Ezért kell támaszkodnia a mezítláb cipőre a sport során

Darum solltest Du auf Barfußschuhe beim Sport setzen

Nem számít, hogy a kocogás, a túrázás, a fitnesz vagy a beltéri sportok - a sportcipők gyártói azt sugallják, hogy minden sporthoz szüksége van egy bizonyos nagy teljesítményű cipőre. Egy igazán jó sportcipőnek értékesítést, csillapítást és támogatást igényel az elemek? Nem is közel! Ebben a cikkben elmagyarázzuk neked, hogy miért van az ellenkezője, az erős lengéscsillapítókkal rendelkező cipők árthatnak a testnek, és miért a cipőnk a megfelelő szinte minden sport számára.

A mezítláb to -t a legtermészetesebb szállítási típus, amelyet elképzelni lehet, és mégis támaszkodunk a cipőkre, ahol az egyik innovatívabbnak tűnik, mint a másik. Ennek nem feltétlenül van értelme, különösen a sport esetében. A Daniel Liebermann evolúciós biológus a Harvard Egyetemen 2010 -től megállapította, hogy a modern cipők felelősek számos ortopédiai problémáért. A tanulmányban Liebermann úgy találta, hogy a mezítláb futók először az elülső vagy a középső lábnál jelennek meg futás közben, de futók párolt cipővel a sarokkal. A mezítláb futók sokkal kevésbé helyezték el az izom -csontrendszert. Paradox módon az ízületek és a csontok jobban elhasználódnak, ha csillapított lábbelivel futnak.

Mi teszi a mezítláb cipőket a sportban?

A mezítláb cipők, mint a Zaqq, sportos sportok, amelyek mindkettőre vonatkoznak Férfiak valamint az Hölgyek annyira elérte a lábak feladatát Szabad mozgás hogy a lehető legjobban felajánlja. A Lábujj Feltétlenül adják ezeknek a cipőknek - itt semmit sem szorítanak! Ez azt jelenti, hogy a természetes futó mozgás jobban támogatható, és a lábujjak készítik azt, amire szántak. Ennek folyamán tehát a kifinomult tompító elemeket inkább adagolják.

<< Fedezze fel a futócipőt a férfiak számára >>

A ZAQQ sportcipővel - mint az összes többi tőlünk - ez érvényes Nulla értékesítési elv- A cipőnknek nincs magassági különbsége vagy sarka a bála és a sarok között, ami megerősíti a helyes gördülést és az előfordulást. Tehát először az elülső lábon keresztül jelenhet meg, és nem a sarok felett a klasszikus sportcipők számára, mint általában.  

A cipőnk szintén tavaszi súly. A 200 g (41 méretű) esetén jelentősen elmarad a jól ismert sportcipőgyártók, például az Adidas, a Nike és a Co. súlya, tehát a lábad nem kifejezetten terheltek!

<< Fedezze fel a futócipőt a nők számára >>

Futócipő a ZAQQ-HILE-től az edzésed új szintre!

Spiqe piros fekete 2

Nagyon sok olyan modellünk van egy vakuban, amely támogatja Önt, hogy melyik sportban adja meg a lábát, és az egész izom -csontrendszert hátráltatja a természetes mozgási mintákat. A miénk Spiqe a színekben Kék fekete és piros fekete Mindent kínál, amelyet egy jó cipő kínál a sport számára: nagy kényelem, még hosszú távolságokkal, lélegző és extra vékony belső béléssel, valamint egy nagyon rugalmas, nem -slip és kopás -rezisztens gumi talpmal.

Lassan megszokja az új edzőpartnerét! 

De légy óvatos: Ha a jövőben edzeni akar a cipőnkkel annak érdekében, hogy hosszú távon felajánlja a testét, akkor ne rohanjon semmit! Az izmait, az inak és a szalagok valószínűleg még mindig szoktak, hogy támogassák, támogassák és párolják - tehát eddig el is vették a munkát. Tehát a testének időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja az új körülményeket, és újra felépítse saját ellenállását. Tehát legalább három hónapig kell adnia a testét, hogy lépésről lépésre hozzászokjon a mezítláb cipőjéhez, mielőtt teljesen bekapcsolja az edzést!

Ez az idő megéri, mert végül a test erősebb lesz, mint valaha! Nyugodtan érezd, érezzük a ZAQQ -t!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

1 / 3