Mezítláb cipő ennivaló tényezővel

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November már kopogtat, és ki tudja, mikor jön az első hó. Ha még nincs meleg téli cipője, akkor most itt az ideje. A hangulatos mezítláb cipőnkkel nemcsak abszolút kényelmes, hanem meleg lábakkal is. A meleg mezítláb cipőnk alatt bőrből készült modellek találhatók, merinó gyapjúból és vegán anyagból.

Ebben a cikkben csak egy kis választékot mutatunk be. A boltban lényegesen több modellt talál, amelyeket hideg napokon viselhet. Itt mind megtalálhatja:

 

Qozy - a hangulatos Slipp

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Nem utazhat a saját négy falán. A plüss báránybőrből készült mezítláb házcipőnk szép és melegen tartja a lábad. Természetesen a Qozy -val is előnyös az összes olyan tulajdonság, amely a mezítláb cipőnket alkotja.

Qozyunk hazavonja a wellness érzésedet, nem lehet kényelmesebb és melegebb. Megtehetsz valami jót magadnak, vagy adhatsz szeretteinek. Ezt a papucsot mindig jól fogadják!

 

Prequel - a mezítláb cipő a speciális vágással

 Mezítláb cipő előzménye

Belüléséből és kívülről elegáns - az előzményünk a tökéletes mezítláb cipő a télre, amely megfelel az elegáns ruhának, de a szabadidős megjelenéshez is. Az ennivaló belső bélés és a kissé magasabb vágás optimális védelmet nyújt a hideg behatolása ellen. Az előzményünk a tökéletes választás, ha egy csipke hajó túl magas az Ön számára, és a cipő túl alacsony.

Mezítláb cipő prequel ember

Megtudhatja a mezítláb cipő előzményeinket Puha Nappa bőr És is vegán anyag.

 

Quintic - a magas mezítláb cipő a vezetéshez

A csipkés csizmákat teljesen bejelentették az őszi és a téli szezonban. A nők és a férfiak tökéletesen hordozhatják őket. Nem számít, mit viselsz, mindig jól nézel ki az quintic -vel.

Mezítláb cipő schnuerboot-herrenq2wio09zk7i

Ellenállhatatlannak tűnik a rövid kötéses ruha számára, megfelelő kesztyűkkel. Ezenkívül a sovány farmert vagy egy félig hosszú redős szoknyát is illik. Mint divat -tudományos ember, elviszheti őt a közelebbi farmerbe, hogy egy kicsit becsapjon, hogy jobban bemutassa a cipőt.

Mezítláb cipő schnuerboot hölgyek

A kvintikus anyagokat különböző anyagokból, különböző színekben és broguokkal és anélkül találhatja meg. A hangulatos variánsok télen is elérhetők. A legjobb dolog az, ha megnézed magad, amit a legjobban szeretsz.

 

Qice Blue és szürke melegítő merinó barfoot cipő

A félig magas csipke -nem csak elragadónak tűnik, hanem funkcionális tulajdonságai is, amelyek ellenállhatatlanná teszik. A merinó gyapjú tökéletes anyag a cipőhöz, mert hőmérséklet -kiegyensúlyozott. A lábad szép és meleg marad a hűvösebb napokon, melegebb napokon ugyanolyan kényelmesnek érzi magát.

Merino mezítláb cipő

Mint ember, kombinálhatja őt nemes farmer vagy finom zsinór nadrággal. De még a kocogó nadrággal is jó figurát vág. Nőként valóban ezt a stílusos mezítláb cipőt egy nemes kötött pulóverbe helyezed, rövid finom zsinórral vagy Bouclé sziklával. Q

Mellesleg, nem csak a Merino gyapjúból származik, hanem a Vegán változat

 

Attraqt téli fekete - elegáns mezítláb csizma

Mezítláb boot-attraqt

Ezzel a csomagtartóval a szerelem első pillantásra elkerülhetetlen! Az Attraqt hihetetlenül vonzó. Ez a mezítláb csizma kinyújtja a lábát, és minden ruhát annyira nőiesnek tűnik. A nagy kényelem egyszerűen verhetetlen. A puha kecskebőr finoman megöleli a borjút, anélkül, hogy korlátozás nélkül. A mezítláb talp rugalmas, és megadja a maximális mozgás szabadságot.

Az új ZAQQ Attraqt csomagtartója az optimális társ a hűvösebb napokon, akár az irodában, a partiban, akár a téli sétán. Kombinálható vékony farmerekkel, de imádnivalónak is tűnik a szoknyával. Valószínűleg nem vonzóbb!

Az ennivaló tényező számára a téli téli kivégzés során lágy báránybőrrel táplálkozunk. Ez azt jelenti, hogy a lábad szép és meleg maradnak még a leghidegebb napokon is.

 

Több mezítláb cipő a hideg napokra

A nők számára más gyönyörű szőrös csizmánk van. Vessen egy pillantást az alábbiakban a Hyggeliq, a HUQ vagy a TORQ modellekre.

Az Unisex Model Quest -nek is vannak olyan tervek, amelyek különösen meleg belső béléssel rendelkeznek. Ez a sportos félig magas csipke -ellátó hajó ideális a túrázáshoz.

 

Várja a hosszú sétait a hófehér téli tájakon? A könnyű Zaqq mezítláb cipőnkkel kétszer annyi szórakoztató. Tavaszig és télen megtalálja a mezítláb cipőt az üzletünkben, amely pontosan megfelel Önnek.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3