ZAQQ mezítláb cipő trendszínekben 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

A ZAQQ mezítláb cipők nemcsak a legjobb minőségű és fenntartható termelés érdekében állnak, hanem a maximális kényelem érdekében is. A vágás miatt, amely a láb természetes anatómiáján alapul, az abszolút lapos és rugalmas talp, valamint az alacsony súly, amelyet majdnem mezítláb, mint egy Zaqq -ban.

De nem csak, hogy a kollekciónk mezítláb cipőjével egészséges és kényelmes vagy, és divatos is! És mi a jobb, mint a londoni divathét trend színeinek használata?

A 2022 tavaszi/ nyári színeknek tükrözniük kell a kapcsolatot a Földdel, valamint a biztonság és a melegség vágyát. De megmutatják azokat a gyönyörű kontrasztokat is, amelyeket a természetben tavasszal és nyáron találunk.

Zaqq-barefoot cipő-2

A finom pasztell hangok egy virágrétre emlékeztetnek

A pasztell színek nyáron egy finom virágrétre emlékeztetnek, amely varázslatosan vonzza Önt. A gyengéd rózsaszín, pasztell lila vagy világos menta zöldet találhat nem csak a London Fashion Week -en, hanem a ZAQQ üzletben is.

Ha szereted a balerinákat, akkor muszáj Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq cukorka, Qerp cukorka szintén Qlaire zöld tud. A cipők is illeszkednek Sqill menta, sqill rózsa, Qomfy széles rosa és Riq lila A pasztell trendjéhez.

Élénk színek kifejezéssel

A pasztell színekkel ellentétben az élő, élénk színeket is kiválasztották a 2022 -es London Fashion Week -re, amelyek megmutatják, hogy mekkora erő van a természetben. Ide tartozik egy intenzív rózsaszín és egy élénk sárga zöld. Különböző erős barna és narancssárga hangok találhatók földes színekként. Természetesen a víznek nem szabad hiányoznia, amelyet mindig könnyű megkeresni a természetben. Ebben az évben egy különösen intenzív kék és egy fényes türkiz hangjelzés jelzi.
Zaqq-barefoot cipő 4

Ezeket a trendeket a ZAQQ mezítláb cipőkkel is könnyű végrehajtani
Lennénk a Taqq Brown vagy az IViq Sierrával? Ezek a modellek földi és a személyiség nyugodt, nyugodt és barátságos oldalát szimbolizálják.

Izgalmasabbá válik az erős vízszínekkel, amelyek játékos könnyedséget eredményeznek. Ügyeljen arra, hogy megnézze IVIQ türkiz, IVIQ Blue, Fliq kék, Qnit kanca nál nél.

Zaqq-barefoot cipő 5

 

Klasszikus színek, amelyek időtlenek

Mivel a trendszínek az évszaktól függnek, a divathét olyan klasszikusokat is választott, amelyek abszolút időtlenek. Fehér, bézs és különféle szürke árnyalatokkal is jól tanácsot adnak a következő szezonokban, és továbbra is divatosok.

Teljes fehér cipőink Sloq fehér és Taqq fehér Garantál, hogy évek óta viselje a legnagyobb örömöt. Számos szürke és bézs modellt is találhat a boltban.

Zaqq-barefoot cipő 6

<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a nők számára! >>

<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a férfiak számára! >>


Az ellentétek, a nézeteltérések és a kontraszt jellege kombinációja különösen népszerű 2022 tavaszán/ nyáron, és a divatvilág mindenütt megtalálható. És a hosszú tél után valamilyen szín és kontraszt nem árt, igaz?

Most megkérdezik. Inkább eléri a fényt, finom, hízelgő pasztell tónusokat, vagy pontosan az erőteljes trendszínek a te dolgod? Egyikük sem? Inkább klasszikus és időtlen?

Bármit is szeretne, a ZAQQ kollekciónkban megtalálja a kényelmes mezítláb cipőt, amely megfelel az Ön stílusának.

Zaqq-barefoot cipő 3


A különféle minták és színek mellett a boltban sokféle anyag is van. Pamut, vegán háló vagy mikroszálas szövet, valamint bőr- és merinó gyapjú kapható választásként.

A legjobb, ha megkeresi az új mezítláb cipőjét, amelyet nemcsak fenntarthatóan előállítottak, hanem a maximális kényelmet is elrontották. A ZAQQ mezítláb cipővel energiával és pozitív karizmával permetezve, mert a Comfort divatos dizájnnal párosul, csak jó hangulatba hozza Önt.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a nők számára! >>


<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a férfiak számára! >>


Vissza a blogba
1 / 3