Mezítláb cipő, amelynek ősszel kell lennie

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Még mindig úgy érzi, hogy a nyár soha nem ér véget. Ennek ellenére most itt az ideje, hogy felkészüljünk az év hűvösebb napjaira, mert nem sokkal később kell melegebb dolgokat és cipőket használni. Az átmenethez vigasztalhatjuk magunkat a cipőkkel, balerinákkal és cipőkkel, amíg el nem éri a melegebb mezítláb cipőt.

Jó hírünk van az Ön számára. A divatvilágban egyre több értéket adnak a kényelemre, tehát a lapos cipők különösen népszerűek 2020 őszén. Most már magabiztosan tárolhatja a szandált és a flip -flop -ot. De ne aggódjon, az ősz eljuthat kényelmes mezítláb cipőnkkel, és várjuk azt!

Megmutatjuk az őszi trendeket a balerinák, a cipők, a boka csizma és a csizma számára. Nem fogja elvárni az elegáns mezítláb cipőjét a hűvösebb napokra.

Loaferek, mokaszinok és balerinák - nőies mezítláb cipők a melegebb őszi napokhoz

A cipőknek és a balerináknak minden nőnek a cipőszekrényben kell lennie. Meleg napokon mezítláb és farmer, valamint hűvösebb napokon harisnyanadrággal hordja őket. Tehát több hónapig viselheti a csúszási csizmát, és mindig különösen nőiesnek tűnhet. Az utazás során is tökéletesek, mert egy kis helyet foglalnak el a bőröndben. Tegye fel a cipőjét vagy csizmáját utazás közben, és tegye a mokaszinokat vagy balerinákat a poggyászába. Tehát minden lehetőséghez kényelmes mezítláb cipője van veled.

 

Qerp fekete

A Moccasin Qerp Black a szupersztár az őszi szupersztár. A stílusos és nőies nem lehet csúszós cipő. A mezítláb cipő tulajdonságaival, amelyek őt a legkényelmesebb társává teszik, egyszerűen verhetetlen. A Qerp Black -t a díszhurokon keresztül játsszák, és mégis elég finomak ahhoz, hogy megfeleljenek az összes ruhának. Viselje a szoknya, a jelmez vagy a farmer kívánt módon - mindig egy kis nőiességet fog felidézni a megjelenésében.

Loafer ősz-2020

A Qerp Black -hez - kattintson ide!

 

És ha csak egyetlen cipővel szeretne, akkor egy fekete, egyszerű balerina -nak kell lennie, amely egyszerűen mindent megfelel. Viselheti a farmer, a szoknya, a jelmez és még a kocogó nadrághoz is. Javasoljuk a Qarma Black -t. Ezzel a mezítláb cipővel évekig szórakozni fog, és szinte minden lehetőségre viszi.

Barfuss-Ballerina-Herbst

A Qarma Black -hez - kattintson ide!

Tetszik az IT lejátszó, más színekben és vágásokban garantáltan megtalálja a kényelmes mezítláb ballerinát üzletünkben. Nézd meg!

>> Minden mezítláb balerinas kattintson ide!

 

Mezítláb csizma - kötelező őszi kötelező

A finomnak és nőiesnek néző csomagtartónak mindenkinek a cipőszekrényben kell lennie. Kicserélheti a balerinákat közvetlenül a csizmán keresztül, ha túl hideg lesz a nyitott mezítláb cipőhöz. Bemutatjuk azokat a csizmákat, amelyek ősszel különösen divatosak.

A hosszú kabátok, árok kabátok és kötéses ruhák mellett a bokacsizmák és a csizmák az őszi minden változatba tartoznak. A lapos mezítláb csónakokkal divatos vagy. Ebben az évben a csapokkal és szegecsekkel, valamint a csipkecsizmákkal való feltűnő modellek vezetik a bajnokságot. A csizmák a brogingokkal szintén különösen népszerűek ebben az évben.

Természetesen a klasszikusoknak nem szabad hiányozniuk az ősszel, valószínűleg soha nem kerülnek ki a divatból. Ide tartoznak az egyszerű boka -magas modellek, de a térd -magas, egyszemélyes csizma is. Különösen szexi és csodálatosan kombinálhatók nőies ruhákkal.

 

Chelsea csizma-évtizedek óta ősszel a legnépszerűbb csizmák

A Chelsea csomagtartó már népszerű volt a hatvanas években. Mindenki viselte, de a Beatles különösen jól ismert. Mindkét oldal elasztikus betétje alkotja ezen boka tipikus megjelenését, de biztosítja, hogy könnyen be tudjon csúszni.

