Mezítláb cipő a túrázáshoz?

Barfußschuhe zum Wandern?

A mezítláb cipő alkalmas a túrázásra? Ügyfélszolgálatunkat gyakran felteszik ezt a kérdést, és a válasz nagyon világos: igen!

Meg kell azonban figyelni a mezítláb cipőben a túrázás néhány alapvető szempontját, amelyeket itt részletesebben belemegyünk. Ezzel az információkkal könnyen meg kell találnia a tökéletes mezítláb cipőt a következő túraútra.

Mezítláb cipő túrázáshoz: fontos tudni

Ahhoz, hogy a következő túrához a megfelelő pár mezítláb cipőt válassza, előzetesen fel kell tennie magának a következő kérdéseket:

Mióta kirándulsz mezítláb cipőkben?

Nagyon normális, hogy a lábad gyorsabban fáradjon, ha a normál cipőről a mezítláb cipőre vált. Jelentősen több izmot használnak, és ez kezdetben több energiát és erőt fizet. Ha még nem szokott hosszú ideig mezítláb cipőkben sétálni, először meg kell terveznie a rövid túrákat, és megfigyelni kell a következő pontokat.

Mennyi ideig tart a túra?

Mennyi ideig tart a következő túraútvonal? A közepes tapadású enyhe cipő elegendő egy rövid, meglehetősen igénytelen túrahoz. Például felveheti a mezítláb cipőinket. A Qlear kültéri szandálunk szintén jó választás nyáron. Ha egy többnapos túrázási túrát tervez egy nehéz hátizsákkal, akkor a mezítláb cipőnek elegendő stabilitást és tapadást kell biztosítania. Itt a jobb választás a mezítláb túracipőnk vagy a túracipőnk.

Barfuss-toking cipő Sqill

Sqill - könnyű túrákhoz - kattintson ide!

Hogy van a túrázási terület?

A túrázási terület jellege még fontosabb, mint a túraút hossza. Száraz, jól, jól meghatalmazott terepen fut? Vagy olyan sokféle körülményhez kell alkalmazkodnia, mint például homok, sár, nedves gyökerek, csúszós sziklák vagy akár hó? A túrázási terület nehézségi szintjétől függően választhat a könnyű mindennapi mezítláb cipőnk, a robusztus túracipőnk és a stabil túracipőnk között.

Milyen az időjárás a túra során?

Egy másik nagyon fontos szempont az időjárás a túrázási túra során. Lehetséges, hogy esik, vagy akár havazik? Akkor támaszkodjon a mezítláb túracipőre vagy a túracipőre, mert ezek több tapadást és csúszási ellenállást adnak. A legjobb a vízálló modell kiválasztása. Ha száraz, sivatagszerű területeken fut át, akkor a mezítláb cipő légzőképessége nagyobb szerepet játszik. A tereptől függően a mezítláb szandálunk lehet az optimális választás.

Zaqq mezítláb cipő túrákhoz

Annak érdekében, hogy jól elindítsuk a következő szabadtéri kalandját, ma megmutatjuk a mezítláb szabadtéri cipőnk kis választékát.

Mezítláb kültéri szandál

A szandál légzési aktivitásával és a zárt túracipő védelmével ideális a magas hőmérsékleten történő túrákhoz. A kültéri szandálokkal a lábad mindig jól szellőztetett a nyári túrákon.

Mezítláb kültéri szandál

 

Qlear kültéri szandál - kattintson ide!

Mezítláb cipő könnyű túrákhoz

Túrázás mezítláb cipő

Piquant velours szürke - kattintson ide!

A mezítláb cipőink mindegyik mindennapi cipőjeként és könnyű túrákként hordhatók. Ez teszi ezeket a mezítláb cipőket a könnyű poggyászokkal való utazáshoz, mert két cipőt ötvöznek.

Mezítláb cipő piros

Qaanaaq bordeaux - kattintson ide!

 

 Qore-alacsony ták 

Qore Low - kattintson ide!

Mezítláb futócipő

Akár kocogás, akár nyomvonal fut - Futócipőnk Könnyűek, és kiváló teljesítményt és robusztus futó viselkedést kínálnak. Mellesleg, a SOQQ futó zokniunk szintén tökéletes a futáshoz!

Soqq-kék zokni cipő mezítláb cipő

SOQQ zokni cipő - kattintson ide!

Mezítláb túracipő

A mezítláb túracipőnk kényelmet és stabilitást kínál sokféle terepen. A túracipővel összehasonlítva könnyebbek, és elegendő boka rugalmasságot biztosítanak a meredek terepen vagy a sziklákon keresztüli enyhe ugrásokkal.

Itt található az összes mezítláb túracipő!

Hiqe mezítláb túracipő

 

Hiqe mezítláb túracipő - kattintson ide!

Quest-low-fekete vízálló

Quest Low - kattints ide!SeeQ-Outdoor mezítláb cipő

SeeQ - kattintson ide!

 

Mezítláb túrázó csizma

A túracipőnk lényegesen nagyobb stabilitást és védelmet kínál, anélkül, hogy kényelem nélkül kellene megtennie. A magas vágás miatt nagyobb stabilitást mutat a boka területén, és jobban védett a rovarcsípések, karcolások vagy vágások ellen. A túracipőnk tehát a hosszú túra túrákra is alkalmas, igényes terepen keresztül.

Az összes túracipő itt található!

Hiqe-barna kék vízálló

Hiqe barna kék vízálló- kattintson ide!

Expeq túrázó csizma

Expeq túrázási csizma - kattintson ide!

 

 

Németország egy túrázó ország. Körülbelül 300 000 km -es túraútvonalakkal minden bizonnyal elég ismeretlen útvonal van, amelyet felfedezhet. A megfelelő cipő kiválasztásával minden kalandra jól felkészült.

A ZAQQ -kkal az összes szabadtéri tevékenység élvonalában fut - ígért!

 

Jó szórakozást túrázni mezítláb cipőnkben!

A ZAQQ csapata

Vissza a blogba
1 / 3