Vegán anyag

Mezítláb cipő vegán anyagokból

A vegán, fenntartható mezítláb cipőnk köre folyamatosan növekszik, és a kereslet azt mutatja, hogy csak igazaink vagyunk!

A vegán nem csupán trend, és nem csak étrend, hanem életmód. Minden, ami állati eredetű, nem fogyasztják el. Az olyan ételek, mint a hús, a tej vagy a sajt, tabu. A vegán életmód nem csak a táplálkozásra utal. Az állatokon tesztelt vagy állati összetevőkkel tesztelt kozmetikumokat nem használják. A fogyasztás azonban a ruházatba kerül. A vegánok mindent megtesznek, ha minden gyapjúból, selyemből vagy bőrből készül. A növekvő számú vegán esetén a vegán cipő iránti kereslet növekszik.

A vegán mezítláb cipőnkkel bízhat benne, hogy semmi sem származik az állati eredetből. 

Vegán cipő nők és férfiak számára

Amikor elkezdtünk támaszkodni a vegán mezítláb cipőre, meglepődtünk, mi lehetséges bőr nélkül. Elismerjük, hogy eleinte nagyon szkeptikusak voltunk, elvégre a cipőnknek ugyanolyan egészségesnek, kényelmesnek és tartósnak kell lennie, mint a nem vegán modellek. 

Megtakarítottuk a vegán anyagokat, mint mesterséges, nem lélegző aktív és rövid élettartam a fej hátuljában! Miután intenzíven foglalkoztunk a témával, csak izgatottak vagyunk.

A különféle vegán anyagokat áthelyeztük a tempójukon, és a legjobbat választottuk a cipőnkhöz. Időközben impozáns választékot választunk a nők és a férfiak számára, és egyre többet adunk hozzá. Csak álljon meg időről időre, garantáltan a következő vegán női vagy férfi cipőnk a programunkban.

Anyagok a vegán cipőhöz

Különböző vegán anyagokat használunk a cipőnkhöz. A megfelelő cipőleírás alatt az egyes modellekhez részletes információkat talál.

Megtalálhatja tőlünk ezeket a csodálatos szöveteket:

Ökotex 100 szövet

A vegán szövet szinte vad bőrnek tűnik, nagyon puha és sima. Szintén lélegző és antibakteriális felülete van. Az anyagot az Ökotex 100 tanúsította, és a cipő egyik legkevésbé ökológiai, vegán szövete. 

parafa-

Kork az utóbbi években az egyik legnépszerűbb természetes anyagként fejlődött ki. A Portugáliából származó nagy minőségű parafa -t használjuk a vegán cipőnkhöz, amely a fenntartható termelésből származik.

A parafa ideális felső a cipőhöz, mert lélegző, víz -repedő és könnyen tisztíthatja meg nedves ruhával.

Piñatex

A piñatex az ananász pengék cellulózszálából készül, az ananászipar hulladéktermékéből. Általában a leveleket önmaguk égetik el vagy forgatják. 

A Piñatex előállításával az ananász -gazdálkodóknak lehetősége van további jövedelmet generálni a hulladéktermékkel. 

A Piñatex egy különösen fenntartható termék, mivel a termeléshez nincs szükség további forrásokra, például földre, vízre, villamos energiára vagy műtrágyára. 

A piñatex használható, bárhol is használják a bőrt. Lélegezhető, kialakítható és nagyon tartós, és így ideális anyag a vegán cipőhöz.

Hálószövet

A levegős nyári cipőnkhöz vegán hálószövetet használunk külső anyagként a belső pamut kapcsán. Mindkettő csodálatosan lélegző, és ezért tökéletes az év melegebb napjaira.