Tapasztalja meg a természetet, mint még soha a Zaqq mezítláb cipővel

Erlebe die Natur wie nie zuvor mit ZAQQ Barfußschuhen

Készen állsz arra, hogy a túrákat a következő szintre hozzák? Ezután próbálja ki a szabadtéri mezítláb cipőnket, és tapasztalja meg a természetét, mint még soha!

A tavaszi idő túrázási idő

A ZAQQ kültéri cipőnkkel szinte úgy érezheti magát, mintha mezítláb járna az erdőn, de még mindig optimális védelemmel rendelkezik és tart.

A rugalmas és anatómiailag alakú talp szerkezete azt az érzést ad, hogy közvetlenül kapcsolódik a természethez.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot. 

 Szabadtéri mezítláb cipő

HIQE: Abszolút vízálló

Áprilisban a vízálló mezítláb cipő mindig jó ötlet.

A Hiqe -vel még sok más van. Az anatómiai illeszkedés, a csúszásállóság és a magas légzési tevékenység verhetetlenné teszi ezt a kültéri cipőt.

Most csak annyit kell tennie, hogy a 18 változat közül egyet választ, beleértve a különböző anyagokat, a tengelymagasságot és a színeket. 

>> hiqe <<

 

sétáló csizmák

 

SeeQ: Az egy minden alkalomra

Akár a hegyekben, akár a városi dzsungelben, a SeeQ segítségével megtalálta a tökéletes mezítláb cipőt, amely nem lehet kényelmesebb.

A szürke és a fekete finom keverékével egyszerűen illeszkedik minden ruhához. Csodálatosan kényelmes, csodálatosan könnyű és nagy minőségű anyagokból készül, a SeeQ garantáltan az új kedvenc cipője minden lehetőséghez!

>> sleeeq <<

 

 Mezítláb cipő túrázása

Quiq: Különösen ennivaló

A következő futamon vagy a hegyekben túrázáshoz - a Quiq nyomvonalunkkal mindig élen jár. Ez a tollfény és különösen lélegző mezítláb cipő csak szórakoztató.

A felső rész különösen lélegző hálószövetből készül, amely a lábadon fészkel, mint egy második bőr. Ugyanakkor robusztus és teljesen tartós.

A Quiq Trail garantáltan az új kedvenced lesz, amelyet nemcsak a túrázáshoz részesít.

>> quiq << 

 

Halis mezítláb cipő 

Kérdés: A legszélesebb körű túracipő

A zárt kültéri cipő túl sok az Ön számára, és a szandál nem kínálja a szükséges védelmet?

Akkor megtalálta az új mezítláb cipőt a QeL -vel.

Vágva, mint egy zárt túracipő, a Qlear csodálatos kényelmet kínál, még a forró napokon is, a nagy carnaclesnek köszönhetően.

>> qlear << 

Vissza a blogba
1 / 3