Zaqq mezítláb cipővel a hideg télen

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

És ő már ott van, a hideg hideg. Ki nem szereti otthon ölelni? Olyan jó egy séta a friss levegőben. A belső gazember az utadban áll, mert gyorsan hideg lábát kap? Ennek nem kell lennie!
A friss levegőben lévő kereked télen is öröm lesz, ha a jobb mezítláb cipőt viseli. És ne feledje, hogy a mozgás nemcsak a testének, hanem az elmédnek is jó.

Hiqe-vegan-sierra-vízálló

Hideg láb - Mi van mögötte?

A testünk a természet csodája! Senki sem akar fagyni, de tudta, hogy a hideg lábak a test védő funkciója? Hűvösebb hőmérsékleten az erek keskenyek a külső végtagokban, azaz a kezekben és a lábakban. Ennek eredményeként már nem olyan jól vannak ellátva a vérrel és lehűlni. A test tehát védi a létfontosságú belső szerveket.

 Zaqq-quintic-6

Az izzadó lábak hideg érzést is okozhatnak

Talán volt tapasztalata? A melegfedezett cipőjével egy idő után többet fagyasztott be, mint az átmeneti cipővel? Ez eleinte nem tűnik hihetetlennek, de van egy nagyon egyszerű magyarázat. Ha a lábad verejtéke és a nedvesség nem menekülhet a légzési tevékenység hiánya miatt, akkor a lábad lehűl.
Pontosan ez az oka annak, hogy nagy jelentőséggel bírunk a magas légzési tevékenységekhez az összes Zaqq Barefoot cipő számára, különösen a meleg téli modellekben.
Zaqq-Quintic-Black-1

És a mezítláb talp?

Igen, a ZAQQ mezítláb talpunk különösen vékony és rugalmas, hogy lehetővé tegye a természetes mozgást. Ez lehetővé teszi a lábad számára, hogy szabadon mozogjon, és erős gördülő mozgásba kerüljön. Ezt követi sok izom használata a lábakban és a lábakban, és ezáltal az optimális vérkeringés is, amely viszont biztosítja a meleg lábakat.
Tehát nem kell aggódnia, hogy a Zaqq mezítláb cipővel történő fagyasztás inkább, mint a hagyományos cipőben. És végül meleg táplált téli modellek vannak a hideg -érzékeny lábakhoz.
Zaqq-quintic-3

Meleg -vonalú zaqq mezítláb cipő

Gyorsan lefagy, és általában nagyon érzékeny vagy a hidegre? Akkor játssza biztonságban! Szüksége van egy meleg, mezítláb cipőre, amely szintén kényelmesen és melegen tartja a lábát a jéghideg padlón.

<< Itt megtalálhatja az összes meleg táplált ZAQQ -t itt! >>

<< Itt megtalálhatja az összes meleg táplált zaqq -ot a férfiak számára! >>

Qore High-2
Rugalmasabban akarja? Tippeink a nem lakott mezítláb cipőkhöz
Inkább egy olyan cipőt, amelyet tavasszal és ősszel is viselhet?

Tippünk:

Viseljen nem fizetett modelleket, nagy minőségű gyapjúzoknával. Figyeljen a lehető legmagasabb gyapjú tartalomra (legalább 70%). A legjobb, ha kipróbáljuk vékony gyapjú zoknit. Mivel a gyapjú tartalma nagy hőkezeléssel rendelkezik, a finom gyapjúsokok általában elégek.

Hiqe-barna kék vízálló

A jobb zaqq mezítláb cipő vár rád

A ZAQQ -t használja, a hideg érzése és a tervezés és a funkció preferenciáitól függ. Ezért mindig körülnézzük az új trendeket, hogy megtalálhassuk a kívánt mezítláb cipőt.
És az egyik garantált minden Zaqq -ra: a nagy kényelem, amely minden lépéssel elpárologtatja a ZAQQ -t.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a nők számára! >>

<< Itt megtalálhatja az összes Zaqq mezítláb cipőt a férfiak számára! >>

Vissza a blogba
1 / 3