Nyári trendek 2021 mezítláb cipővel

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

A téli csizmád és csizma már csomagolva van, és most várja a következő téli szezonra, de most a cipőpolc valahogy üres, és a tavalyi mezítláb szandál örülne az új társadalomnak?

Ezenkívül az életében némi kiskereskedelmi terápiát és színt vágyakozik, mert a lezárás és az otthoni iroda során a divatélvása valamiben szenved?

Ezután olvassa el most, mert bemutatjuk az új nyári cipő trendeket 2021 -ben! És ne aggódj, nemcsak szuper stílusosak, hanem kényelmesek is.

Tehát ha már fontolóra veszi, hogy egy vagy két új modellel kezelje magát, akkor most el kell mondanunk neked - nehéz lesz, mert a kiválasztás nagy és a választás nehéz.

A lapos, egyszerű szandáloktól az elegáns és divatos pasztell színekig mindenkinek van valami ebben az évben!

Barfuss balerina pasztell

Mezítláb cipő pasztell színekben 2021 nyarán

Élénk színek nyáron? Igen, örömmel, de néha egy kicsit szilárdabb is lehet - szeretjük a pasztell színeket. Nem csak könnyen kombinálhatók más színekkel, hanem elegáns érzéseket is adnak, mint a Côte d'Azur.

Akár a szandál, a könnyű nyári cipők, akár a szelíd pasztell hangok, minden ruházat azonnal javul nyáron!

Még akkor is, ha ez nem működik távoli utakkal ebben az évben, akkor a nyaralási érzéseit egy nyári mezítláb cipővel is eljuttathatja pasztell színekben.


A Loafer mezítláb cipő - nem kényelmesebb!

Loafer mezítláb cipő-nyári 20121

Mi valójában jobb, mint egy könnyű mezítláb cipő, amelybe csak be kell csúsznia, de ugyanakkor lefedi az egész lábat? Semmi!

Ezért szeretjük a Loafer -t a levegővel átfogó anyaggal 2021 nyarán. Ezek a cipők kényelmesek, illeszkednek az irodai ruhájához vagy a farmerhez és a nyári ruhához, és tökéletes társaik a városi környezetben.

Ballerinas - A klasszikus mezítláb cipővel is megvalósítható

Roter-Ballerina-2021

Hasonlóan a loaferhez, de leginkább bőrből és elegánsabb érintésből készülnek, ezek balerinák. Egy abszolút időtlen cipőmodell, amely minden évtizedet és minden új divatot túlélt, és amelyet a nők világszerte imádnak.

A cipőszekrényben egy egyszerű, de elegáns modellnek nem szabad hiányoznia 2021 nyarán. A balerinák minden városi nő számára tökéletes kiegészítők.

Klasszikusan bezártak a LOOQ modellünkkel három előnyben részesített színben, vagy egy nyári csavarral, sokféle formában. Szeretné, ha a sarkon légierebb lenne? Ezután vessen egy pillantást a PinQ -ra!

Melyik modell lesz a kedvenced ebben az évben?

Lapos mezítláb szandál tele tendenciával

lapos szandál trend 2021

Jó hír a lábunknak és a gerincnek - a lapos formák még mindig teljesen divatosak! Ugyanakkor nem mindig kell, hogy a sík szandálnak vastag talp legyen, hogy néhány centiméter magasságot biztosítson. Mezítláb szandálunkkal egyáltalán nincs szüksége erre a csalásra, mert a nyáron teljesen stílusos és magabiztos, és ez valódi méret!

Válassza ki a kedvenc modelljét, és tedd nagyobb sarok nélkül. És ha őszinteek vagyunk, olyan szexi, mint egy magas sarok, akkor semmit sem tesznek a jólétünkért.

Sportos és elegáns fehér mezítláb cipőkkel

Fehér mezítláb cipő trend-2021

Akár egy villásreggeli a barátaival, egy hivatalos rendezvényen az irodában, vagy egyszerűen a sportos és elegáns - fehér, egyszerű cipők optimális keverékét sem szabad hiányozni az idén egyetlen szekrényben sem.

Farmerekkel, széles nadrággal, szoknyákkal és nyári ruhákkal járnak, és nagyszerűen kombinálhatók tavasszal és ősszel!

A szíj szandál

Riemchen Sandal 2021 trendek

Finom hevederek keresztezték a láb hátulját, egy egyszerű hevedert elöl, vagy még inkább a spanyol Espadrilles stílusában, a boka hevederével - szeretjük őket!

Mindig vékony lábat készítenek, és tökéletesen alkalmazkodnak a lábad alakjához. Egy speciális szemfogadó a Miniq modell. Finom hevederrel a nagy lábujján és a boka körül, készítsen egy szép lábat, és kiváló kiegészítő az enyhe nyári estékhez.

Napos kilátások 2021 -ben a férfiak számára is

A cipő gyakran problémát jelent a nők számára, de valóban ez a helyzet? A "Nem" -re gondolunk, és bemutatjuk Önt a 2021 nyarának kedvenc modelljeinknek a férfiak számára.
Férfi cipő 2021 nyár

Hűvös és sportos mezítláb cipővel

A cipők a nyári cipő abszolút slágerei és maradnak az ember számára. Minden alkalommal kombinálhatók, és a sportosról az elegánsra és az egyszerűre kudarcot vallhatnak.
Egy speciális kedvenc modell a tiszta vonalakkal, a nyugodt színekkel és a feltűnő részletekkel rendelkező cipők - mert szabadidőben, dátumban vagy irodában viselhetők.

Jól tanácsot adsz a pikantáinkkal, és ha egy kicsit elegánsabbnak kell lennie, nézzen meg a BRIQ -kat!

Egy kis színű színű 2021 nyarán

Nem mindig kell szilárdnak, sötétebb színeknek lennie, a férfiaknak is szeretik a ruhában lévő színt.
Akár a velúr, a szintetikus bőr, akár a szövet - egy színes cipő fűszerezheti a megjelenést, és különösen nyáron, színt akarunk az életben!

A bennfentes tipp az SQIP narancssárga modellünk, mivel ez a mezítláb cipő nemcsak színes, hanem különösen lélegző -aktív és levegő -átmérőjű anyagból áll -tökéletes a melegebb napokra.

Nyári trend 2021 férfiak

Férfiak mezítláb szandálban? Persze természetesen!

Olyan megjelenés, amelyet nem lát a német városokban, sok férfi inkább a magas hőmérsékletek ellenére kedveli a cipőt.

De úgy tűnik, hogy a tendencia megváltozik ebben az évben, és így egyre egyszerűbb és elegáns modellek a férfi szandálok piacára kerülnek. És ne aggódj, nincs semmi az Adilette -vel.

A flip flop stílusában, de olyan nagy minőségű anyagokból készül, mint a finom nappa bőr, például a férfiak szandál QoS -ja, elegánsan kinéz és minden szabadidő tökéletesnek tűnik!

Férfi flip-flop-2021ZS5LFD0R5GN91

Nyári cipő trendek 2021 - Következtetésünk

Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, sportos vagy elegáns, ebben az évben a tervezőket a régi trendek és az új ötletek ihlette, és most már elrontottuk a választást.

De a döntés egyszerűsítése érdekében-a ZAQQ modellek egyedülálló és sajátos mezítláb érzést kínálnak, és valódi élvezet az egész izom-csontrendszeri rendszer számára.

Ballerinas nyári trend 2021

Felejthetetlen nyárot kívánunk!
És tudd, melyik mezítláb cipőmodell győzi meg a legjobban, csak kommentálja az alábbiakban!

A ZAQQ csapata

Vissza a blogba
1 / 3