Ideje a tavaszi cipőnek - a legszebb mezítláb modellek a tavaszhoz

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

A hőmérséklet emelkedik, a nap lassan néz ki, és az eső és a vihar lassan búcsút mondhat. A tavasz a kiindulási blokkokban van, és alig tudunk várni! Jól felkészültek vagyunk a meleg hőmérsékletre, és egész sor mezítláb cipővel rendelkezünk, amelyek tökéletesek a tavaszhoz. Nem számít, csizmák, cipők, motorháztetők vagy balerinák - ebben a bejegyzésben inspirálunk a mezítláb sétálására a legszebb tavaszi modellekben.

Miért mezítláb cipő tavasszal?

Looq-nude-looq-nude-39_600x600

A válasz egyszerű: Mezítláb érzése van anélkül, hogy felfüggesztenie kellene az utcai sérülést Tökéletes a tavaszhoz - csakúgy, mint bármely más évszakban.

Csizma és boka csizma

Különösen márciusban és áprilisban, amikor az időjárás még nem döntött 100%-ban, a boka csizma és a laza csizma továbbra is a köpenybe tartozik. Vízálló, lélegző és nappapán vagy velúrból jön a csizmánk, néha szegecsekkel vagy perforációkkal díszítve, és néha egyszerűen. Fedezze fel a csizmánkat Hölgyek és Férfiak!

<< kattintással a férfiak boots -ra >>

<< kattintással a női csizmára >>

Equity-Brogue-Cognac-Bogue-CognaCw7Jyhf1rpduve_600x20E10aemkoqe

Qlance-black-arany-qlance-black-gold_600x600qwbqgqJz8fnle

Felek és balerinák

A meleg hőmérséklet azt is jelenti, hogy a szoknyákat, a ruhákat és a rövid nadrágot végre újra ki lehet hozni a szekrényekből. A legjobb, ha illeszkedik a cipőhöz, amely közvetlenül mutatja a rugóhoz hasonló világosságot. Cipő A legfinomabb és szelíd bőr vagy egy vegán pinineex nem hiányzik a cipőszekrényben. Szintén a Balerinák végül újra használják. A nulla értékesítési elvünknek, a lábujjtól való óriási szabadságnak és az összehasonlíthatatlanul rugalmas talpnak, alig veszi észre, hogy cipőt visel! 

Linq golfbarna vízálló-link-barna vízálló vízálló_

looq-nude-loq-nude_600x600jctpmoswcxcbh

Cipő

Végül újra sportolok kint! De nem csak a Zaqq -ból származó fitneszprogram -cipőknél jó figurát vágtak le. Egyszerűen viselje a kényelmes cipőnket minden alkalomra és ruhát! A klasszikus fekete, fehér vagy szürke, az izgalmas élénk színekig mindent megtalálhat a boltunkban. Törölje a napot és a kék égboltot a tét körül!

<< Kattintással a női cipőkre >>

<< kattintással a férfi cipőkhöz >>

Qaro-Black Grey-Qaro-Black-Grey_600x600

pikáns-sárga-közeli-sárga_600x600nnayiseeanz7f

Maradjon egészséges, és nagyszerű kezdje a tavaszt! Nyugodtan érezd, érezzük a ZAQQ -t!

Vissza a blogba
1 / 3