Stílusos a hideg évszakban mezítláb cipővel

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Van -e olyan előítélete is, hogy a kényelmes lábbeli és az elegancia nem egyezik? Bizonyítsuk az ellenkezőjét a Zaqq mezítláb cipőnkkel!

Itt néhány javaslatot adunk neked arra, hogyan lehet stílusos ruhát létrehozni kényelmes mezítláb cipőnkkel. Nem lehetne elegánsabb és kényelmesebb. 

 

Elegáns mezítláb cipő a nők számára

Lapos mezítláb cipő a szoknyához? Ez nem működik? Igen, és még imádnivalónak is tűnik! 

Nem kell többé be kell szorítania a szoros és túl magas sarkú cipőt, hogy jól nézzen ki, hanem egy rövid hordágy után fájdalmas lábakkal kell rendelkeznie. A ZAQQ Barefoot cipőnkkel nagy választékú nőies cipő van, amelyek hízelgnek az alakját, és tökéletesen lekerekítik a ruháit. A nőies megjelenés és továbbra is abszolút kényelmes talpon van - a ZAQQ lehetővé teszi.

>> Minden téli mezítláb cipő nők számára - kattintson ide! << 

 

Stílusos mezítláb cipő férfiaknak

Melyik mezítláb cipő menjen a legjobban az öltöny nadrággal? A klasszikus üzleti fél cipők kevés védelmet nyújtanak hűvösebb hőmérsékleten, hóban és hóban. De melyik magasabb cipőt lehet viselni öltönyben? 

Készítettünk néhány javaslatot a mezítláb cipőkre, amelyeket stílusosan viselhet egy hideg téli napon. Ezek a modellek időtlen minták, amelyek soha nem kerülnek ki a divatból. Tehát érdemes legalább néhány kényelmes mezítláb cipőt vásárolni a hűvösebb hőmérsékletekért, mert sok éven át profitálhat.

>> Minden téli mezítláb cipő férfiaknak - kattintson ide! << 

 

Akár férfi, akár nő, itt inspirációt talál egy divatos és elegáns stílushoz. Gyerünk!

 

Attraqt Nappa fekete

Egyszerű, elegáns és megae:

Attraqt a csomagtartó, amelynek télen kell lennie. Függetlenül attól, hogy Fed vagy nyugtalan, ez a csomagtartó érzékiséget hoz a megjelenésedbe.

Fekete figurákkal, hasadó nadrágokkal és mézes színű pulóverekkel kényelmes és elegáns ruhája van, amely minden alkalommal illeszkedik.

Mezítláb csomagtartó hölgyek-1

Newquay Brown

A zsinór nadrág ismét teljesen népszerű! Meleg csipke -Uup hajónk, a Newquay tökéletesen illeszkedik a rozsda -színű zsinór nadrághoz, a fehér inghez kombinálva. Egy elegáns kabát mellett jól öltözött egy kiterjedt sétára a városon keresztül, és teljesen elegánsnak tűnik.

Meleg-barna lábú cipő-férfi-1 

Tőke bogyó

Chelsea csomagtartónk a málna -red hangjában a fedett színekkel kombinálva a sajátjába kerül.

A fekete mini szoknya krémes pulóverével, amelyet a Berry -ben a Berry -ben nézünk - egy olyan ruhát, amely határozottan lenyűgözött!

Red-Schelsea-Boots-1Red-Schelsea-Boots-3 

ROQQ nyomvonal

Kimaradnak a teknős pulóverek? Viccelsz engem? Komolyan gondolod, amikor ezt mondod! Sportos, friss és mégis stílusos, kombinálva egy sárga teknős pulóvert a kék farmerrel. Megfelelően viselheti a ROQQ Trail Black vagy Brown -ot, aki minden túrázáshoz szintén kíséri Önt.

 Roqq-trail-black_krs7964-7

Tőke Brogue konyak

A saját tőke Brogue konyakunk barna hangja tökéletesen tükröződik a barna bőr jegesedő kabátjában. Különösen szexi egy rövid mini szoknyával, de fekete vékony farmert is viselhet, és teljesen elegánsnak tűnhet.

barna mezítláb hajó-1barna mezítláb hajó-2 

Arq fekete

Egy elegáns mézes pulóver, kombinálva a kék öltöny nadrággal - Mehet vele az irodába, de stílusosan is öltözött karácsonyra. A fekete ARQ -val a ruházat tökéletesen válik - egy George Boot, amely nem lehet kényelmesebb.

Mezítláb cipő-kék öltöny nadrág-1Mezítláb cipő-kék öltöny nadrág-2 

Quintic Téli Brogue konyak

Fed kvintikáink kiválóan alkalmasak a téli táj sétálására. Keverje össze a barna csipke hajót a fekete nadrággal, hogy színezhető legyen, és illeszkedjen az xxl sálhoz. Fekete kabát rajta, és melegen csomagolva vagy, és nagyon kényelmesen az utcán kvintikus.

Quintic Téli Brogue konyak-49 

Tőke fekete

Szeretné a teljes programot? Ezután egyesítse a fekete öltönyt a fehér inghez, és viselje a fekete Chelsea csizmánkat. Ezzel a ruhával kombinálod a stílusos eleganciát a sportos könnyedséggel.

barna mezítláb hajó-3 

Quintic téli sötétbarna

Sportos, egyszerű és teljesen csábító. A sötétbarna kvintikus télünk igazán jó figurát készít a sovány kékjeivel és a megfelelő kabátral. Ezzel a ruhával önbizalommal sugározsz!

Quintic téli bogár-sötét-barna2-26 

Mint láthatja, stílusos megjelenést hozhat létre néhány kiválasztott részből. A ZAQQ -k nemcsak tökéletesítik a ruhádat, hanem a legmagasabb kényelmet is biztosítják.

>> Minden téli mezítláb cipő nők számára - kattintson ide! << 

>> Minden téli mezítláb cipő férfiaknak - kattintson ide! << 

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

Vissza a blogba
1 / 3