Mezítláb cipőm minden alkalomra: SQY White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Ügyfelünk, Valentina már lelkes volt az expeq -ek iránt. A nyári félidőre beleszeretett a sportos mezítláb cipőbe, az SQY White -be.

Köszönjük ezt a gyönyörű élményjelentést és sok kényelmes túrát az új mezítláb cipőjével.


Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor kérjük, írjon nekünk:
we@zaqq.de

SQY-White-3erdblnku5rjqa


Ha csak egy cipőm lenne, akkor ez lenne az új SQY White! Ez a mezítláb cipő teljesen meggyőzött. De a legjobb, ha eleinte fogunk elkapni. Megrendeltem az első ZAQQ Barefoot cipőmet tavaly, miután részletesen foglalkoztam a témával. Mivel csak nagyon kevés cipőt akarok birtokolni, ennek félig magasnak és mindenekelőtt vízálló túrázó cipőnek kell lennie, amely nem úgy néz ki, mint a kültér. Különböző szolgáltatókra rohantam, de elakadtam az Expeq vegán marone vízálló részén. És mit mondhatnék, izgatott voltam. Ez a talp szép és morcos, és csodálatosan lágyan fut.
SQY-White 2elrf2x7qfkva0
Ezért kell a nyári félévemnek lennie ennek a talpnak. A SQY White azonnal megragadta a szemem. Futócipője a Zaqq üzletben, fehér anyagának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Tehát egy kőből két madarat ütöttem, és vonzza ezt a mezítláb cipőt mind a városban, mind a sport tevékenységekről. Ezenkívül az SQY White vegán is, ami számomra különösen fontos volt számomra.
SQY-White 4QV7WWPR79OS9
Két hetes intenzív futás után ebben a mezítláb cipőben ugyanolyan lelkes vagyok, mint a lakásom első próbáján. Könnyű, rugalmas és egyetemesen használható, minden alkalomra az új kedvenc cipőm.

 

Részletek az SQY mezítláb cipőfehérjéről

Ezt a mezítláb cipőt nem kell összerakni, ami számomra nagy előnye. A rugalmas hálószövet tetejéhez elasztikus sáv van rögzítve, így a cipő jól leül. A hálószövet érzéketlen szürke hangon tartja. Nem lát minden helyet ezen, ami a természetben rejlő túrák további előnye.
SQY-White 5ED4DIQBME53PV
A fehérréteget külső oldalon varrják a hálószövet körül, amely úgy néz ki, mint a bőr, de vegán anyagból készül. Csodálatosan megsemmisíthető. Mind a fűfoltok, mind az iszap problémák nélkül eltávolíthatók. A cipőfűző valójában elasztikus, amely jobb megjelenést kölcsönöz a mezítláb cipőnek. Az alábbiakban is közelebb húzhatja őket, vagy csomót is húzhat, ha a cipő túl messze van. Számomra a mezítláb cipő a kezdetektől fogva volt optimális. Belülről egy türkiz, nagyon finom textilréteget varrnak, amely optikailag nagyon szépen illeszkedik a fehér-szürkéhez. Ugyanakkor nem látja őket, amikor a cipő öltözött.
SQY-White 6cedwgz1js74ku
Hol viselhetem az SQY -t mindenhol? A fényes kialakításával, amint már említettük, az SQY nem úgy néz ki, mint egy tipikus sportcipő. Ezért ezeket a mezítláb cipőket viselem, hogy működhessek. Mivel egy ideje 5 km -re futok az irodába, különösen örülök, hogy találtam ilyen hangulatos cipőt. A hétvégén ezt a mezítláb cipőt áthelyezik. Több hosszú túrát tettem a mezőkön és az erdőkön keresztül, és még mindig izgatott vagyok.

Most megtaláltam a hideg szezonos cipőmet az Expeq -rel és a jó időjárási cipőmmel az SQY -val. Csak néhány szandál van a középső részre! De hamarosan velem költözök.

Vissza a blogba
1 / 3