BŐR

Bőrünk

A bőr nem ugyanaz, mint a bőr. Sok új ZAQQ Barefoot cipőjéhez örömmel használnánk a 2 mm -es prémium vadászbőrünket. A vadászbőr egy speciális bőr típus, és szinte nincs értelme a cipőiparban, mivel nagyon összetett, és ezeket különösen pontosan kell feldolgozni. Számunkra a tökéletes előfeltételek, mert a manufaktúrán keresztül képesek vagyunk ezt a nagy minőségű bőrt használni a cipőnkhöz. Egy másik különleges tulajdonság: A vadászbőr mindkét oldalon használható.

Az egyik oldalnak gyönyörű, sima felülete van, természetes blarrow -val, és különösen kellemesnek érzi magát a bőrön. A második oldal hasonló a velúr bőrhez és a nemes megjelenésben, kompakt szerkezetű. Ez teszi a bőrt nagyon érzéketlenné a külső időjárási hatásokra, a víz -repellens és könnyebben tisztítható.

2 mm vastagságú bőrünk abszolút kivétel a cipőiparban. Csak néhány gyártó képes feldolgozni egy ilyen erős bőrt, mert ehhez a legmagasabb szintű kézi készség szükséges. Minél erősebb a feldolgozott bőr, annál magasabb a cipő minősége. Ezért megtehetjük egy további belső bélés nélkül is, a bőr vagy a fém szemét több réteg nélkül, mivel a 2 mm -es vadászbőrünk rendkívül könny -rezisztens, és nem igényel megerősítést. 

A vadászbőr és a sima és bársonyos oldal keverékének felhasználásával minden vadászbőrből készült ZAQQ cipő megkapja az utánozhatatlan és független karakterét.

fenntarthatóság

Számunkra, mint társaság, a környezetvédelem azt jelenti, hogy a lehető legkevesebb hulladékkal előállítsák, és így fenntartható módon a természetes, regeneráló anyagokra támaszkodjunk, és környezetileg káros kémia nélkül. Ez természetesen megtörténik, mert maguk is meggyőződnek róla, és ez kommunikál az alkalmazottainkkal is. Mit jelent ez számodra?

A ZAQQ mezítláb cipőjét régióban állítják elő. Tehát hosszú és haszontalan szállítási útvonalakat takarítunk meg magunkat. A gyártásunkban a gyártásnak köszönhetően biztosak lehetünk abban is, hogy a termeléshez nem használnak környezeti szempontból káros vagy akár káros anyagokat. Az oldószermentes ragasztónk, a gumiból készült talp vagy a természetes bőr exkluzív felhasználása erre példa.

Ez az oka annak is, hogy alkalmazottaink szeretik velünk dolgozni. Végül mindezt megtalálja az új Zaqq mezítláb cipőjében - nagyon jó érzés, igaz?

Mivel szinte kizárólag természetes termékeket használunk, az új ZAQQ mezítláb cipője természetesen biológiailag és ökológiai szempontból újrahasznosítható. De mielőtt gondolkodna rajta, csak sok évig kell viselnie őket. És biztosak vagyunk benne, hogy pontosan szeretni fogja őket, mint mi.