A legjobb mezítláb cipő a nyárról az őszre való áttéréshez

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Lassan búcsút kell mondanunk a nyárról. Itt az ideje az átmeneti cipőknek, azaz a cipőknek, amelyek a legjobbat kínálják a legjobbak közül nyárról ősszel.

Futtasson kényelmes talpon, és jól nézzen ki, ezt egész évben megteheti a ZAQQ -val. Ma bemutatunk néhány modellt, amelyek édesítik a hűvösebb szezonra való áttérést.

 

Ballerina - Mindig a tökéletes választás tavasszal és ősszel

A balerina mindig a tökéletes választás tavasszal és ősszel. Női, és mindent megtesznek az elegáns és a sportos. A barna tónusok a bézs és a sötétbarna között különösen jól illeszkednek az őszre. Függetlenül attól, hogy a QARMA, a QITE vagy a BANQET-Mezítláb Ballerinánk mindegyike elegáns és nagyon kényelmes!

>> Nézze meg most az összes balerinát!

A balerin indításával a nyár egy kicsit is érzi magát. Egyszerűen viselje a nyári ruháit harisnyanadrággal vagy nadrággal, és hűvösebb napokon tegyen egy kardigánt vagy blézert. Ha a nap folyamán újra felforrósodik, akkor gyorsan leveheti a kabátot és a harisnyanadrágot vagy a nadrágot, hogy élvezze a nyári ruhában a napot. 

Qite sötétbarna

Mezítláb cipő-felhasználás-Herbst-11nmj0efwjsbvuk

A QITE -hez - kattintson ide!

 

Banqet Nappa sötétbarna

Mezítláb cipő-használat-Herbst-119iq9x0g5o

Banqet -hez - kattintson ide!

 

Qarma bézs

Mezítláb cipő-használat-Herbst-8GO3WxryoxQHQn

A QARMA -hoz - kattintson ide!

 

Loafers vagy mokaszinok - az elegáns leküzdező cipők

A cipők és a mokaszinok a tökéletes átmeneti cipő. Tartja a lábujjait szépen és melegen, de még mindig elég levegős vagy, ha a nap folyamán melegebb lesz. Imádni fogja a kényelmet és a gyakorlati csúszást és a csúszást!

Női és férfi modellek, valamint a sportos és az elegáns, a mezítlábas cipőink és a mokaszinok.

Mezítláb LOAFER nők számára

A nőknek szóló cipőinkkel vagy mokaszinjainkkal három modell közül választhat, amelyek nem lehetnek különböznek. Mindenkinek van egy dolga együtt - a tipikus mezítláb cipő tulajdonságai, amelyek a papucsot hihetetlenül kényelmessé teszik.

>> Nézze meg most az összes mezítlábas cipőt a nők számára!

 

Qosmo pezsgő

Mezítláb cipő-használat-Herbst-13

A QOSMO -hoz - kattintson ide!

 

Qerp Velors fekete

 Mezítláb cipő-használat-Herbst-8

A QERP -hez - kattintson ide!

 

Fliq kék

 Mezítláb cipő-használat-Herbst-6

A Fliq -hez - kattintson ide!

 

Mezítláb LOAFER a férfiak számára

A sportos és a nagyon elegáns, mint egy modern ember, aki mezítláb cipőcipőkkel rendelkezik, elrontották a választást. Függetlenül attól, hogy a QEA, a QENT vagy a MONQ, mindhárom egészséges járást tesz lehetővé, és nagyon kényelmes.

 

QEA Velor fekete

 Mezítláb cipő-használat-Herbst-7

A QEA -hoz kattintson ide!

 

Qent Blue

Mezítláb cipő-használat-Herbst-9

A Qent Blue -hez - kattintson ide!

 

Monq Captoe fekete

Mezítláb cipő-használat-Herbst-6

A MONQ -hoz - kattintson ide!

 

Cipő - Mindenkinek átmeneti cipőnek kell lennie a cipőszekrényben

Sneaker Love - Csipkénk - csak nyárról télen megyünk. A ZAQQ -k alatt feltétlenül megtalálja kedvenc modelljét. A klasszikustól az ultramoderekig, egyszerűen a sztrájkolásig, hatalmas választékot kínálunk Önnek! 

 >> Nézze meg most az összes mezítláb cipőt a nők számára!

>> Nézze meg most az összes mezítláb cipőt a férfiak számára!

