Vízálló mezítláb cipővel piszkos időjárással

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

A meleg tavaszi napok helyett az időjárás - túl korán vártunk? Egyáltalán nem, mert még esős napokon is vonzódunk a természetbe. A vízálló ZAQQ -knak köszönhetően már nincs rossz időjárás.

Üzletünkben növekszik a vízálló modellek köre, és tapasztalataink azt mutatják, hogy pontosan ezt igénylik ügyfeleink. Ebből a kategóriából származó ZAQQ -k különböző anyagokból állnak. Nagyon klasszikusan gyártunk mezítláb cipőt viaszos bőrből. A Nappa -t vagy a velúrot zsírréteggel borítják, hogy akadályt képezzenek a víz behatolására. Van mezítláb cipőnk szokatlan bőrtípusokból és vegán anyagból is, amelyek abszolút vízállóak a speciális ZAQQ belső membránunk miatt.

Annak érdekében, hogy véglegesen megvédje cipőjét az esőtől és a nedvességtől, ne hagyja figyelmen kívül a gondozást. Tehát a ZAQQ -k nemcsak vízállóak maradnak, hanem simaak is, és sok éven át elkísérnek téged. Hasznos tippeket adtunk az Ön számára az Ön számára. Ott pontos utasításokat talál az egyes anyagokhoz, speciális termék -utasításokkal.

A slush vagy az állandó eső nem ronthatja el a szabadban mozgás szórakozását. A vízálló mezítláb cipőben és a következő kalandon!

Mire vársz?

Hiqe-vízálló kültéri mezítláb cipő

A Hiqe a félig magas mezítláb cipő, amely arra vár, hogy meghódítsa a világot veled. Hűséges társként az Ön oldalán áll minden túraútvonalon és szabadtéri kalandokon. Ez a modell évek óta az egyik kedvenc a boltban. Az ügyfelek igényeinek teljesítése érdekében megtalálja ezt a vízálló mezítláb cipőt, amely különböző színekből és anyagokból, valamint alacsony, közepes és highcutból készül.

Hiqes minden változata fel van szerelve a speciális kültéri talpunkkal, hogy elegendő tapadást biztosítson a terepen. Természetesen, mint az összes többi ZAQQ talp, ez nagyon rugalmas és teljesen lapos. Belül minden változatban megadtuk ezt a kültéri cipőt a ZAQQ belső membránunkkal, amely abszolút szél és vízálló, de még mindig a lábad lélegzik.

Vízálló Hiqe bőrből készült

A népszerű túracipőnk pontosan két változatát teljes egészében a velúr bőrből készítjük. Kombinálva a gyönyörű égboltban, egy világosszürke-tónusú, nagyszerű mezítláb cipője van, Hiqe közepes, az Azure vízálló, amely friss és szuper modern. Ha több színre van szüksége, akkor tetszeni fog a Hiqe közepes türkiz vízálló. A bézs, a lila és a türkiz sikeres színkombinációja miatt ezek a vízálló mezítláb cipők teljesen egyediek.

Vízálló kültéri csizma

vízálló-zaqq mezítláb cipő

Nézze meg most a Hiqe -t - kattintson ide!

Hiqe vegán felső anyagból és vízálló membránból készül

Két alacsony szabadtéri mezítláb cipőnk, a Hiqe alacsony barna kék és a Hiqe alacsony vegán teve piros a vízálló, vegán modellek az év melegebb napjaira. Ha nagyobb védelemre van szüksége, akkor át kell ugrani a pocsolyákon, és nagyobb stabilitást akar a boka területén, majd nézze meg a magas vágású, vegán variánsokat, a Hiqe barna kék vízálló és a hiqe vegán sierra vízálló. A vízálló, vegán belső membrán miatt az említett négy mezítláb cipő teljesen vízálló.

Vegane vízálló mezítláb cipő

Hiqe a bőr és a háló kombinációjából

Összesen 9 modellünk van, amelyek az ennivaló hálószövet és a bőr kombinációjából állnak. A különböző mintáktól az alacsony és a nagy vágású és a fekete színű és a világoskék színekig garantáltan megtalálja a vízálló mezítláb cipőt, amellyel hamarosan futni fog a dombon és a kőön.

Vízálló mezítláb cipő túrázás

 

Az új ZAQQ Outdoorbuddy már vár rád a boltunkban! Most csak annyit kell tennie, hogy a 15 változat közül egyet választ.

Vessen egy pillantást az összes Hiqes -re - kattintson ide!

Daqota - A vízálló csipke csónak minden alkalomra

Vízálló csipkék a mindennapi élethez, de a következő szabadtéri kalandhoz is: A Daqota az a Chic All -Rounder, akinek még mindig hiányzik a szekrényed!

