Mezítláb cipővel az irodába? Elegáns üzleti cipő a nők számára

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Nőként nagy kihívás az iroda megfelelő cipőjének megtalálása. Szépnek kell lennie, illesztenie kell a szoknyát vagy a nadrágot, és még mindig kényelmesnek kell lennie. 

Sok nő pennyes sarkú szivattyúkat szorít be, és csak a nap végén akar egy dolgot megszerezni: gyere haza, és végül vegye le a kényelmetlen cipőjét. Ennek nem kell lennie. A ZAQQ Barefoot cipő üzleti kedvelt, elegáns és mégis teljesen kényelmes! 

Megmutatjuk a mezítláb cipőnkkel, hogy kényelmes cipővel is teljesen elegánsnak tűnhet!

Ha hölgyként stílusosan szeretné menni az irodába, akkor a Zaqq Barefoot cipőnk hatalmas választékot kínál a nőies modellekből. Ha nem kell betartania a speciális öltözködési kódot, akkor a képzeletednek nincs korlátozása. Ugyanakkor mindig ellenőrizze, hogy a cipő illeszkedik -e a ruhához, és megfelel -e az alkalomnak. Mindent szabadon értelmezhet. 

A helyzet különbözik a ruhakódoktól Üzleti szintén Alkalmi üzlet From, mert nemcsak a ruházat stílusát itt határozzák meg, hanem a megfelelő üzleti cipőt is. 

Néhány javaslatot teszünk a különféle öltözködési kódokra a nők számára megfelelő üzleti cipővel.

Üzleti öltözködési kód a nők számára

Az üzleti megjelenésben ez a formális és a súlyos. A nő nadrágot, ruhát vagy ruhát visel. Lehet, hogy a színek nőiesek, de határozottan nem túl fényesek. Az erős vörös helyett jobb, ha a lazac rózsaszínt választja. Más pasztell hangok természetesen megengedettek. Ellenkező esetben választhat a kék, a fehér, a fekete, a szürke és a földes hangok közül. 

Nagyon fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a szoknya legalább térdre terjed ki, és a nyakkivágás nem mutat túl sokat a hasításból. 

Az olyan kiegészítőkkel, mint az ékszerek vagy a törülközők, újra megragadhatja üzleti ruháját. De itt is: mindennek formálisnak kell lennie, és nem szabad túl sokat észrevenni! 

Melyik kényelmes női mezítláb cipő illeszkedik az üzleti öltözködési kódhoz?

A kellemetlen szivattyúk mellett természetesen elegáns balerinát, lapos bokacsizmát és zárt szandált is viselhet. Fontos, hogy a nadrág hossza ennek megfelelően illeszkedjen. Ha előzetesen magas sarkú cipőn futott, és lapos lábbelire szeretne váltani, a nadrágot lerövidíteni kell.

Íme néhány példa a mezítláb cipőkre, amelyeket hölgyként viselhet az üzleti öltözködési kódhoz. 

 

 ZAQQ LOQ az üzleti ruhákhoz

A Looq a megfelelő balerina az irodához, és illeszkedik mind a nadrágruhához, mind a szoknyához. A fáradt lábak napjai véget értek! A looq -val örömmel fut egy további mérföldet a háztól való úton. A hurok miatt kissé játékos, nagyon nőies megjelenése van, és mégis elég finom.

Üzleti cipő hölgyek-4 

A LOOQ -hoz - kattintson ide! 

 

Qarma a nők üzleti öltözködési kódjához

Qarma még egyszerűbbé válik, mint a mi looq. A balerina teljesen finom, és illeszkedik a fekete fényes bőréhez, minden üzleti ruhával. Ez nem csak szuper könnyű, hanem ennivaló is. Többé nem akarsz költözni! Van egy nőies mezítláb cipőnk fekete, sötétbarna és bézs színű.

Üzleti cipő hölgyek 5

A QARMA -hoz - kattintson ide!

 

A megfelelő cipő a nők számára a nők számára alkalmi öltözködési kódexhez

Az üzleti alkalmi megjelenésben a hölgynek lényegesen nagyobb hatókörje van. A ruhának nem kell olyan formálisnak és dalnak néznie, mint a szigorú üzleti megjelenésnél. De itt is a kék farmer tabu!