 

Liqe szürke karamella

Liqe a tökéletes választás az átmenethez. A merinó gyapjú biztosítja mind a meleg, mind a hideg napok hőmérsékleti egyensúlyát. A merinó gyapjú szintén víz -reprezentens. A Liqe sokféle színben kapható, és ha úgy tetszik, egész évben viselheti tulajdonságai miatt. A Liqe az All -rounder, aki csak mindig működik!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-5

Liqe -hez - kattintson ide

 

Crqoet fekete

A Croqet friss, modern és különösen szellős. A pamutszövet az elülső területen van kötve, hogy a lábad jól lehessen lélegezni, és még mindig kissé melegítő védelmet nyújt a hűvösebb napokon. A tökéletes mezítláb cipő az átmenethez!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-2

Croqet -hez - kattintson ide!

 

Soqq kék

SOQQ -junk gyorsan meghódította az összes szívet. Annyira őrülten ennivaló és kényelmes, melegíti a lábát a hűvös napokon, és a pamut miatt még mindig elég könnyű a nyárra. Mit akarsz még Talán több szín? Semmi gond, megtalálhatja a SOQQ -t a kedvenc színében!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-14

A SOQQ -hoz - kattintson ide!

 

Midcut csizma - elegáns egész évben

Egyes csillagok egész évben hordozzák a midcut csizmáját. Egyszerűen stílusosak, és alkalmi és elegáns ruhákig kombinálhatók. Ezenkívül sokkal jobban védi a lábad, mint a papucsok vagy a cipők nedves és hideg időben. 

Kényelmes félig magas csizmánk klasszikus Chelsea csizmaként található, de még játékosokkal és szegecsekkel is. Nézze meg az összes csizmát azonnal, még mindig nagy választék van raktáron.

>> Nézze meg az összes mezítláb csizmát a nők számára!

 

Tőke bogyó

A Chelsea -hajó, a borvörösben, csak szerelmesnek tűnik. Megtalálhatja a tőkét a fekete, a barna és más verziókban is. Mezítláb arccsónak, amely csak Megaschicknek néz ki, és nem lehetett kényelmesebb.

Mezítláb cipő-használat-Herbst-4

A tőkéhez - kattintson ide!

 

Qey West konyak

A Qey West konyakunk megmutatja a kaland szomjúságát. A zsiráf megjelenésével egy megasztilikus szemfogadó, amely tökéletesen illeszkedik az őszhez a barna hangon. Tetszik neked diszkrétebb? Akkor nézd meg a Qey West Black -t!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-10

A QEY -hez - kattintson ide!

 

Qlare fekete

Egy fekete mezítláb hajó csak mindig működik. A QLARE -nek azonban nagyon különleges karizmája van a hátsó szegecseken keresztül. A szerelem elkerülhetetlen!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-9

A QLARE -hez - kattintson ide!

 

Quakertown fekete

Quacertownunk a puha kígyóbőrre emlékeztet, egy mezítláb csónakra, amely extravagáns és nemes. Ha alaposan megnézed, akkor még sarkú, ezért különösen elegánsnak tűnik. De ne aggódjon, az értékesítést csak kívülről jelzik. Természetesen a mezítláb talpunknak soha nem lesz robbanásveszélyes, a saroktól a lábujjakig teljesen laposak.

Mezítláb cipő-használat-Herbst-10

A Quarertownba - kattintson ide!

  

Qlance fekete arany

Qlance hozza a rock'n rollot az életedbe. A szegecsek és a csatok a szemfogadó par excellence. Mellesleg, nem csak a kényelmes mezítláb csónakot találja meg arany dekorációval, hanem az ezüst változatban is!

Mezítláb cipő-használat-Herbst-12

A QLANCE -hez - kattintson ide!

 

Üzleti csizma a férfiak számára - az elegáns átmeneti cipő 

Időnként kissé szeretőnek vagy formálisabbnak kell lennie. Üzleti csizmánk tökéletes választás az öltöny nadrághoz vagy az elegáns farmerhez. 

Klasszikus üzleti cipőt keres? Semmi probléma, garantáltan vagyunk, hogy kényelmes öltöny -cipője van a boltban. Nézd meg.

>> Nézze meg az összes mezítláb üzleti cipőt a férfiak számára!

 

Arq fekete

Mezítláb cipő-használat-Herbst-1

Az ARQ -hoz kattintson ide!

 

Duqe vegán antik barna

Mezítláb cipő-használat-Herbst-4

A DUQE -hez - kattintson ide!

 

Tőke fekete

Tőke fekete

A tőkéhez - kattintson ide!

 

Ha az időjárás nem tudja újra eldönteni a nyár és az ősz között, akkor nem kell többé aggódnia. Mezítláb cipőnk alatt minden hőmérsékleten megtalálja kényelmes és stílusos társait. A ZAQQ -val az ősz még arany is lesz!

Nyugodtan, Fairy Zaqq.

 

Vissza a blogba
1 / 3