Mezítláb cipővel a hóon keresztül

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Mezítláb cipővel a hóban? Természetesen jól felszerelt a téli modelljeinkkel. Olyan modelleket tápláltunk a boltban, amelyek melegen tartják a lábad nagyon hideg napokon, és továbbra is minden mezítláb tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek alkotják a ZAQQ -kat: elegendő hely, különösen az elülső részén, lapos és abszolút rugalmas talp és különösen könnyű.

Üzletünkben garantáltan megtalálja a mezítláb cipőt, amelyet az Ön számára készít. Nézd meg!

>> Minden mezítláb cipő nőknek - kattintson ide! <<

>> Minden mezítláb cipő férfiaknak - kattintson ide! <<

Quintic téli vegán fekete-9

 >> quintic téli vegán fekete <<

 

Túrázni a hóban órákig mezítláb cipővel

Ha arra törekszik, hogy órákig áthidalja a hóot, amelyet már helyeken is megolvadhat, akkor határozottan válasszon egy olyan modellt, amely vízálló és a lehető legmagasabb, hogy a hó ne hatoljon be az alulról vagy a fentről. 

A quintic téli velebõs barna vízellõsségünk teljesíti a fent említett kritériumokat, és meleg báránybőrrel is táplálja. Mellesleg, a kvintikus modellek évek óta a hidegebb szezonban a legnépszerűbb mezítláb cipőnk közé tartoznak, és számos új rajongót nyertek ebben a hószakban. 

Quintic téli velúrbarna-vízálló-7RKSFF51OFPXXZQuintic téli velúrbarna-vizespofa-578lrq22prdfiry

 >> az quintic téli sebességhez barnához <<

 

A kvintikus télen az All -rounder, mert mindkettő részt vesz a szabadtéri tevékenységekben, de különösen elegánsnak tűnik az elegáns ruhában. A meleg táplálkozással, a nagyvágással és a tipikus mezítláb cipő tulajdonságaival a hó séta nem lehet elég hosszú.

Mellesleg, a hófesztivál helyes impregnálása révén elkészítheti olyan kvintikáinkat, amelyeket nem vízállóan jelölnek. További információt a gondozásról magazinunkban talál - kattintson ide!

 

Quintic-téli-Brogue-Cognac-51n1urrdbcsA31o

 >> quintic téli brogue konyakhoz << 

 

Quintic téli fekete-35Quintic téli fekete-49

  >> quintic téli fekete << 

 

Quintic téli bóguskás-fekete 7Q7ZQI4XEO5JKM

 Quintic téli broge-black-45i1waw1u6knwb5

  >> quintic téli fekete << 

 

A hóval borított gyalogos zóna miatt mezítláb cipővel 

 

Az előzmény az a cipő, amely kiterjed a bokára, és így optimális védelmet nyújt a behatoló hó ellen. A finom és nyugodt dizájnnal ez a mezítláb cipő mindig illeszkedik - elegáns az üzleti ruhához és a veszteséghez a szabadidős megjelenéshez.

 Hideg napokon melegen táplálkoznak. Most csak annyit kell tennie, hogy választja a Nápoly vagy a Vegan között!

Prequel téli vegán fekete-34

  >> az előzménynél a téli vegán fekete << 

Prequel-t-Nappa-Black-16P4v6g3JirdrcPrequel-t-Nappa-Black-40xubpkbyadihwg

   >> az előzményes téli nappa fekete << 

 

Az összes rounderünk, amelyek alkalmasak a hóra, de az átmeneti időszakban túrázásra is

Tetszik neked minimalista, és inkább a lehető legkisebb cipőválasztékot részesíti előnyben? Akkor egy félig magas mezítláb cipő etetés nélkül tökéletes az Ön számára. Van néhány olyan modell a boltban, amelyek vízállóak, és amelyeket tavasszal és ősszel is viselhetnek. Télen meleg zoknival viseli őket. 

Hiqe-Mid-Black vízálló-1Hiqe-mid-6Hiqe-mid-ekk-vízálló-1

>> a hiqe közepére << 

 

>> Minden vízálló cipő nők számára - kattintson ide! <<

>> Minden vízálló cipő férfiak számára - kattintson ide! <<

A legjobb tapasztalatunk volt a Merino Wool Socks csapatban. Csodálatosan melegen tartja a lábad, és még mindig meglehetősen vékony. A félig magas, vízálló mezítláb cipővel szinte egész évben szórakozol. Ezen felül vásárolhat néhány praktikus mezítláb szandált nyárra, és esetleg mezítláb cipőt az átmeneti időszakra. 

Hiqe, közepes és magas vágással, télen készül. Ezt a tipikus túrázó csónakot a mindennapi életben is megfelelően lehet hordozni. Meleg zoknival minden hógolyó harcban leszel előre. A vízálló Hiqe -vel kétszer annyi szórakoztató a hóban. 

Hiqe-high-3Hiqe-high-3Hiqe barna kék vízálló-11fifx494vz912nHiqe-vegan-sierra-water-proof-10ruwfybjrrdwt0

>> a hiqe magas vágáshoz << 

 

 

A meleg női vaddisznó a hó sétához

Attraqt ezt mondja a nevével! Ez a téli gyémánt csizma különösen vonzó, és a lamb -etetéssel különösen melegen tartja a lábad. A meleg kötéses ruhához, a Thermolggings -rel, áttört vékony farmerekkel vagy akár hétköznapi, különösen hideg napokon, sí nadrág felett - az Attraqt Winter Black teljesen inspirálja Önt a kényelmével.

 Attraqt téli fekete 3Attraqt téli fekete 8

>> az atraqt téli fekete << esetében 

 

Még nincs hó -kompatibilis mezítláb cipőd? Akkor most nagyon ideje lesz! A régiótól függően még mindig sok a hó. Ha most megrendel, akkor hamarosan futtathatja az új ZAQQ -t a villámlás után. 

 

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

Vissza a blogba
1 / 3