Meleg táplált Zaqq mezítláb cipőnk

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Gyakran van hideg lábad a hidegebb évszakban? A mezítláb cipő nem tűnik elég szigetelőnek a vékony talp miatt? Még mindig nem akarsz csinálni mezítláb érzése nélkül? 

Nem kell, mert meleg Fed ZAQQ modellek vannak a boltban! A téli mezítláb cipőnkkel kényelmesen meleg lábad van még fagyás alatti hőmérsékleten, és ugyanolyan kényelmesek.

 

Meleg, mezítláb cipő nők és férfiak számára - a mi előzményünk

Az előzményünk évek óta a hidegebb szezon egyik legnépszerűbb mezítláb cipője. Szuper puha, hangulatos, melegen bélelt és természetesen megabé, ez a mezítlábcipő rövid időn belül becsomagolja az ujját.

Gefuetterter-Barefoot cipő nappa bőr

Prequel téli nappa fekete

Ban,-ben Variáns nappa Különből szépen ragyog a csiszolt sima bőrrel. Ban,-ben vegán változat bársonyos lágynak tűnik. Akár bőrből, akár vegánból készül - az előzményekkel egy mezítláb cipőt talált, amely nem túl magas és nem túl alacsony, és a etetés miatt csodálatosan melegen tartja a lábát.

Gefuetterter-Barefoot cipő vegán

Prequel téli vegán fekete

Ez a mezítláb cipő mind a nők, mind a férfiak számára elérhető.

 

Meleg -HASZNÁLATOS HASZNÁLJA MARFOFIG COPCE nők és férfiak számára

A miénk Kvintikus Annyira népszerűek, hogy most már sok verzióban vannak. Az alábbiakban hét modellünk van, amelyeket melegen táplálunk. Ön felismeri őket azzal a ténnyel, hogy hozzáadják a kiegészítést téli A Schuhname -ban.

Meglehetősen egyszerűen vagy díszítéssel, bőrből vagy vegánból, fekete vagy barna díszítéssel - quintic -szel elrontották a választást. De egy dolog, amit megígérhetünk neked, minden modell hihetetlenül nagyszerű illesztést biztosít, és biztosítja a meleg lábakat hűvösebb hőmérsékleten. 

Quintic téli fekete

Quintic téli fekete

Quintic Téli Brogue konyak-48

Quintic Téli Brogue konyak

Quintic téli kerékpár Brown-2

Quintic téli velők barna

Quintic téli vegán fekete-17

Quintic téli vegán fekete

Quintic-téli vízálló-fekete

 Quintic téli vízálló fekete

 

>> Itt található a téli modellek további választéka! <<

 

Magas, meleg, mezítláb csizma nőknek

Többé nem kell tennie olyan gyönyörű csizmák nélkül, amelyek minden tipikus mezítláb tulajdonsággal vannak felszerelve még hideg napokon is. A csizmánk csodálatos nőies és nagyon kényelmes!

Attraqt téli fekete-11

Attraqt téli fekete

Attraqtunk egy egyszerű, nőies csomagtartó, amelyet a parkban át tudsz hozni mind az irodában, mind a kiterjedt sétákon. Mivel a báránybőr táplálkozik a tengelyen és a talpon, a lábad meleg marad. Imádni fogja az Attraqt -t, mert akár szoknyához, üzleti nadrághoz vagy kék farmerhez, ezzel a csomagtartóval mindig elegánsnak tűnik.

Attraqt téli fekete-6

 

Hyggeliq

A Hyggeliq -et azt a benyomást kelti, hogy kívülről szuper meleg van - és ez is! A báránybőr, amely a tengelyen látható, kiválóan és csak hangulatosnak tűnik. Ha a pamutot a talpon és a bereában táplálják, a lábad tovább biztosítják. Ezzel a mezítlábcipővel jól érezheti magát a hóba burkolt parkban való sétáival - kényelmes, kedves és meleg!

HyggeliqoTdtl1pfuyed7Hyggeliq2dvbuzvjcspJJ5

 A hyggeliq -hez

 

Mint láthatja, nem kell kompromisszumot kötnie a ZAQQ -kkal. A mezítláb érzés nélkül, meleg lábakon és stílusos mintákon sem kell télen sem tennie.

Most már csak annyit kell tennie, hogy válasszon egy modellt!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

Vissza a blogba
1 / 3