Fehér cipők a Zaqq mezítláb cipőből

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Nem számít az évszakban, a fehér cipők a divatvilág szerves részét képezik. És egyáltalán nem csak sportos modellek láthatók. Ha körülnézi a divatbemutatókat, a tervezőket és a divatblogokat, akkor nagyon különféle stílusokat fedez fel.

És a legjobb az egészben: futtatod a rangot! És őszintén szólva, ha választhat egy mega-kényelmes és abszolút stílusos Zaqq mezítláb cipő és egy kellemetlen cipő a Stiletto sarokból, a döntés nem nehéz, igaz?

A fehér cipő kötelező a ruházatban mind a divattudatos férfiak, mind a nők számára. És ez nem csoda, mert annyira megváltoztathatók, hogy mindig illeszkednek. A fehér cipők jól néznek ki a farmer és a póló számára. De ők is társadalmilag elfogadhatóvá váltak. Az élénk színű, tedd a könnyedséget és az eleganciát a megjelenéséhez, függetlenül attól, hogy melyik ruhát viseled.

A klasszikus fehér cipőktől az extravagáns modellekig garantáljuk kedvencét a Zaqq üzletünkben is, amely a nap folyamán kíséri Önt. Az összes Zaqq Barefoot cipőnek van egy közös dolga - ultra -kényelmesek, és nem csak a tavasz és a nyár édesítésére szolgálnak, hanem egész évben a kényelem és a stílus mellett állnak.

Színpadi ingyenes fehér cipőink számára - mezítláb cipők, amelyek a sportos és az elegáns között terjednek. Pontosan a népi személyek, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön preferenciáinak és az egyéni stílusnak.

 

 

Minden fehér cipő -A fehér nem működik!

Nem elég fehér neked? Nem akarsz túl sokat kockáztatni, és tetszik -e abszolút minimalista? Ezután nézd meg a teljesen fehér cipőinket. Pikáns Nappa Bianco -t egy nagyon klasszikus kialakításban mutatjuk be egy finom, fényes Nappa bőrből.

Ha egy kicsit légitársaságra vágyik, akkor a jobb mezítláb cipő is készen áll. A perforált felépítésével a fehér, fehér színű modellünk különösen magas légzési képességet kínál, és így tökéletesen illeszkedik a nyárhoz.

 

 

 

Fehér cipők

 

Fehér cipő bárlábú cipő, amelynek minden hölgynek rendelkeznie kell

A cipőjének nemcsak fehérnek kell lennie, hanem a nőies kialakításban is ragyogni? Van nekünk! Qellyünk a finom hímzésen keresztül, mint külső réteg, és a QooQy nemcsak cukor -édes, hanem glamour játékot is hoz az arany -colored akcentussal.

Mindkét mezítláb cipő tökéletesen megy a ruhákkal, a rövidebb Culotte -val vagy a farmerrel, és mindig felidézi ezt a bizonyos extra megjelenést.

 

Fehér cipők mezítláb cipők hölgyek

 

Vegán fehér cipő bárlábú cipő

A fenntarthatóság és a környezeti tudatosság rendkívül fontos az Ön számára. Tehát inkább a vegán anyagokat részesíti előnyben? Jól megértjük! Ezekkel a fehér cipőkkel nemcsak jól néz ki, hanem azt is bizonyítja, hogy nem mindig kell bőrnek lennie.

Vessen egy pillantást a Qore Low Vegan White -ra a klasszikus kialakításban, vagy ha sportosabbnak kell lennie, az SQIP White -t. Mindkét mezítláb cipő nemcsak megváltoztatható és könnyen kombinálható, hanem összehasonlíthatatlan viselet kényelmet is biztosít.

A Kotton-Strick Qnit White szintén inspirál téged, mert ezzel a mezítláb cipővel a sport élvonalában vagy, és fantasztikusan néz ki minden alkalmi ruhában.

 

Vegán-weisse cipők

 

Fehér cipők színes csipkékkel

Tudni akarod, de valamilyen szín nélkül nem tudsz megtenni? Ezután támaszkodjon a színes cipőfűzőre. Minden szín kiemelkedik a fehér cipőkön - próbáljon ki zöld, kék vagy piros csipkéket. 

A megjelenése tökéletesen tökéletes lesz, ha a csipkék színe tükröződik a ruhában. Ez lehet kicsi akcentus, mint például az öv vagy a lánc, de az is feltűnő, ha az ing vagy a kabát azonos színű választja.

 

Fehér mezítláb cipő

 

Kombinálja a fehér cipőket

A fehér cipők népszerűbbek, mint valaha! Néhány évvel ezelőtt a Vogue divatmagazin megjósolta ennek a kényelmes trendnek a végét, és az értékesítési cipőkre támaszkodott. De messze tőle! A fehér cipők népszerűbbek nemcsak a leghíresebb divatmagazinok borítóin, hanem a kifutókon és a divatblogók alatt.

A fehér cipők annyira sokoldalúak és megváltoztathatók, hogy lehetetlen korlátozni őket egyetlen stílusra. Farmer, öltöny nadrág, szoknyák és ruhák, alkalmi vagy elegáns, úgy dönt! A helyzet az, hogy minden ruhában sportos, elegáns jegyzetet idéznek elő.

Elegáns egy öltönyhöz

A különösen elegáns megjelenés érdekében a legjobb, ha egy széles öltöny-nadrágot használunk, testreszabott kabáttal kombinálva, és egy teljesen fehér cipőt hordunk, mint például a pikáns Nappa Bianco. Egyszerű, friss, magabiztos!

A ruhához

A városi megjelenéshez kombinálja kedvenc ruháját egy fehér cipőhöz. Mezítláb cipők modelljeink, a Qelly és a QooQy, nőies formatervezésükkel készülnek a nyári ruháihoz. 

Még a hosszú és széles ruhák is trendi utcai stílusúvá teszik a megjelenését fehér cipőkkel. 

Farmernek

A fehér mezítláb cipők több eleganciát idéznek elő a klasszikus farmer megjelenésében. Különösen alkalmivá válik a használt farmer és a könnyű ing mellett. 

 

 

Fehér cipők ruhájaFehér cipők barfus cipő ruhái

 

Tiszta fehér cipők

Tehát, hogy a fehér cipők mindig elegánsnak tűnnek, jól kell tisztítani őket. Mielőtt először viselné, a mezítláb cipőjét szennyeződéses védőpermettel kell kezelnie. Könnyű eltávolítani a fényszennyezést egy száraz ruhával. 

Nagyon fontos, hogy soha ne tegye a fehér Zaqq mezítláb cipőjét a mosógépbe, mert ez elviheti az anyagot. Szédesebb a felületek kézzel tisztítani. 

Megfigyeltük, hogyan csinálod a legjobban minden anyaghoz. 

>> A ZAQQ mezítláb cipőjének gondozása érdekében kattintson ide! <<

 

Megtalálta már a fehér cipőjét a következő szezonra? Ha nem, akkor tudja, hol találja meg!

 

>> Minden ZAQQ mezítláb cipő nőknek- kattintson ide! <<

>> Minden ZAQQ mezítláb cipő férfiak- kattintson ide! <<

 

 
Fehér cipők tiszta
Vissza a blogba
1 / 3