Aktív a nyár folyamán Quiq mezítláb cipővel

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

A ZAQQ üzletben minden időjáráshoz megtalálja a mezítláb cipőt. Nem csak a szandál érhető el nyáron, hanem a túracipők is, amelyek különösen szellősek. A Quiq modellünkkel a kiterjedt túra valóban szórakoztató még magas hőmérsékleten is.

Rugalmas hálószövetével ez a mezítláb cipő különösen puha, és tökéletesen alkalmazkodik minden láb alakúhoz. A bőrből és a fekete változatból készült csíkok vegán anyagból készült stabilitást hoznak. A kültéri talpunkkal a legjobb védelem a terepen, és jó tapadással rendelkezik, hogy minden felületen biztosan megjelenjen.

Most csak fontos, hogy ténylegesen felvegyük a Zaqq -ot és elfogyjanak, mert még a Midsummerben is szórakoztatóvá teszi, hogy aktív legyen a jobb lábbelivel.

Zaqq kültéri mezítláb cipő quiq


Mindig erősen motivált vagy, vagy inkább azok közül, akiknek először meg kell küzdenie a belső gazembert, mielőtt sportos tevékenységeket folytatnának?

Lehet, hogy túl hideg, túl meleg, túl szeles vagy túl nedves? Fáradt vagy túl sok tennivalója? Most fontos becsapni a belső gazembert. Mert ha őszinte vagy magaddal, akkor kifogásokat tehet, és a jó okok különböznek egymástól.

Zaqq mezítláb cipő túra quiq


Valójában vannak olyan érvényes okok, amelyek lehetővé teszik a sporttevékenységek nélkül. Például, ha beteg, akkor a testét pihenni kell, és inkább a fogaskeréket váltja vissza. A nyugodt nyújtó egység hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. De mindig hallgassa meg a saját testét betegség esetén, hogy ne töltse túl!

Zaqq mezítláb cipő quiq túracipő


Gyakran azonban a mozgásnak nincs érvényes oka, de lusta kifogások. Mielőtt a belső gazemberek nyernek, mindig fel kell tenned magának a kérdést, hogy van -e tényleges oka annak, hogy hagyja -e tevékenységeit őrölni, vagy csak kifogás. Ha őszinte vagy magaddal, akkor motiválhatja magát! Mert akkor nincs túl hideg, túl meleg, túl szeles, túl fáradt vagy túl kevés idő.

Ahol van akarat, van egy út!
És akkor azt mondja: a Zaqq mezítláb cipőbe és a természetbe! És nem számít, hogy csak rövid sétát vagy meghosszabbított túrázást tart -e. Sokkal fontosabb, hogy legyőzted a belső gazembert.

Minden kezdet nehéz! De ha rendszeresen mozog, akkor már nem fogja kimerítőnek találni. Éppen ellenkezőleg, egy nyugtató rutin alakul ki, amely jó a tested és a lelked számára. A mindennapi életben a mozgás már nem kihívás, hanem olyasmi, ami egyszerűen csak vele jár, anélkül, hogy gondolkodnia kellene, vagy motiválni kell magát.

Hike Zaqq quiq mezítláb cipő



Túl szépen hangzik. hogy igaz legyen? Próbálja ki magát, és próbálja meg legalább egy hónapig megtartani az új mozgási rutinjait.

A legjobb, ha minden nap rögzített időt tervez. Nem számít, hogy 15 perc vagy 2 óra van -e, a legfontosabb az, hogy maradjon velünk, és ne hagyja, hogy a mozgási rutin leálljon. Írja be a ZAQQ mezítláb cipőjét az előző este. Tehát a memória és a quiq kényelme elegendő lesz ahhoz, hogy egyedül motiváljon, hogy becsúszjon és kifuthasson.

Mire vársz?

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Vissza a blogba
1 / 3