Ezt a modellt a speciális ZAQQ belső membránunk is tartalmazza, ezért abszolút vízálló. A DAQOTA egyesíti a kültéri cipő funkcionalitását egy félig magas csipke -csónak kialakításával minden alkalomra. Ha egy vízálló mezítláb cipőt keres, amely kényelmesen hordozza Önt a mindennapi élet során, de amely minden csúcstalálkozót is felmászik veled, akkor ezt a modellt javasolják.

Függetlenül attól, hogy fekete, barna, kék vagy szürke - Daqota az új divatos cipő a Zaqq üzletben.

vízálló daqota schnuerboot

Vessen egy pillantást mind a 12 vízálló DAQOTA -ra - kattintson ide!

 

Linq - A vízálló mezítláb cipő golfhoz

Elegánsnak kell lennie számodra? Nem probléma, a vízálló Linq a mezítláb cipőnk, amely nemcsak a golfpályán ragyog, hanem verhetetlen az irodában és a kiterjedt városi sétában is. A finom nappa bőrből készült, hófehér és világosbarna kétszer néz ki, lyuk dekorációival. Ezzel a mezítláb cipővel talált egy vízálló társat, amely elegáns érintést ad ezzel a mezítláb cipővel.

vízálló golfcipő

A vízálló golfcipőhöz - kattintson ide!

 

BRIQ - A vízálló móló

A BRIQ folytatódik elegáns. Ez a modell klasszikus, ha mezítláb cipőt keres, amelyet üzleti alkalmakkor is viselhet. Az öltöny nadrág vagy farmer esetében nem baj a BRIQ -val. Annak érdekében, hogy garantálhassuk az utat az irodába esős napokon abszolút száraz lábakkal, a Briq Brogue Waterfroof feketét találja mind a 17 változat között. Teljesen vízálló, csodálatosan elegáns és nem szabad kényelmesen verni, megtalálta az elegáns mezítláb cipőt.

 Vízálló mezítláb cipő öltöny cipő

A vízálló mólónkra Briq - kattintson ide!

 

Expeq - Vízálló mezítláb cipő a szabadtéri és a mindennapi élethez

Nem ok nélkül, hogy minden idők kedvenc Expeq a mezítláb cipőnk bestsellerje. Elég egyszerű a mindennapi élethez, de egy kültéri hajó minden tulajdonságával mindig készen áll a megfelelő cipőre az Expeq -rel. Ezt a mezítláb cipőt nagyon különböző verziókban találhatja meg, beleértve a Nappa -t és a Veloursleder -t, valamint a vegán anyagokat.

Az összes Expeq abszolút vízálló és megakonja. Finomok a monokróm kialakítással, és elegánsabban vagy sportosabbak is kombinálhatók - ahogy szüksége van.

Vízálló mezítláb cipők-expeq férfiak

Vízálló mezítláb cipők-expeq hölgyek

Vízálló mezítláb cipők-expeq-2

Az EXPEQ -hoz kattintson ide!

 

Mezítláb cipő küldetése: vegán és vízálló

A vízálló küldetésünket 7 különböző változatban találhatja meg a ZAQQ üzletben, köztük 6 abszolút vízálló. Felismeri, hogy a "vízálló" szó a schuhname -ban található. Ez a vegán mezítláb cipő nemcsak Au -shoe -ként érhető el, hanem félig magas csipkeként is, és a legmagasabb kényelmet kínálja az esős napokon, hanem a magas lélegzetelállító képességgel is, még akkor is, ha a nap süt.

A küldetés inspirál téged, azonnal megtalálja a kedvenceit az összes változatból!

Vízálló mezítláb cipő 9

A küldetéshez - kattintson ide!

 

Quintic - A vízálló klasszikus mezítláb cipők között

A klasszikus a csipke csizmánk között - Quintic! Ez a modell összesen 21 különféle anyag- és színváltozatban van a boltban, köztük három vízálló. A fenti küldetéshez hasonlóan a vízálló kvintikáinknak is van a nevében a vízálló vízálló. Tehát nagyon könnyen megtalálhatja őket.

A Quintic klasszikus, mert ezek a mezítláb cipők sok fodor nélkül eljutnak, elegánsak lehetnek, és kombinálhatók az egyszemélyes kialakítással. Mellesleg, két kvintikánk is van, amelyek melegen táplálkoznak a vízálló funkcionalitás mellett - tökéletes a hideg télhez!

Vízálló mezítláb cipők csizmaVízálló mezítláb cipők hölgyek

Quintic - kattintson ide!

 

Mint láthatja, széles választékunk van a vízálló mezítláb cipőnk alatt. Biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja új kedvenc társát a ZAQQ üzletünkben, amely a maximális kényelemmel elrontja Önt, és a száraz lábakat is biztosítja, ha esik.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3