. Azóta sok túrát tett a mezítláb cipővel, és izgatott.

Eva, sok móka kívánunk neked a ZAQQ -kkal.


Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor kérjük, írjon nekünk:
we@zaqq.de

Zaqq-barefoot élmény-4


Csak a csupasz láb önmagában lehet - mezítláb és 100% -ban lélegző és vízálló. De a jó cipő is igazán nagyszerű érzést adhat nekünk. Csakúgy, mint egy végtelen számú nő szenved a hideg lábaktól, és így gondoltam, hogy kipróbálom. A lehető legkisebb cipőt viselni a lábán, és ha a lábujjak elegendő szabadsággal rendelkeznek és aktívabbak, ez minden bizonnyal előnye. Mindenekelőtt az első lábujjakkal végzett munka során, amely még mindig a színes társaságon keresztül viselt, 13 év után. Időközben számtalan párom van mezítláb / minimális cipőn és szandálon, 11 gyártótól, akik megvédik a Miracle Fuzel -t, ha ez nem lehetséges.

Zaqq-Barefoot élmény 3



Véletlenül egy szandált keresve, amely ruhákhoz is viselhető, és találkoztam a Zaqq Cliq -rel, egy elegáns minimális bőr szépséggel, amelyet nyáron feltétlenül kellemes viselni. És akkor a Peaq Broque konyak meghosszabbításként jött létre, ha a mezítláb hosszú nadrággal nem szabad ilyen feltűnőnek lennie. Mellesleg, ezek a kedvenc cipőm, amikor rendkívül hosszú ideig sétálok a városban vagy az aszfalton, mivel a széles lábujjdoboz mindig elegendő helyet kínál a lábujjak számára, ha a láb duzzad, mint a normál. Az évszakok áthaladnak, és most egy cipőmodellt is akartam a túrák és a téli mindennapi élet számára őszre és télre. Minden hétvégén nyáron és a lehető legkisebben az osztrák hegyekben túráztam az osztrák hegyekben. A tél mindig a legnagyobb problémám, mivel a lábujjak jégcsapokká, vastag zokni és a mozgásszabadság szempontjából fontosak, a Zaqq online üzletét ismét böngészik. Tehát megbotlottam ezen a modellen, a széles lábujjdoboz, a nem -SLIP talp miatt, és ez a modell szintén vízálló.

 

Zaqq-barefoot élmény-6



Expeq széles szürke vízálló
Nem, nem a szerelem az első lépésben - eleinte nem tetszett. Túl sok talp - túl magas - túl merev - csak egy szürke egér. "A" "nem illik, és így háromszor is landolt a cipődobozba a visszatéréshez, de maradt. Fogalmam sincs, miért, de újra és újra becsaptam, majd az első túrát. Folyamatosan összehasonlították más modellekkel, és ennek a párnak nem volt könnyű velem. A hónapok során együtt nőttünk, és most ezt a cipőt nagyon ragyogónak találom.
Mint az összes Zaqq cipő, ez a modell az elején is nagyon kényelmes, és idővel a lábán fészkel. Ami az elején zavart, a talp sarkának része, amely nem olyan rugalmas, most kiváló, mivel a sarok stabil marad a helyzetben, és az elülső lábak becsavarhatják, mint a spiráldinamikában, ami biztosítja az optimális stabilitást. A kültéri talp hatalmas markolatú, mindent kipróbáltam, ami csúszós és instabil természetű, a nedves mohától a szikladarabokon, a nedves gyökerek és az erdős átjáróktól, egyszerűen a ferratákon keresztül könnyű havazásban és jeges utakon keresztül a téli hegyi túrákon.

Zaqq-Barefoot-11


Vízálló: Igen, a cipő, amely szorosan tartja a túraútvonalakat, pimaszos, havas, de még nem volt a legnehezebb esős időjárás, de ebben az esetben néhány vízálló zokni is van velem. És mivel ez a cipő olyan széles, vastag zoknit és/vagy meleg lerakódást tudtam viselni télen, és még mindig volt elegendő hely, hogy a lábujjak mozoghassanak. Amikor a hőmérsékletek ebédre emelkedtek, megnyitottam a szezonot, hogy hosszú ideig mezítláb menjen. Ezután túl lusta voltam ahhoz, hogy felvegyem a zoknit és az Expeq -et, így elhagytam a zoknit, és csak mezítláb mentem a cipőmbe, nem csak meglepően lágy és kellemes volt, és felfedeztem a legjobbakat is.
Ha költözik, a belső bélés azért jött ki, mert csak a szél tetején van varrva. A belső bélést kívülre helyezik, és a cipő ezért optimálisan kiszáradhat, akár otthon, akár úton. Nem, a belső bélés a helyzetben marad, amikor cipőt visel, és nem csúszik. A nyári túrákhoz ezek a cipők kissé túl melegek számomra, és hogy a ZAQQ mennyire jól rendelkezik az ExpeQ -nál.

Zaqq-Barefoot élmény 7


Következtetés: Igen, vannak olyan modellek, amelyek más gyártóktól, ahol a talp vékonyabb, rugalmasabb, a cipő könnyebb súlya, de a többi modellem egyike sem, ahogy a barátnőm azt mondta, hogy megpróbálja: "kesztyűnek érzi magát". Ezt is elárasztotta a puha, gyönyörű peaq broque konyakom és az Expeq szélessége is, amely súlya van. 39 - 652 g és a Quiq Trail Gr.38 - 396G

Nyáron három hetes kirándulást tervezek a Via Alpina mentén, a Svájci hegységben, és erre a túrára teszteltem az összes modellt. Kicsit nagyobb súly ellenére a Zaqq Quiq Trail Blue -t jó időben viselem, mivel nemcsak a sikeres kültéri talpmal rendelkeznek, hanem eleinte is van ez a furcsa belső bélés. De ez is nagyon meggyőző volt a gyakorlati tesztben, mert némi ellenállást kínál, és így a láb nem csúszik be a cipőbe a meredek hegyi átjáróknál. Esős ​​időjárás esetén a kisebb testvér, az Expeq megvédi a lábam, mert vízálló, nem SLIP és a napsütéses bélés optimálisan kiszáradhat. További modellek biztosan az idő múlásával a cipőpolcomba kerülnek, mert kiváló.

Vissza a blogba
1 / 3