Jó luqq a ZAQQ -val

Good LUQQ with your ZAQQ

A tavasz átalakul a virágok erős színeivel, a fák csírázó rügyeivel és a növények intenzív zöldjével a szezonra. Az áprilisi időjárásnak van egy szója is, amelyben néhány napos szó van, különösen a Bergisches földterületén, és a Ballarinas, a Mocha Kasins és a Sandals szezonja szintén hosszú ideje jön.
ZAQQ-LUQQ-1
Ez azt jelenti, hogy az átmeneti időszak kitört, és a Lucky LuQQ All -Rounder pillanatának pillanatát eljött. Ideje csomagolni a vastag téli cipőt, és a következő szezonban friss és időtlenül divatos mezítláb cipőkkel kezdeni.

A LuQQ cipő modern kialakítása és színes hangjai tükrözik a virágzó táj fantasztikus idejét. Az erős alapszínek, a vörös és a kék keverék a komplementer színekkel és az új modern és extravagáns színkombinációkkal. A színes, legfinomabb, finoman cserzett nappán és velúr kapcsán a cipő mindkét oldalán különösen színesnek tűnik, és a ragyogó lakk elemek biztosítják, hogy bizonyos legyen valami.

ZAQQ-LUQQ-2

A LUQQ lesz a tökéletes minden átmeneti cipő az átmeneti időszakra. A lábad minden fordulóban megköszönni fog. Az extra finom és vékony gumi talp a lábainak a szükséges kényelmet és lenyűgözést kínálja a lapos kialakítással és a tartós minőséggel. Futás közben csúsztatja a nulla értékesítési LuQQ cipőjét a felszínen, és a lábad kialakulhat. A gerinced megkönnyebbült, és az ízületek megkímélnek, ez támogatja a természetes testtartást. A talpot kézzel sétálják, kétszer varrva, és oldószermentes ragasztóval varrják a tengelyre.

A cipőcsónak stabilitást nyújt, és nagyon keskeny és könnyű mezítláb cipő, oldalsó cipzárral, a sima bőr elemekkel, a talpon is. A lábad óriási mozgási szabadsággal rendelkezik az optikailag rejtett lábujjdobozral, és már nem akarja levenni ezeket a cipőket. A belső talp lélegző vékony pamutszövetével fényes formában maradhat még izzadt hőmérsékleten is. A kötés segít abban, hogy a LUQQ cipőt az Ön igényeihez igazítsa. A cipzár miatt könnyen felteheti és levette a cipőjét, és gyorsan átmozdulhat az aszfalton.

ZAQQ-LUQQ-3


A LuQQ cipő mindent megtehet - ez a tökéletes társ az étteremben a farmer vagy a Pliserock kombinációjában. Ez alkalmas túrázásra és hegymászásra a hegyekben, vagy a hangulatos tavaszi sétahoz, és sétálni a városon. A tavalyi szezonban a tavaszi színekkel is támaszkodhat a ruháira, és kombinálhatja a Luqq -ot ezekkel a csíkokkal. Mindenesetre fényes benyomást hagy mindenhol az új LAQQ Smooth Bőr cipőjével. Szánjon időt az élet gyönyörű dolgaira, menjen újra sétálni, üljön néhány percig a kedvenc helyére, vagy maradjon egy finom fagylalttal a belvárosban, találkozzon barátaival és élvezze az időt a családjával - a LuQQ show -k. te az út.

Jó LUCQQ -t kívánunk neked a ZAQQ -val ...

Vissza a blogba
1 / 3