Grunge stílus: Hogyan lehet mezítláb cipőt ringatni

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punkig, sziklás, alternatív! Akár a zene, akár a divat jelenetben, a Grunge (német: Dirt, Dirt) évtizedek óta újra és újra elbűvöl minket. De mi pontosan a grunge megjelenés, és hogyan lehet létrehozni mezítláb cipővel?

A Zaqq Barefoot cipőnkkel ez egyáltalán nem jelent problémát, mert a mi választékunkban olyan sziklás és alkalmi csizmákat is talál, amelyek tökéletesen illeszkednek. Engedje meg, hogy inspirálja ötleteinket és „grunge” a ZAQQ -val az alkalmi kultikus megjelenéshez.

Honnan származik a Grungs?

A grunge az 1960 -as években született. A rock zenekarok létrehozták ezt az új rendkívüli zenei műfajt. Kopos, torz, melankolikus, más volt.

A világméretű áttörés az 1980 -as és 1990 -es években készítette a zenét. Az olyan zenekarokat, mint a Mudhoney, a Nirvana és a Pearl Jam, a grunge mozgalom ismert úttörőinek tekintik. A zenekarok felidézett nemzetközi szenzációja miatt stílusa egyre inkább összpontosított. Semmi sem akadályozta meg a megjelenés forgalomba hozatalát.

A legendás énekes és gitáros, Kurt Cobain - aki egy egész generáció bálványává vált, különösen a közönség reflektorfényében volt. A törött lázadó története, amely mindössze 27 éves korában zárta életét, tragikus és lenyűgöző volt egyszerre. Hangja ma is megérinti, és megjelenése felejthetetlen. Félhosszú, csíkos haj, fehér, nyomtatott ing és széles kardigán - Kurt Cobain ezt a megjelenést a színpadra hozta, és hihetetlenül hűvösnek tűnt!

Mezítláb cipő a punk rock és a fém között

Mezítláb cipő-grung stílusú 1

1993. november 18 -án van. A Nirvana felveszi legendás élő albumát, az „MTV Unplugged -ben New York -ban”. Pat kenet nem visel cipőt, csak zoknit. És Kurt a kardigánját, amelyet később nagy összegű pénzért aukción kellett árverni.

A divat nem csak ruházat vagy "visel valamit". Ő tükör az önmagunknak, akinek vagyunk, amit érezünk. Ez a belső hozzáállásunk, meggyőződésünk, lelkiállapotunk kifejezése. És néha felöltözünk, mert be akarunk csúszni egy másik szerepébe. Ugyancsak észrevétlen és szerény ma, holnap, mint egy csillag.

 Mezítláb cipő-Grung Style-2

Most elkezdhetjük azt a spekulációt, hogy Pat miért nem viselt cipőt vagy kopott kardigánt. Vajon a mainstream ellenállása volt? A vágyakozás, hogy "más legyen"? A lázadás és a függetlenség szelleme volt? A szabadság vágya? Vagy csak fáradtság volt az élet szempontjából? Talán csak a gondolat volt: "Ma nem érdekel, mit tettem, csak bármit viseltem." Vagy: "Ó, ma elengedtem a cipőmet."

Bármi legyen is a motívumok, az idő stílusa kiterjed az itt és most, és a divathelyzet szerves része. Manapság azonban a grunge stílus egy köpeny és mindennapi változatban fordul elő. Alapvetően azonban hű marad önmagához: a punk rock és a fém a szabadság gondolatát és a grunge stílus arcát adja neki.

A mezítláb cipőn lévő fekete kiadásunkkal tökéletesen rendezheti a lázadó megjelenést. Igen, valójában megfelelően olvasod. A mezítláb cipők hűvösek és sziklások, és így rendkívül jól illeszkednek a rock ruhájába. De milyen ruházattal történik a színpad? 

Mezítláb cipő tökéletes a grunge stílus

Mezítláb cipő-grunge stílusú-3

A szekrény alapvető elemei a grunge stílushoz? Egy elpusztult farmer: Minél jobb, annál jobb. Ő is Holey és/vagy szakadt? Tökéletes. Ezenkívül egy T -péntek nyomtatással és kockás favágó ing vagy kardigán, de legalább két szám nagyobb - Kurt Cobain csinálta! A Waring ing és a kardigán nem elég jó az Ön számára? Semmi gond, egy bőrkabát, ideális esetben túlméretezett és a motoros stílusban ugyanúgy illeszkedik.

A hölgyek örömmel tölthetik el a szakadt fekete harisnyanadrágot a csúszáshoz (A-vonalú ruha ostyavékony hordozókkal). Kombinálja a ruhát egy pólóval a kortárs és a ringató mérethez. A legfontosabb az, hogy szándékosnak és hitelesnek tűnik.

És mi hiányzik? A stílus csak a jobb fekete cipővel tökéletes lesz. Itt jön a Zaqq mezítláb cipőnk.

 Mezítláb cipő-grung stílusú-4

 

Miért vannak a mezítláb cipők a grunge stílushoz?

Mert ötvözi a kritikus közösséget: a szabadság életéhez való hozzáállás. A mezítláb cipőnk úgy van kialakítva, hogy elegendő helyet kínáljanak, és a lábaikkal érezheti a földalatti lábát a rendkívül rugalmas és szuper puha talp miatt. Semmi harisnyanadrágot vagy sajtót - tiszta szabadság, ahogy szeretnénk az életünkben.

Ezenkívül a mezítláb cipőnk rendkívül könnyű. Tehát elfelejtheti, hogy egyáltalán viseljen valamit a lábadon, ha nem tűnt olyan hihetetlenül hűvösnek.

Kiválasztottuk a Zaqq cipő kiválasztását az Ön számára, amely tökéletesíti a grunge megjelenését. Akár cipők, középső vágású csizmák vagy csizmák, szegecsek vagy csatok nélkül. Mindannyiunknak megvan!

Javaslatunk: Hallgassa meg a Nirvana „Tini Szellemének szagát”, és merítse magát a grunge világába. Tehát a hangulatban van a ringató stílusod számára, és a jobb mezítláb cipő kiválasztása minden bizonnyal könnyebb lesz az Ön számára. Szóval: Rock It!

Zaqq fekete kiadásunk a Grungs stílusához:

Görgessen át az előzetes kiválasztott mezítláb cipőnkön közvetlenül az alábbiakban. Ezek véletlenül, sziklás vagy egyszerűen "grungy" kombinálhatók.

 Hogyan rendezte a grunge stílusát Zaqq mezítláb cipővel? Nyugodtan küldjön nekünk fényképeket a megjelenéséről, vagy jelöljön meg minket az Instagram -on. Várjuk.

 Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

Mezítláb cipő-grung stílusú-5
Vissza a blogba
1 / 3