Vegán cipő - Mezítláb cipő vegán anyagokból

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

A vegán, fenntartható mezítláb cipőnk köre folyamatosan növekszik, és a kereslet azt mutatja, hogy csak igazaink vagyunk!

A vegán nem csupán trend, és nem csak étrend, hanem életmód. Minden, ami állati eredetű, nem fogyasztják el. Az olyan ételek, mint a hús, a tej vagy a sajt, tabu. A vegán életmód nem csak a táplálkozásra utal. Az állatokon tesztelt vagy állati összetevőkkel tesztelt kozmetikumokat nem használják. A fogyasztás azonban a ruházatba kerül. A vegánok mindent megtesznek, ha minden gyapjúból, selyemből vagy bőrből készül. A növekvő számú vegán esetén a vegán cipő iránti kereslet növekszik.

A vegán mezítláb cipőnkkel bízhat benne, hogy semmi sem származik az állati eredetből. Az itt említett modelleink 100% -ban megemlítettek vegán.

Vegesztőszürke szürke

Qnit szürke

 

Vegán cipő nők és férfiak számára

Amikor elkezdtünk támaszkodni a vegán mezítláb cipőre, meglepődtünk, mi lehetséges bőr nélkül. Elismerjük, hogy eleinte nagyon szkeptikusak voltunk, elvégre a cipőnknek ugyanolyan egészségesnek, kényelmesnek és tartósnak kell lennie, mint a nem vegán modellek. 

Megtakarítottuk a vegán anyagokat, mint mesterséges, nem lélegző aktív és rövid élettartam a fej hátuljában! Miután intenzíven foglalkoztunk a témával, csak izgatottak vagyunk.

A különféle vegán anyagokat áthelyeztük a tempójukon, és a legjobbat választottuk a cipőnkhöz. Időközben impozáns választékot választunk a nők és a férfiak számára, és egyre többet adunk hozzá. Csak álljon meg időről időre, garantáltan a következő vegán női vagy férfi cipőnk a programunkban.

Ballerina vegán hölgyek Csavarás fantázia 

Anyagok a vegán cipőhöz

Különböző vegán anyagokat használunk a cipőnkhöz. A megfelelő cipőleírás alatt az egyes modellekhez részletes információkat talál.

Megtalálhatja tőlünk ezeket a csodálatos szöveteket:

Ökotex 100 szövet

A vegán szövet szinte vad bőrnek tűnik, nagyon puha és sima. Szintén lélegző és antibakteriális felülete van. Az anyagot az Ökotex 100 tanúsította, és a cipő egyik legkevésbé ökológiai, vegán szövete. 

parafa-

Kork az utóbbi években az egyik legnépszerűbb természetes anyagként fejlődött ki. A Portugáliából származó nagy minőségű parafa -t használjuk a vegán cipőnkhöz, amely a fenntartható termelésből származik.

A parafa ideális felső a cipőhöz, mert lélegző, víz -repedő és könnyen tisztíthatja meg nedves ruhával.

Piñatex

A piñatex az ananász pengék cellulózszálából készül, az ananászipar hulladéktermékéből. Általában a leveleket önmaguk égetik el vagy forgatják. 

A Piñatex előállításával az ananász -gazdálkodóknak lehetősége van további jövedelmet generálni a hulladéktermékkel. 

A Piñatex egy különösen fenntartható termék, mivel a termeléshez nincs szükség további forrásokra, például földre, vízre, villamos energiára vagy műtrágyára. 

A piñatex használható, bárhol is használják a bőrt. Lélegezhető, kialakítható és nagyon tartós, és így ideális anyag a vegán cipőhöz.

Hálószövet

A levegős nyári cipőnkhöz vegán hálószövetet használunk külső anyagként a belső pamut kapcsán. Mindkettő csodálatosan lélegző, és ezért tökéletes az év melegebb napjaira.

 Vegán hölgy cipő

Sqill hamu

Vegán cipők - az új szabadidős cipője

 

Nem a vegán cipőim nélkül! Ön egyike azoknak is, akik télen és nyáron támaszkodnak a cipőikre? Miután viselted a ZAQQ -kat, már nem akarja levenni őket, olyan kényelmesek. 

Megtalálta már a mezítláb cipőjét? Ha nem, akkor itt talál egy kis választékot vegán és elegáns szabadidős cipőnkről. Nézze meg a sport, az üzleti és a túrázás cipőjét is. Felfedez más modelleket a nők és a férfiak számára.

 

Qore alacsony vegán fehér

A fehér cipő kötelező a cipőszekrényben, különösen, ha ez is vegán! A Qore a legfinomabb parafa is, teljesen ízléses és nagyon kényelmes, mint az összes mezítláb cipőnk.

