Egyetlen

Talpunk

A talpunk gumiból készül, természetesen különösen a németországi Zaqq számára. Kérésre sokféle színben kaphatók.

Gauguknak számos előnye van. Például, összehasonlítva a legtöbb versenytárs kémiai anyagával, az iparág egyik legjobb kopási értéke jellemzi. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a ZAQQ talp nagyon tartós, tartós és nagyon nagy ellenállást kínál. Ezenkívül a gumi ökológiai szempontból lebomlik, nagyon jó csillapítással rendelkezik, könnyebb, mint az összehasonlítható anyagok és hihetetlenül nem -SLIP. Ezzel, függetlenül attól, hogy hol fut, mindig optimális tartással és védelemmel rendelkezik. A gumi a tökéletes anyag és az első választás a ZAQQ mezítláb cipőjéhez.

Végül, de nem utolsósorban - részletesen tökéletesen. Csak nézzen meg alulról a ZAQQ mezítláb cipőjét. Még a zaqq mezítláb cipőjének alján is megvalósítottuk a tervezés gondolatát. A funkció minden kétségtelen, a formatervezést az utolsó sorra átgondolták.

Zaqq egy talp - mezítláb talpZaqq egy talp - mezítláb talp

Zaqq egy talp

A Zaqq One ​​talpunk boldoggá teszi a lábad. Kissé profilú, és szabadalmaztatott Poron © hosszú távú csillapítással rendelkezik.

Ez egy puha és abszolút rugalmas talpon fut, amely mindössze 3,9 mm vastag.

 

Modellek a ZAQQ One talppal:

Zaqq cipő talp

A Zaqq One ​​talpunkhoz képest a cipő talp ismét lágyabb, és így különösen lágy megjelenést ad. Ha leginkább aszfalton vagy, vagy sok sportot folytat, akkor imádni fogja ezt a talpot.
Felismeri a cipő talpát úgy, hogy a ZAQQ hátulján látja.
Noha a talp csak 3,9 mm vastag, enyhe profilozással rendelkezik, amely biztosítja a legjobb csúszási ellenállást.

 

Modellek a ZAQQ Sneaker talppal:

ZAQQ kültéri talp

A ZAQQ kültéri talpunkkal minden kalandhoz jól felszerelt vagy. Nagyon sok tapadást kínál a bot és a kő feletti túrákon.

Az egyes elemek elrendezése, amelyek a puzzle -hez hasonlóan hamisítanak, egyáltalán nem véletlen. Azt is szeretnénk elérni, hogy nagy rugalmassággal elérje a legjobb csúszási ellenállást.

A ZAQQ kültéri talp 3,9 mm vastag.

 

Modellek a ZAQQ kültéri talppal:

Zaqq Terra talp

Új kültéri kollekciónk az új ZAQQ Terra Sole -val van felszerelve.

Nagyon sok időt töltöttünk az új Zaqq Terra Sole -be, hogy tökéletesen tökéletesek legyenek. Célunk az volt, hogy egy nagyon rugalmas talpat kifejlesztsünk, amely minden felületen abszolút nem csúszás.
Büszkén mondhatjuk, hogy abszolút sikerrel jártunk, és ez több fogást ad, mint a ZAQQ kültéri talpunk.

A ZAQQ Terra talp 5 mm vastag.

 

Modellek a ZAQQ Terra talppal:

ZAQQ üzleti talp

Elegáns cipő értékesítés nélkül? Ez lehetséges? Igen!!!

Nem volt könnyű kidolgozni egy olyan talp kidolgozását, amely megfelel a kényelmes mezítláb cipő minden követelményének, és még mindig teljesen elegánsnak és stílusosnak tűnik.

A ZAQQ üzleti talpunkkal túlléptünk magunkat - egy olyan talp, amelynek mindent tartalmaz, és amely könnyen lépést tarthat a hagyományos üzleti cipőkkel.

A ZAQQ Business Sole legfontosabb eleme az értékesítés, amely valójában egyáltalán nem. Szorosan meg kell vizsgálnia, hogy megállapítsa, hogy csak kívülről van beillesztve a talpba, de a talp teljesen lapos. A mezítláb cipő nem elegánsabb!

A ZAQQ üzleti talp 3,9 mm vastag.

 

Modellek a ZAQQ üzleti talppal:

Zaqq lapos talp

A név mindent elmond, a Zaqq lapos talpunk abszolút lapos és ostya, szinte olyan, mint a papír. Mindössze 2,9 mm vastagsággal páratlan mezítláb érzést kínál.

Annak érdekében, hogy a lapos talpunk eléggé tapadjon, megdoklasztottuk a felületet. Tehát csodálatos támogatása van minden felületen, profil nélkül.

A mezítláb végső érzését keresed nyáron? Akkor ki kell próbálnod a lapos talpunkat!

 

Modellek a ZAQQ lapos talppal:

Zaqq könnyű talp

Eddig csak néhány női szandálhoz használjuk a Zaqq könnyű talpunkat.

Ha még mindig hiányzik a lábizmok, amelyek nagyon vékony, nagyon rugalmas talpban futnak, akkor a ZAQQ könnyű talpával jól javasoljuk, mert ez kissé vastagabb, mint a ZAQQ lapos talp.

Természetesen érezheti a földalatti földet is ebben a talpban, és természetesen gördítheti a lábát.

A ZAQQ üzleti talp 3,5 mm vastag.

 

Modellek a ZAQQ könnyű talppal: