Menj ki mezítláb cipővel? Kényelmes és stílusos éjszakai életben a ZAQQ -val!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Tudja a problémát? Este meghívást kap, a ruhád áll, de férfinak nem akarja, hogy kellemetlen öltöny -cipőt viseljen, és mint nő, nincs magas sarkú cipő? A kényelmes cipő nem tűnik elég megfelelőnek számodra?

Akkor még nem ismered az elegáns Zaqq -ot! Többé nem kell veszélyeztetnie a stílusbiztonságot és a kényelmet.

Mezítláb cipőnkkel kényelmesen és elegánsan fut a koktélbárhoz, és megmutatja magát a különösen modern oldaláról.

Mezítláb cipő, hogy kimegy a nők számára

Tánc után szeretné levenni a magas sarkú cipőt? A kényelmes cipője csak túl sportosnak néz ki a koktélbárhoz? A sörkertben lévő dátumhoz a ruhát illeszkedő értékesítési cipőkbe, amelyek illeszkednek a ruhájához, de teljesen kényelmetlenek?

Ennek nem kell lennie! Mezítláb cipőnkkel, mint nő, abszolút nőies és stílusos, anélkül, hogy feladta a kényelmet. Az új ZAQQ -kkal nemcsak a táncparkettet teljesen magabiztosan meghódítja, hanem hazajön is, és hosszú éjszaka után könnyedén hazajön, anélkül, hogy a lábad fáj.

Qarma fekete

Barfussschuh-Ballerina-Schwarz

A tipikus balerina kialakításban a Qarma nagyon egyszerű és nagyon kényelmes. Csak minden ruhához illeszkedik, és hangsúlyozza a nőies oldalát. Vékony farmerbe megy, egy játékos blúzzal Qarmával egy grillért, egy rövid fekete számára, aki veled táncol.

A qarma fekete 

 

Twist Sling Black

Twist Sling Black

A stílusos a tetején van? Még mindig nem akarja kényelme nélkül csinálni? Akkor a csavarunk csak az Ön számára megfelelő! A szuper rugalmas talpával a kézitáskájába is összecsukható, és gyorsan megváltoztathatja a cipőjét. A Sling Black verzióban tökéletesen illeszkedik a rövid fekete és minden nőies ruhához, fekete tipával.

A Twist Sling Black -hez

 

Qerp Velors fekete

QERP velorfekete

A Qerpünk minden ruhával kombinálható, sok erőfeszítés nélkül. A mokaszin, az ezüst hurok és a tetej finom vágása miatt nagyon nőiesnek tűnik. Nem kérdés, hogy a Qerp -rel megtalálta az új kedvenc mokaszint, aki soha nem engedi le este!

A Qerp -hez

 

Cliq arany

Elegáns-barottal szandál

A CLIQ a tágas és különösen nőies szandálunk, amelyet tökéletesen viselhet könnyű ruhákkal és szoknyákkal. A fényes arany segítségével a nyárnak egy bizonyos ragyogást ad, hogy este ragyogjon a táncparketten. Mutassa meg nőies oldalát a CLIQ -val! 

A cliq aranyhoz

 

Iqon arany

Mezítláb cipő női üzlet

Nagyszerű nőies csipke -Up cipő - Az IQON fantasztikusan elegáns! Ha este egy kicsit hűvösebb, akkor ez a tökéletes választás. Kombinálja a széles marl nadrághoz vagy a Culotte -hoz. Ha a tetejére szeretné vinni, adjon hozzá egy játékos blúzt arany flitterrel.

Az iqon aranyhoz

 

Looq meztelen

Mezítláb cipő hölgyek

Ha nincs magas sarkú cipője, akkor nem kell elegancia nélkül tennie a LooQ -val. Éppen ellenkezőleg, a nőies balerina tökéletesíti a megjelenését, stílusbiztonságot kínál, és mennyei kényelmes is. A meztelenül különösen finomnak tűnik, és tökéletesen illeszkedik a játékos nyári ruhákhoz.

A looq meztelennek

 

Mezítláb cipő, hogy kimegy a férfiak számára

Öltöny, elegáns nadrág vagy farmer - függetlenül attól, hogy milyen stílust választ, a mezítláb cipőnkkel mindig jól tanácsot adsz. Itt bemutatunk néhány férfi modellt, amelyek mindent lefednek, az elegáns és a sportos. Soha ne fáradt lábakkal, még egy táncos éjszaka után sem, és még mindig teljesen stílusosan mozog a padlón - a Zaqq Barefoot cipővel ez már nem kihívás.

 

Briq Brogue vízálló fekete

Csatlakozó cipő mezítláb

Néha egy kicsit klasszikusabbnak kell lennie. A BRIQ a legkényelmesebb rögzítési cipőnk, amelyet el tudsz képzelni. A jelzett sarkával, a fényes sima bőrrel és a beépített brogingokkal teljesen elegánsnak tűnik. Akár az opera, akár a szálloda bár - mindig jól tanácsot adsz a BRIQ -val!

A BRIQ -nak

 

Pikáns vegán barna

Pikáns-vegánbarna

A sportos elegáns cipője, amely hihetetlenül nemesnek tűnik a velúr megjelenésében. A csökkentett kialakítás miatt mind a farmer, mind a könnyű kínai nadrághoz illeszkedik. A piquant az összes rugó, amelyet mindig használhat - függetlenül az alkalmatól!

Pikáns

 

QEA Velor fekete

QEA velor fekete mokaszinja

A mokaszin nyáron mindig jó választás! Még akkor is, ha olyan elegáns, mint a QEA, akkor már nem kell kompromisszumot kötnie a kényelem és a stílus között. A csúszós cipő nemcsak illeszkedik a bermuda rövidnadrághoz és a pólóhoz, hanem a nyári ingben lévő öltöny nadrághoz is. 

A QEA -hoz

 

Iviq sierra

Mezítláb cipő barna

Az IVIQ egy modern cipő, amely maximális mozgást és könnyedséget biztosít. Gyönyörű, élénkbarna hangjában, szemben a fehér talpmal, az IVIQ Sierra hihetetlenül divatos. Függetlenül attól, hogy kombinálja -e a farmer vagy a tágas vászon nadrágot, feltétlenül felemeli magát a tömegből!

Az IVIQ -nak

 

Taqq Nappa White

Taqq-Nappa-White

Nem hibázhat egy egyszerű fehér cipővel. A Taqq a sportos, elegáns társa, aki a legjobb oldalról mutat be téged. Ez egyszerűen minden ruhához illeszkedik, és friss és modern nyári megjelenést ad neked! 

A TAQQ -nak

 

Duqe vegán antik barna

Üzlet mezítláb cipő

Lehet -e egy kényelmes férfi hajó elegánsabbnak tűnni? Nem! A finom vegán anyag polírozott, magas, nagyméretű bőrnek tűnik a hasonló zavaráshoz. Meglepődünk, mennyi eleganciát tudsz kijutni egy mezítláb cipőből. Duqe a tökéletes választás a modern stílusú férfiak számára!

A duqe -hez

 

Miért csúszik be a kényelmetlen cipőbe, ha kényelmes társ választhat? Elegáns Zaqq -okkal minden alkalommal kényelmes és elegáns barátod van az Ön oldalán.

Légy elegáns!

A ZAQQ csapata

Vissza a blogba
1 / 3