Hűvös őszi trendek 2021 mezítláb cipővel

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Végül ott van - ősz! Itt az ideje, hogy kiszabadítsa a melegebb alkatrészeket a szekrényből, és felkészüljön a hűvös napokra.

A kényelem nagyon fontos ebben az évben, és a trendek tökéletesen kombinálhatók a mezítláb cipőnkkel.
Ősszel is a sárga és az Ultimate Grey -t megvilágító trendszíneket továbbra is beállítják. Ezenkívül a bézs, rózsaszín, buja zöld, kék-szürke és a bordeaux-rot nem hiányzik a ruháiban.

Kapucnis pulóverek mezítláb cipők

1. őszi trend: kombinált kapucnis pulóverek elegáns

Mindenkinek van kapucnis pulóver a szekrényben. Egyszerűen tökéletes vagy a saját otthonában vagy a parkban lévő kocogási körben. De mi lenne egy kapucnis pulóverrel, így az irodai megjelenés? Ez nem működik? Működik!

Egyszerűen egyesítse a kapucnis pulóverét elegánsabb ruhákkal és elegáns cipővel. Akkor az egész ruha továbbra is alkalminak tűnik, de ugyanakkor feltétlenül alkalmas irodára, ha nem kell ragaszkodnia egy szigorú üzleti öltözködési kódhoz.

A fehér vagy bézs színű fényes kapucnis pulóverek általában kissé nemesebbek. Ha meghúz egy blézert erről, akkor semmi sem hibázhat. A legjobb, ha egy túlméretes blézert választ, legalább egy méret nagyobbnak kell lennie, mert elvégre a meleg kapucnis pulóverét alatta.

Ha összességében szeretné, kombináljon egy megfelelő szoknyát vagy elegáns szövet nadrágot, és válassza ki az elegáns cipőt.

Az IQON üzleti modellünk ehhez a megjelenéshez készül. Az Attraqt mezítláb csizmáink azonban szintén megfelelőek.

Mezítláb cipő fuer ütem

Őszi Trend 2: Bootcut farmer

Ebben az évben az ütközési nadrág valódi újjáéledést tapasztalt. A csillagok demonstrálják és kombinálják az alkalmi cipőkkel. Függetlenül attól, hogy széles lábát szeretne, vagy egy kicsit finomabb, a Bootcut farmer nagyszerű figurát vág. Ha a farmert a padlóra viszi, akkor is vizuálisan nyújtsa be a lábát.

A csapás miatt a cipő általában csak a tetején látható. Figyelembe kell vennie erre, és válasszon egy ZAQQ mezítláb cipőt, amely felszerelt az anyaggal és a színével, amely tökéletesen illeszkedik a megjelenéséhez. Tényleg hagyhatja, hogy az élénk színekkel repedjen, és újra beállítson egy ékezetet, de választhat egy nagyon zavaró mezítláb cipőt is - ugyanúgy, ahogy tetszik.

Nőies mezítláb cipő ősz

Őszi Trend 3: Szem -tapadó gallér

Gallér? Igen, igaz, ősszel a Peter Pan gallér teljesen népszerű. Akár a ruhán, akár a blúzon, a gallér nem lehet észrevehető.

Ha egy Peter Pan gallérral rendelkező blúzt választ, akkor a Bubby megjelenés könnyen létrehozható. Ezért tanácsot adunk a nőies mezítláb cipőnek. Loaferjeink vagy balerináink a legmegfelelőbbek.
Ha egy ruhát felvesz, az teljesen függ a vágástól. Kombinálható mezítláb cipőkkel is. A nőies mezítláb cipővel, amint azt fentebb említettem, soha nem csinálsz semmi rosszat!

Hűvös mezítláb cipő ősz

Őszi Trend 4: Cool Shackets

Nagyon divatos, és feltétlenül szüksége van egy caro ingre idén. Melegebb napokon kabátként viselheti, és a legjobb, ha a túlméretes méretű választást választja. Ha jobban tetszik, ha több ábra van -, akkor a Sexy Sexy -t is viselheti. Ehhez válasszon egy szorosan vágott egyet, és tegye be a nadrágjába vagy a szoknyába. Szívesen is szívesen tolja fel egy kicsit, hogy több kivonatot mutasson.

A hűvös mezítláb csizmák a legmegfelelőbbek. Mit szólnál a Qey Westhez?

Bolyhos barfus cipő

Őszi Trend 5: Hamis szőrme és bolyhos mezítláb csizma

A hamis szőrme 2021 őszén ismét divatos. Akár a teljes kabátot, akár csak a gallér, a felsők vagy a kiegészítők, például a táska, az Art Furnak nem szabad hiányoznia.
Ha azt is szeretné folytatni, hogy ezt a megjelenést a lábadon is folytatja, akkor tudnia kell a Huq, a Hyggelig és a Torq modelljeit.

Őszi trend 6: kötél

Akár önálló, akár drága designer darab, a kötés divat egyszerűen része ebben a szezonban. Megvan a szabad színek és formák választása. Világos ékezetes hangsúlyok és feltűnő minták, vagy több fedett színek és formák - mindkettőben megtalálhatók.
A kötött ruhát tökéletesen kombinálhatja a csizmával. Qylie inspirál téged napos őszi napokon. Ha melegen kívánja a lábát, akkor szükségünk van a Qatch és az Attraqt modelljeire.

Mezítláb csizmás és kötés divat

Őszi trend 7: Bőr megjelenés

Különösen a sima bőr megjelenés a nap sorrendje. Kiválaszthat felsőt, nadrágot vagy szoknyát bőrbetétekkel vagy teljes bőr alkatrészekkel. Az egyéni preferenciák számára fenntartva van, függetlenül attól, hogy valódi bőrre támaszkodik, vagy visszatér a vegán szintetikus bőrhez.

Bőr megjelenés Barfus cipő

Melyik mezítláb cipő megy a bőr megjelenésével? Természetesen azok, akik ragyognak és úgy néznek ki, mint a bőr. Van egyaránt vegán anyagok és nappa bőr cipők, amelyek tökéletesen illeszkednek ezekhez a megjelenéshez.

Akár Brandy Zaqq, akár az utolsó év a Barefoot cipőnkkel, olyan minőségi terméket szerez be, amelyet pontos kézi munkában készítettek, és sok évszakban megőrizve.

A ZAQQ -val nemcsak ősszel vagy, hanem valami jót is csinálsz a lábad számára.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3