Divat trendek 2021 -re mezítláb cipővel

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Mint minden évben, a jelenlegi tendenciák a divaton alapulnak, amelyet a világ kifutópályáin mutatnak be. A 2021 -es divatos megjelenés tökéletesen kombinálható a Zaqq Barefoot cipőnkkel.

Ma szeretnénk bemutatni néhány új tendenciát 2021 -től. Mindig is akartál vállbetétet viselni? Akkor ez a szezon a nagyon személyes divatéved! De az állati nyomatok és a gyengéd meztelen hangok még mindig feltétlenül vannak.

Különösen örülünk annak, hogy egyre több márka értéke van a fenntartható anyagoknak. Tehát támaszkodhat az erőforrás -barátságos feldolgozásra fentről lefelé.
A lábán lévő ZAQQ -kkal bármilyen megjelenést megvalósíthat, mert a mezítláb cipőnk nemcsak megakonzerválható, hanem szuper divatos is. A stílus és a kényelem tökéletesen együtt menjen, és tökéletes szimbiózist jelentkezzen fenntartható termelésünkkel.
A ZAQQ már vár rád, de most hagyja, hogy inspirálja a 2021 -es divat trendeket.

Kombinálja a pantone trend színeket a 2021 -es mezítláb cipővel

Ebben az évben a Pantone Ultimate Grey -nek nevezte, és megvilágító sárga színű a 2021 -es trend színeihez. Összegezve, a finom szürke és a hatalmas sárga egyszerűen csodálatosan együtt megy össze, és mindegyiknek magabiztos és erőteljes karizmát adnak!

Mezítláb cipő patone trend szín-2021

A leghíresebb divattervezők és divatbemutatók szintén a trendszíneket veszik fel 2021 -ben, és sárga és szürke színben mutatják be a divatot.

A sárga megvilágítás olyan erőteljes, mint a nap. Ez a szín már energiát ad ki a látványban. Ha tetszik egy kicsit finomabb, egyszerűen használjon melegebb méz -sárgaat.

Összeállíthatja a megjelenését nagyon kívánt - akár szürke ruházattal, sárga mezítláb cipővel és kiegészítőkkel kombinálva. Vagy bátor trendkészítők számára is sárga és illő szürke cipőben.


>> A sárga mezítláb cipőnkhöz - kattintson ide! <<

>> Szürke mezítláb cipőnkhöz - kattintson ide! <<

Megfelelő mezítláb cipő a divatos állati nyomtatáshoz

Mezítláb cipő animálisan nyomtatott-2021

Mi jobban megfelel a városi dzsungelnek, mint az állati nyomatok? Ezek a megjelenés évek óta nagyon divatos, de ebben az évben azonban Leopard és Zebra néz ki. A megfelelő cipőkkel kombinálva magabiztos és rendkívüli megjelenést hoz létre.
Fehér vagy fekete cipőt viselhet tökéletesen a zebramintával, hogy folytatja a lábak színeket. Minden meleg barna tónus illeszkedik az erős leopárd megjelenéshez.

>> A fehér mezítláb cipőnkhöz - kattintson ide! <<

>> A fekete mezítláb cipőnkhöz - kattintson ide! <<

>> A barna mezítláb cipőnkhöz - kattintson ide! <<

Balloon ujj és vállpárna 2021 -ben

Az 1980 -as évek határozottan visszatértek! Tavaly már a vállpárnák és a léggömbhüvelyek divatosak voltak, és a nyolcvanas évek trendje folytatódik ebben a szezonban. Ha valóban bátor vagy, akkor is élénk színeket ér el.
A Blazer és a széles vállpárnákkal ellátott blúzok gyorsan férfiasnak tűnhetnek. Annak érdekében, hogy a megjelenésed nagyobb nőiességet kapjon, használjon Filigree mezítláb cipőt! A balerinák a legjobb választás!