Idén ősszel a fekete és a barna Chelsea csizmák, amelyekkel és anélkül, és anélkül, különösen népszerűek. Vannak olyan minták is, amelyek az állati bőrre emlékeztetnek! Mezítláb -Chelsea csizmánk inspirál téged, és örömmel viseli őket őszről tavasszal.

Tőke fekete

Chelsea-Boat-Herbst-2020

 

A mezítlábas -chelsea csizmánk klasszikusja a saját tőke fekete. Egyszerű kivégzésében hosszú távú kedvence, és gyakran elfogyott. Hamarosan új méretek érkeznek a táborba, majd azt jelenti, hogy gyors lesz az Ön számára, mielőtt a nyomtatott.

A Black Equity -hez - kattintson ide!

Nemcsak a saját tőkünk van a fekete változatban, hanem más színekben, anyagokban és broguokkal is. Biztosak vagyunk benne, hogy ott van a kényelmes mezítlábas hajó. Vessen egy pillantást az összes modellre:

Minden tőke - kattintson ide!

 

Sparqle ragyogó velár fekete

Barfussboot-2020

A SPARQLE SHINE megfelel a nevének. Úgy tűnik, hogy a Chelsea csizmája a drágakövek révén kívül esik a tömegből. A SPARQLE a finoman csillogó Chelsea hajója, amely inspirál.

A SPARQLE SHINE - kattintson ide!

 

Qey West konyak

Mezítláb cipő -chlechsea csónak

Szeretné bemutatni magát a vad oldalról? Akkor a Qey West konyakunk pontosan az igazi mezítláb cipője az őszre. A zsiráf megjelenésében és az őszi színben az abszolút szemfogadó vagy ezzel a hajóval.

A Qey West konyakhoz - kattintson ide!

 

Motorkerékpár csizma - A mezítláb cipő sziklásnak is tűnhet

Szereted Rocky -t, és azt akarod, hogy a mezítláb cipője kiszálljon a tömegből? Ezután nézd meg mezítláb cipőnket motorkerékpár -csizma stílusában. Szegecsekkel és csatokkal díszítve, mindenhol a csillag vagy!

QLance Gold & Silver

Motorkerékpár-csomagtartó szegecsek

Nem számít, arany vagy ezüstben, ezzel a csónakkal semmi sem hibázhat. Az önbizalommal bírja - a Qlance -vel az ősszel ringatsz!

QLance Gold & Silver - Kattintson ide!

 

Csipke -up csizma - Az alkalmi mezítláb cipő őszre

Az 1990 -es években mindenki, aki hűvösnek tűnt, egy bizonyos márka csipkéjével körbefutott. Linda Perry 4 nem szőkeből soha nem volt a színpadon csizmája nélkül. Még ma is a csipkecsizma egyszerűen csak részét képezi minden alkalmi szabadidős megjelenésnek. Még nincs még? Akkor itt az ideje!

 

Quintic Brogue konyak

Félig magas mezítláb cipő ősz

Amikor megnézzük a kvintikáinkat, a Nancy Sinatra spontán módon egy dalvonala jut eszembe: "A dolgozat csizmáját sétálni készítik, és ezt fogják csinálni". Nem működik sokkal hűvösebb, magabiztosabb és kényelmesebb, mint ezzel a csipkével!

A kvintikus Koknac quintic Brogue - kattintson ide! 

 

Qice kék

Fél-magas schnuerboot-herbst

Miért mindig bőr? A merinó gyapjú ősszel ideális anyag - csodálatosan lélegző és egyenletes hőmérséklet -szabályozó! Nem csak a Merino gyapjúból, hanem vegán variánsokban is megtalálja a Qice csipkecsónakot. Vessen egy pillantást az összes modellre!

Qice -hez - kattintson ide!

 

Parqer Brown

Brauner schnuerboot

A Parqer Brown a vadonatúj bestsellerünk. Egy mezítláb cipőt soha nem volt gyorsabban, röviddel a boltban való kiadás után. A csipkékkel és a bőr ősi megjelenésével a mezítlábcipő is megal. Az új méretek már reprodukálódnak, azaz nyitott szemmel nyitva vannak, és gyorsan hozzáférhetnek, amint újra elérhető.

A Parqer Brownhoz - kattintson ide! 

 

Biztosak vagyunk benne, hogy most már alig várja az őszet, mint mi. Nem gyászoljuk a nyárot elegáns mezítláb cipőnkkel. Nagyon örülünk, hogy cseréljük a mezítláb szandált melegebb őszi modellekre.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3