 Weisser-vaganer-sneaker5ieckptz95jlp

 

Tiqq parafa fehér

Corkból készült vegán tiqq kissé sötétebb, mint a Qore. De legalább annyira jól néz ki a bézsjában. Most elrontották a választást! Mit választasz?

Vegesztőkészülék

 

 

Pikáns vegán barna - Vegán cipő a velúr megjelenésben

Egyszerűen elegáns, elegáns és időtlen. Pikánsunk csak működik. A finom barna hang mindennel kombinálható. Elegáns az irodában lévő szövet nadrággal vagy a Grill Fesztivál farmerjével, a népszerű cipőnk mindent elhoz, és minden ruhát harmonikusan lekerekít. A vad bőr megjelenésű vegán pikánsunkkal mindig jól tanácsot adsz!

vegán cipő hölgyek

 

Pikáns vegán farmer fehér vegán cipő kék-fehérben

Szeretsz kombinálni a farmert a cipőkkel? Akkor a kék színű pikánsunk a megfelelő az Ön számára! Okosnak tűnik, és továbbra is eleganciát hoz. A cipőnk igazolja, hogy a vegán cipő teljesen modern és nemesnek tűnhet.

Pikáns-vegan-denim-fehér

 

Dupleq fekete fehér vegán - az elegáns középút

A lélegző hálószövet miatt a Dupleq -ben lévő lábad egyszerűen mindig otthon érzi magát. A cipő minden olyan fuvarozó számára, akik nem akarnak mindent látni fekete vagy fehér, de szeretnének kiválasztani az Arany Középszalagot!

 Veganer-sneaker férfiak

 

Taqq parafa fekete - A szerelem első pillantásra

A Fescher Black Cork cipőnk első pillantásra a szerelem: stílusos, friss, szuper fény és egyszerűen megae, a Taqq hamarosan új kedvenc cipőjévé válik. 

Veganer-sneaker fekete

 

Jaq Vegan Black - sportos társa

A JAQ -junk nagyon ennivaló, lágy vegán anyagával. Megmutatja magát alkalmi oldaláról, és tökéletesen illeszkedik a farmerhez, de kíséri a sportot.

vegán cipő-fekete

vegán sportcipő

 

Luqqc parafa fehér vagy közepes vágó cipő

Modern és stílusos - vegán LuQQ -junk egyszerűen egy szemfogadó. A könnyű parafa-piñatex keverék miatt a feltűnő ezüst színű foltokkal a félig magas cipő nagyon nemesnek, de extravagánsnak is tűnik. A vegán közepes vágású cipő nem szebb!

vegán-közepes vágású cipő

 

Vegán csizma: Chelsea Boots

A Beatles imádta a Chelsea csizmáját, és bármilyen időben az úton volt a boka magas csizmájával. Első alkalommal a tipikus elasztikus betétekkel rendelkező hajót 1830 -ban, abban az időben tiszta férfi csizmaként gyártották. Az 1970 -es években legkésőbb a női csizmák között stílusa lett. 

Kombinálhatja a Chelsea csizmát mind az alkalmi üzleti ruhákra, mind az összes szabadidős ruhára. Nagyon elegánsnak tűnhetnek, de rendkívül alkalmi is. 

 

Tőke Pininex fekete

Vegán Chelsea hajónk a Piñatexből! Nehéz elhinni, hogy ezt a csodálatos anyagot az ananászlevelek szálaiból nyerik. Hihetetlenül jó érzés, és még jobb. Sötét szürke és fekete talpú színű színű, mindenhez, amit a szekrény kínál.

vegán csomagtartó férfiak

 

Tőke parafa kék

A parafaból készült sötét vegán csizma finoman visszahúzza a ruháját anélkül, hogy felhívná a figyelmet. 

vegán csomagtartó csizma

 

Tőke parafa fehér

Boka csizma a nyári ruhához? A Boho-Chic évek óta divatos. Cork -tőkünk alkalmi, de a világos színű, rendkívül nemes és nyári. Ez minden boho ruhához illeszkedik, és tökéletesen hangsúlyozza a stílusát.

vegán csomagtartó hölgyek

 

Vegán üzleti cipő

A vegán cipőválaszték növekszik és növekszik, de az üzleti cipők a tűt keresik a szénakazalban. Teljesen meg akartuk változtatni ezt, és olyan vegán anyagokból készült cipőket készítettünk, amelyek annyira stílusosak, hogy kényelmes és állati mentőkben is lehetnek az üzleti életben.

A vegán üzleti cipőnk messze a legegyszerűbbek, amelyek a piacon vannak, és büszkék vagyunk rá!