Mezítláb cipő megjelenő váll pad

A széles nadrágok tökéletesen mennek mezítláb cipőkkel

A széles nadrágnak 2021 -ben kell lennie. Önmagában eldöntheti, hogy világos csomagtartó vágott farmert vagy igazán széles marl nadrágot szeretne viselni.
A cipők mezítláb cipője mindkét stílus tökéletesen illeszkedik. Hatalmas választékunkból néhány szuper nőies cipőmodellt mutatunk be.


Mezítláb cipő széles nadrág

Iskolás lány stílusú mezítláb cipővel - 2021 kötelező tennie

Mezítláb cipő Mary-Janes

Helyesen olvassa el, ebben az évben vannak olyan egyenruhák, amelyek nagyon divatos az iskoláslányok. Kemping szoknya blúzzal és pulóverrel V-nyakkal. Ha különösen szexi szeretnél kinézni, egy rövidebb karokkot kombinál a hálózati harisnyával. Ha feltételezhetően finomabb, válasszon egyetlen színű midi szoknyát átlátszatlan harisnyanadrággal.
És mi jobban megfelel az iskolás lány stílusának, mint Mary Jane cipője? Ehhez jellemző a lányos alak és a szíj a bezáráshoz. A mezítláb cipőnk, a Banqet az a modell, amelyet az iskoláslány megjelenésére készítenek.

>> Banqet -hez - kattintson ide! <<

2021 szabadalmi bőrben, mezítláb cipővel is

Ruhák, dzsekik, nadrág és táskák - ez nem lehet elég szabadalmi bőr. A szabadalmi bőr azonban nem csak a napi rendelés a világ kifutópályáin. Könnyedén kombinálhatja ezt a tendenciát a megjelenésével.
Vagy teljesen festékben, akár csak akcentusként dzseki, táska formájában vagy L -Shoes formájában. Természetesen megfelelő lakkmodelleket is talál a mezítláb cipőnk alatt!

Barfus cipő lakkbőr

A Fekete Fekete -gerincünk nemcsak ragyog, hanem hihetetlenül elegánsnak is tűnik, a talpban a feltüntetett megközelítés mellett. Ha azt akarja, hogy sportosabb és nyárosabb legyen, akkor qimberly kéknek kell lennie - egy mezítláb cipő, amely az oldalán festékcsíkokkal meggyőzi.

Rózsaszín, de kevesebb: mezítláb cipő meztelenül

Barfus cipő-nude-rosa

A Rosa valószínűleg az a szín, amely a leginkább kapcsolódik a nőiességhez. De nemcsak a nőknek megengedik, hogy kövessék ezt a tendenciát, hanem a divat -tudattalan férfiak is magabiztosan használják a rózsaszín inget.
Rosa valószínűleg soha nem fog eltűnni a divatvilágból, de mindig vannak különböző színárnyalatok, amelyek különösen népszerűek. 2021 -ben jobb, ha nem éri el a hatalmas rózsaszínt, hanem inkább a finom rózsaszín tónusokat.
Természetesen a mezítláb cipőnk is van a boltban. Hatalmas választékod van a Zartrosától a meztelenig. A legjobb, ha önmagában átgördül.

>> Meztelen és rózsaszín mezítláb cipőnknek- kattintson ide! <<

Fenntarthatóság 2021 teljes trendben

Barfus cipő trendek 2021

Végül, a fenntarthatóság témája szintén eljutott a nagy divatcégekhez. Azok az anyagok, amelyeket előállított erőforrás -befogadás vagy akár újrahasznosításból származik, nagyon népszerű.
A mezítláb cipőnkkel folytathatja a divat trendjét a lábán is, mivel az összes ZAQQ nemcsak rendkívül kényelmes, hanem a fenntartható termelésből is.
Vessen egy pillantást a pamut- vagy parafa modellekre.

>> Vegán mezítláb cipőnknek - kattintson ide! <<

És? Melyik trend 2021 -re tetszik a legjobban? Legyen szó széles nadrágról, állati nyomtatásról, lakkról és bőrről, széles vállpadról vagy iskolás lányról - a fenntartható Zaqq mezítláb cipőnkkel mindig igaza van!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3