Tavaszi érzések minden fordulóban, és lépnek sportos mezítláb cipőkkel

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Hamarosan eljött az idő, és a természet újra felébred. Az első virágok kihajtanak, és a nap egyre növekszik. A tavasz a sarkon van. Ideje csipogni a cipőjét, és ábrázolni a lábát a friss levegőben.

A ZAQQ mezítláb cipő az ideális társa. Érezze az élő padlót a talp alatt, és biztonságban és jó kezében érezze magát egyszerre. Miközben új erőt tölt be a virágzó tájban, a lábad is élvezi a szabad fejlődést. A lélegző anyagnak köszönhetően valóban megkönnyebbülten felsóhajthat, akárcsak te.

Természetesen az optikát nem hagyják figyelmen kívül. A fényes és sportos, a finom és elegánsig - velünk megtalálja a tökéletes mezítláb cipőt az Ön és igényei számára. Csak a helyes dolog az új szezon aktív kezdetéhez.


A Zaqq felé vezető úton. A lábad megköszönni fog.

RIQ-PURPLE-2

Hozzon mozgást az életedbe - új mezítláb lövéssel

A több sport az új év egyik leggyakoribb állásfoglalása. Ideje a projektet a gyakorlatba bevezetni. Ez különösen sikeres a ZAQQ cipőknél. Boldog színeikkel a tavaszi virágokkal ragyognak a tét körül. Tehát garantált, hogy nem nehéz legyőzni a belső sertés kutyát. Kis súlyuknak köszönhetően különösen jól megy.

A türkizkékben és a rózsaszínben lévő QUSQO és RIQ kocogó cipőnk ideális a téli szalonna elleni küzdelemhez. Még akkor is, ha valóban izzad, a lábad jól szellőztetik a háló anyagát. További tollas cipő található a sokoldalú futócipő -kollekcióban a nők számára.

De természetesen azt is szeretnénk segíteni az uraknak, hogy üdvözöljék a tavaszot egy sportprogrammal. A fényes kék QNIT és a Világos Narancssárga Qynlee cipő nagyszerű motiváló. Hála felületük van, és meghívják Önt a sport teljesítményére.

Riq-sárga-3


Optimálisan szállítva - akár esőben, akár napsütésben

Tavasszal azt mondja: Menj ki a természetbe. Sajnos ebben az évszakban nem mindig van teljes nap. Gyakran meglepődünk az esős időjárás vagy akár a hó napjai miatt. Annak érdekében, hogy nem kell otthon maradnia nedves napokon, van néhány vízálló cipőnk. Tehát a lábad optimálisan védett a túrákon és más kalandokon.


<< Itt megtalálhatja az összes vízálló ZAQQ -t itt! >>

<< Itt megtalálhatja az összes vízálló ZAQQ -t a férfiak számára! >>

Szabadtéri mezítláb cipők-13

A HIQE modell támogatja Önt a hegyvidéki régiókban található nagy tengelyével is. De még a mindennapi életben ez a színes mezítláb cipő abszolút szemfogadó. A megfelelő gondozással ő a megbízható társa, és bármilyen időben friss levegőt biztosít Önnek és lábának. Mellesleg, van ez a hosszú távú kedvencünk a férfiak és a nők számára. Sok egyedi színkombinációban és 3 különböző tengelymagasságban.

Szabadtéri mezítláb cipő 9aofxoqwyghizn

Úton az új utakhoz. A Montblanq, a Treq és a Vaqation modellek sokat adnak neked, a nem SLIP talpuknak köszönhetően. Pontosan a helyes dolog az aktív természet szerelmeseinek, akik nem félnek az időjárástól. Ez a színes választás valóban minden lábát biztonságosan és szárazhoz vezet a rendeltetési helyére.

Iviq-fehér

Elegáns és sportos egyszerre - az All -Rounder minden helyzethez

Röviden séta után az irodába vagy egy üzleti találkozóra? Semmi probléma ezekkel a klasszikusokkal. Ezek az összes sportos cipő minden alkalomhoz alkalmazkodik elegáns és divatos formatervezésükhöz. Nem túl színesek, de semmiképpen sem alacsonyabbak, mint kollégáik.

A fehér gumi talpával a ShoQQ teljesen divatos. A barna cipő minden edzéshez illeszkedik. Ugyanakkor biztosítja az elegáns ruházat dinamikus érintését. Ugyanez vonatkozik a Barefoot Cipő IVIQ -ra, amely jelenleg gazdagítja a nők számára készült cipő ajánlatát.


A Blue SloQ az egyenlő cipő a férfiak számára. Könnyű és rugalmas, és továbbra is rendkívül nagy minőségű benyomást kelt. Ezért kombinálható az öltöny nadrággal és néha farmerekkel.

Jól felszerelve minden alkalomra a ZAQQ mezítláb cipőjével - Tavasz - Készen állunk!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.


<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a nők számára! >>

<< Itt megtalálhatja az összes ZAQQ mezítláb cipőt a férfiak számára! >>

Vissza a blogba
1 / 3