A legszebb és legkényelmesebb mezítláb cipő a nyári ruhához

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Könnyű nyári ruha forró hőmérsékleten viselése egyszerűen jól érzi magát. Nőként nagy választéka van hosszú és rövid között, egyszerűen a játékig. Bármennyire kényelmes és stílusos, mint a ruha, az egész megjelenés gyorsan tönkrement, ha a jobb lábbeli nem kopott.

Szerencsére a mai stílusban -a tudattalannak már nem kell túl szoros magas sarkú sarkúakba szorulnia, hogy elegáns megjelenést hozzon létre. Mezítláb cipőnkkel már nem kell semmi nélkül tennie. A kényelem és a stílus közötti kiegyensúlyozó cselekedet egyszerű a vonzó nyári cipőnkkel. Fogd meg a levegős ruháit, és kombinálják őket az elegáns Zaqq -szal!

 

Mezítláb cipőnk megadja a nyári megjelenést

Mezítlábú cipő fehér, fényes ezüstben vagy aranyban, valamint meztelen hangokban tökéletesen illeszkedik a ruhához, és egész ruháját sokkal nyárosabbá teszi. Bemutatunk néhány népszerű Barefoot cipőnket, amelyeket optimálisan hordozhat a nyári ruhához.

Mezítláb szandál folyosó-goldneyc3hklrtsh

 

Ezüst vagy arany mezítláb szandál a ruhához

Ezüstben és aranyban lévő szandálunk finom csillogást hoz a ruhájához anélkül, hogy túl sokat fogna a szemébe. Az ezüst és az aranyhangok nőies és még mindig semlegesek ahhoz, hogy minden ruhát megfeleljenek.  

Cliq arany - a legnépszerűbb szandálunk

Aranyszandál

CLIQ -junk hihetetlenül nőies, különleges feladatainak köszönhetően. Ezüstben és aranyban extra jick -et ad neked a stílusról! Viselje a hosszú ruhához vagy egy rövid tunika ruhához.

 

Qeep arany

Mezítláb szandál ruha

A szandál nagyon elegáns az elülső lábon lévő díszített heveder miatt. A hátsó hevederek különösen finomak az elegancia aláásásához. A QEEP az All -rounder, és illeszkedik a rövid vagy hosszú nyári ruhához, de bohémet is viselhet.

 

Sliq ezüst

Kényelmes szandál ezüst

A Sliq a sportos szandálunk. A rugalmas heveder miatt nagyon gyorsan és kényelmesen felteheti őket. Sportos sziluettje ellenére nagyon nőiesnek tűnik ezüst színű. A SLIQ társa a farmer ruhájának, az alkalmi mini szoknyának vagy egy rövid jumpsuitnak. 

 

Balerina finom színekben a nyári ruhához

A meztelen hangok nyári cipője különösen finom, ezért érzékinek tűnik. Félelmetesek és tökéletes társok, ha a nyári ruhájára akarnak összpontosítani.

 

Csavarás cukorka

Vigasztaló Ballina-meztelen

Twist ballerináink különösen népszerűek, mert megalapozottak és rugalmasak. Tekerje össze, könnyen beillesztheti őket a kézitáskájába, és mindig legyen egy kényelmes pár nőies nyári cipő. Csavarja az édességet finom rózsaszínben és ezüst drágakővel, minden nyári ruhával, és lányos megjelenést nyújt.

 

Pinq cukorka

Eleganter-Ballerina ruha

Sem a balerina, sem a szandál - mindkettő tökéletes keveréke! A pinq cukorkával nem hibázhatsz! Nemes, elegáns és mégis bájos fenntartva. A PINQ tökéletesen illeszkedik az iroda irodájához, de a tágas, alkalmi nyári ruhához is.

 

Qiss meztelen

extravagáns mezítláb balerina

Egy extravagáns balerina nyárra - ez a mi QISS! A finom szín a QISS -t félénken mutatja, de a magas tengely és a bőrpántok különleges karizmát adnak neki. A balerinával valóban minden extravagáns nyári ruhát színezhet. 

 

Fehér mezítláb cipők a nyári ruhához

Sok csillag megmutatja - nem mindig kell szandálnak vagy nőies balerinának lennie! Az elegáns nő szintén szereti a nyári ruhával fehér cipőt viselni. Viselhet egy játékos ruhát fodrokkal vagy hosszú, tágas színű jumpsuit -szal, és ügyes szünetet hozhat ruhájában a cipőkön keresztül. Ezzel a kombinációval az önbizalmú nők azt mutatják, hogy az elegancia és a sportos laissez-faire nagyon együtt vannak.  

 

Qore alacsony vegán fehér

Vegesztőkészítő

Ennek a nagyszerű nyári cipőnek a felső anyaga elegáns parafa. Könnyű, kellemes viselet és tökéletes minden nyári megjelenéshez! A Qore a fehér vegán cipője, amelyet bármilyen nyári ruha kombinálható.

 

Qnit fehér

Weisser cipő nyári ruha

A népszerű, fehér kötőcipővel a sportosságot hozza a ruhájába. Tökéletesen illeszkedik egy farmer ruhához, egy rockabilly ruhához vagy túlméretezett inghez, és rendkívül alkalmi nyári megjelenést kölcsönöz. 

 

Nyári ruhák szexi boka csizmával

Boka csizma a nyári ruhához? A Boho-chic évek óta divatos, és a boka csizmája tökéletesen megy. Kombinálhatja mind a hosszú, mind a rövid boho-stílusú ruhákat a félig magas mezítláb csizmánkhoz.  

 

Gladiq konyak

Boka csónak nyári ruha

A Gladiq valójában nem a boka csónak a hagyományos értelemben, mert a cipő nyitva van. Minden bátor harcos magabiztosan nemcsak a bohém stílusú, hanem az elegáns koktélruhát is hordozza.

 

Tőke parafa fehér

Weisser-Kork-Boat

Corkból készült bokacsónakunk alkalmi, de a világos színű rendkívül nemes és nyár miatt. Ez minden boho ruhához illeszkedik, és tökéletesen hangsúlyozza a stílusát.

 

 

Jöhet a nyár, mert a ZAQQ -kkal stílusosan és kényelmesen viseled a nyári ruháját! Nem kell többé eldöntenie a szexi nyári ruhát, kellemetlen cipővel vagy kényelmes cipővel rendelkező alkalmi ruhák között. A mezítláb cipőnkkel nyáron elegáns, nőies és teljesen kényelmes vagy.

Nyugodtan érezd, érezzük a ZAQQ -t!

Vissza a blogba
1 / 3