 

Briq Brogue Vegan Black

A BRIQ -k a klasszikus Derby -vágáson alapulnak. Ha alaposan megnézed, akkor még egy bekezdés is lát, amely egyszerűen a szigorú üzleti megjelenés része. A legjobb, ha kétszer nézünk, mert ez a bekezdés egyáltalán nem létezik, csak kívülről a lapos, mezítlábas talpba van bevágva, hogy az üzleti cipő maximális eleganciáját biztosítsa.

vegán üzleti cipő

 

Duqe vegán antik barna

Valójában nem lehet elegánsabb! George Bootunk könnyen lépést tud lépni a legfinomabb üzleti cipőkkel. Fényes vegán anyagának zavaróan hasonló.

vegán öltöny cipő férfiak

 

Qrand Cork White

Nyáron a Korkból származó könnyű QRAND a megfelelő választás az irodába való kényelmes sétahoz. Világos színével és az elegáns vágással ő az elegáns társa melegebb hőmérsékleten.

vegán cipő

 

Pikáns vegán konyak

Ez barna velúr! Nem, de az Ökotex 100 szövet majdnem ugyanolyannak tűnik. A világosbarna egyre inkább ellentétes az üzleti vállalkozásával, és érdekessé tesz téged. Ezzel a vegán üzleti cipővel soha nem lesz pikáns az irodában.

vegán üzleti cipő hölgyek

 

Pikáns vegán fekete

Fekete -ban a pikánsunk valóban minden alkalmi üzleti ruhába szállítható. Miután felöltözött és mintát, most minden nap el akarja viselni az irodában. Könnyű, kényelmes és gyönyörű!

vegán cipő

 

Peaq vegán fekete

A PEAQ egy egyszerű betekintés, amely Matt, vegán anyagból készül. Ez szabadon szállítható minden üzleti alkalmi ruhához.

Férfi cipő vegán

Vegán cipő télen

Azt is akartuk, hogy vegán, elegáns cipőt készítsünk a hidegebb szezonra. Már választhat négy különböző modell között, de lesz néhány cipő a következő télen. Várjuk! Tehát izgalmas marad neked! 

 

Prequel téli vegán fekete

vegán-téli cipő

Az előzményünket kissé magasabbra vágjuk, és kiterjed a bokájára. A borítója az Ökotex 100 szövetből származik. Belső részén hangulatos lélegző és antibakteriális mikroszálas szöveteket varrottunk. A félig magas cipő télen szép és meleg tartja a lábad. Az egyszerű kialakításának köszönhetően minden ruhának kényelmes minden roverje!

 

Quintic - a vegán csizmád

Kvintikáink három különböző színben kaphatók. Amikor az igazán hideg hőmérsékletek jönnek, jól felszereltek ezekkel a vegán csizmákkal. Nem kell azonban stílus és kényelem nélkül tennie, mert csak fantasztikusan néznek ki. A csizmák annyira kényelmesek, hogy nemcsak az irodába vitte őket, vagy sétálhat a városon, hanem a túrán a Winterwonderland -en keresztül is.

Quintic téli vegán fekete

Boot vegán férfiak

 

Quintic téli vegán rács

Téli csomagtartó vegán

 

 

Quintic téli vegán tabaco

Boot vegán hölgyek

 

Vegán kültéri és túracipő

 Természetesen vonzhatja a fenti cipőt az összes szabadtéri tevékenységhez, mert mindenkinek van egy közös dolga: robusztus, könnyű és teljesen kényelmes. Mezítláb cipőként mindenkinek lapos és nagyon rugalmas fajtája van.

Itt mutatunk be néhány modellt, amelyek kívülről is bemutatják magukat, például kültéri vagy túracipő- természetesen vegán.

 

Quiq nyomvonal fekete vegán

Ez a vegán cipő inspirál. Nem csak minden futást hajt végre, hanem minden túrát is veled. A quiq vegán hálóból készül, amely rendkívül lélegző. A lábad még magas hőmérsékleten sem izzad.

Vegán kültéri cipő

 

Hiqe - vegán túracipő

A név a program. Hiq -ek tipikus túracipő a megjelenésből. Tavasz, nyár, ősz vagy tél? Nem számít, mert a HIQE -vel minden évszakban jól felszerelt vagy. A kültéri cipő biztosítja, hogy a lábad mind a meleg napokon, mind a nedves és a hideg időben jól érezzék magukat - a speciális lélegző és vízálló anyagnak köszönhetően.

Hiqe alacsony vegán teve piros vízálló

Túracipő vegán

 

Hiqe vegán sierra vízálló

Túracipő vegán

 

Expeq

Az Expeq a túracipő nemes végrehajtása. A viaszos vegán külső anyag szinte úgy néz ki, mint a bőr. A félig magas csizmát is viselheti az irodában, vagy sétálva. Az Expeq a tökéletes all -rounder télen.

 

Expeq vegán cuoio vízálló

Szabadtéri cipő vegán

 

Expeq vegán marone vízálló

vegán cipő sport

 

 

 

Vissza a blogba
1 / 3