A ruházat kissé kényelmesebb lehet. Például hordozhat egy széles Marl pózot a fodros blúzhoz. Az elegáns tunikus blúzgal ellátott fekete farmer szintén jól megy az üzleti alkalmi öltözködési kóddal.

Természetesen viselheti a fent említett női mezítláb cipőket is az üzleti alkalmi megjelenés érdekében. A megfelelő cipő kiválasztása lényegesen nagyobb, íme néhány példa:

 

Pinq fekete

A nagyon konzervatív üzleti területeken a lábujjak faux PA -ként jelennek meg. Jobb, ha az első szandálba megy, hogy biztonságos oldalon legyen. A PinQ Black a legjobb választás a kényelmes üzleti cipőhöz.

Üzleti cipő hölgyek 3

A pinq fekete - kattintson ide! 

Iqon fekete

"A minimalizmus a valódi elegancia kulcsa" - mondta egy Coco Chanel. A finom, fényes bőrből készült minimalista Iqon kétségtelenül elegáns! A kívánt módon kombinálhatja.

Üzleti cipő hölgyek-2

Az IQon Black -hez - kattintson ide! 

 

Qite Fekete és DarkBrown

A Qite elegáns és elegáns, mint egy magas sarok, de kényelmes, mint egy szabadidős cipő. Ezekkel a tulajdonságokkal egyszerűen minden cipőszekrénybe tartozik.

Üzleti cipő hölgyek-6

A QITE -hez - kattintson ide!

 

A jobb mezítláb cipő az alkalmi megjelenéshez

Örülni fog, hogy szinte minden Zaqq mezítláb cipőt viselhet az alkalmi megjelenésben. A legjobb, ha a kollégáidra irányítja magát. Ha kissé elegánsabban öltözött, akkor nem szabad túl gondatlannak lennie ahhoz, hogy megválaszthassa a ruháját. Ha mindenki alkalmibb, akkor várja a nőies mezítláb cipőnk nagy választékát. Vagy jobban kellene mondanunk, hogy elrontották a választást?

 

Qosmo pezsgő

A QOSMO -val sok csillogást tett a ruhájába. Jó dolog, hogy senki sem tudja, hogy a nőies loafer mögött egy megakonzerasak mezítláb cipő van.

Üzleti cipő hölgyek 7

A QOSMO pezsgőhöz - kattintson ide! 

 

Fliq kék

A Fliq Blue az extravagáns mokaszinunk, és garantálja a legkényelmesebbet, amit valaha viselt. Mutassa meg a bátorságot a színre, és tegye az irodát a színpadra!

Üzleti cipő hölgyek-1

A Fliq Blue -hez - kattintson ide! 

 

Remaqe ezüst 

Ne félj különbözni! Megteheti a Remaqe ezüstünkkel. Ez kitartó, de mégis más!

Üzleti cipő hölgyek 8

A Remaqe ezüsthez - kattintson ide! 

 

Iqon arany

Az IQON -t finom, Matt aranyhangban tartják. Kiemelkedik a tömegből, de még mindig stílusosan fenntartott. Szuper kényelmes csipke cipőjeként az Arany Shine -nek köszönhetően ugyanolyan számú nőies megjelenésűvé teszi.

Üzleti cipő hölgyek 3

Az IQON aranyhoz - kattintson ide! 

  

Csavaró balerina

Most már nagy választékunk van a Twist Ballerinas -ból, néha finomabb fekete színben, néha kék vagy piros színűbb. Mint minden megjelenésnél, az általános képnek helyesnek kell lennie, és az alkalomnak megfelelőnek kell lennie. Tehát jobb, ha finomabb mezítláb ballerinát ér el, így nem tévedhet.

Üzleti cipő hölgyek-9

A Twist Ballerina -hoz kattintson ide!

 

Látja, nem olyan nehéz megtalálni a kényelmes üzleti cipőt. Modern nőként még mindig stílusosan és elegánsan, valamint minden más formális alkalmat készíthet az irodában a bafußhukeinkkel.

Vissza a blogba
1 / 3